Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
04-09-07, 23:23
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ενταξει, στο νεκροταφειο ειναι και η ιδεα του οτι βρισκεσαι διπλα απο τοσους νεκρους..
Προσωπικα, περναω δυσκολα μονος, αλλα με παρεα εχει τυχει να κατσω να βγαλω ακομα και φωτογραφιες!
ΥΓ: Μη με πειτε ιεροσυλο... 2-3 καλλιτεχνικες εβγαλα...
04-09-07, 23:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
janakasgr, μου θυμισες κατι αμερικανικα b-movie, ωστοσο σε αυτα, κανουν σεξ και καποια στιγμη εμφανιζεται ενα χερι....
|
04-09-07, 23:32
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Βασίκα το συγκεκριμένο νεκροταφείο θυμίζει λιγο αμερικάνικη ταινία τρόμου...τα τζαμάκια τρίζουν απο τον αέρα όταν περνάς και "αγριέυεσε"
αν περνάς μόνος...
|
|
04-09-07, 23:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
ετο οτι ανατριχιαζεις σου λεει κατι???Λενε οτι οταν ανατριαχιαζεις σε διαπερνα πνευμα...συμβαινει τυχαια οταν βρισκεσαι σε περιεργες φασεις κ ανατριχιαζεις???Μπορει ναι αλλα μπορει κ οχι
|
όπα ρε Ντίνο μην τρελαίνεσαι. Το οτι ανατριχιάζεις είναι φυσική άμυνα του οργανισμού. Οπως και σε πολλά ζώα του πλανήτη μας όταν φοβάσαι σηκώνονται για να φαίνεσαι ποιό ογκώδης στην απειλή. Απο εκεί και πέρα εγώ είμαι μέσα να πάμε να δούμε τι παίζει γιατί πολύ απλά πιστεύω πως η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα. Στις περισσότερες περιπτώσεις το περιβάλλον και οι καταστάσεις σε κάνουν να φαντάζεσαι και ίσως και να βλέπεις πράγματα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι όλα είναι μπαρούφες. Υπάρχουν και αληθινά περιστατικά τα οποία δεν μπορείς παρά να τα δεχτείς όπως είναι μιας και "λογική" εξήγηση δεν υπάρχει.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
|
04-09-07, 23:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Μιχαλη θα συμφωνησω απολυτα....πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου αναμεσα κ οτι υπαρχουν εξηγησεις...το λαθος ειναι οτι το ανεξηγητο το βγαζουμε ως υπερφυσικο ως φανταστικο κ διαφορα γιατι οντως δεν μπορουμε να το εξηγησουμε....
Πριν λιγο ελαβα ενα π.μ. απο καποιο μελος δε λεω ονομα το οποιο εχει ασχοληθει πολυ κ στο τελος φρικαρε....γιαυτο εδω να προτεινω να μεινουμε μονο στη συζητητση κ να μην μπει κανεις στο τρυπακι του ψαξιματος γιατι ολα αυτα οδηγουν κ καταληγουν καλως η κακως σε μαγειες σατανιστικα κλπ γιατι υπαρχει σχεση κ μετα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα....
Αυτο ισχυει γιατι σε ολα τα στοιχειωμενα σπιτια αν οντως ειναι στοιχειωμενα κ σε ολα τα περιεργα μερη γινονται συνεχως τελετες κλπ....μαλιστα κατι που δεν ειπα στην αρχη....
στο ενα σπιτι στην παραλλιακη ειχε παει ενα βραδυ ενας τραγουδιστης με την ορχηστρα του που δουλευε στο διπλα μαγαζι....πηγαν για το λογο του οτι εβλεπαν που κ που κινησεις αλλα κανεις ποτε δεν εμενε εκει ακουγαν διαφορα το ξημερωμα αλλα κανεις κ τπτ κ το χαρακτηριστικο ειναι οτι ολο το τετραγωνο μυριζει ψωφιμι.....
ετσι λοιπον αποφασισαν να μπουν μεσα...κανενας παππας δεν ηθελε να συμμετασχει σε αυτο γιατι ελεγαν οτι γνωριζαν κ στο τελος μπηκε μια ομαδα απο παππαδες που εκαναν εξορκισμους απο εδω αθηνα....μεσα βρηκαν μεχρι κ σκελετους ανθρωπων,αντικειμενα τεραστειας αξειας δωματια βασανιστηριων κ αλλα πολλα που δε γνωριζω....
το θεμα ειναι οτι οσοι μπηκαν βγηκαν αρρωστοι κ 2πεθαναν 3μερες μετα το σκηνικο....
περισσοτερα δεν ξερω κ ολοι με συμβουλεψαν κ να μην προσπαθησω να μαθω...ομως εγω εχω την εξης απορια...αφου συμβαινουν οοοοολα αυτα γιατι δε γινεται κατι???Δηλ ας που με αυτο το στοιχειωμενο σπιτι θα μεινει ετσι αιωνια να γινονται τελετες κ να συμβαινουν τα διαφορα κ τελος????????????????????????????????????????????? ??
05-09-07, 00:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Who you gonna call? Ghostbusters??? :P
το μέλλον όμως?
|
05-09-07, 01:20
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
To Χαρδαβέλλα...!!!
|
05-09-07, 01:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Μονος σου περασες....?
|
όχι με έναν φίλο μου για να κόψουμε δρόμο αλλά και πάλι πίστεψέ με δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το να είσαι μόνος σου.λίγο τα τζαμάκια που αναφέρθηκε ότι τρίζουν,λίγο τα καντύλια,λίγο ο θόρυβος του αέρα και γενικά η όλη ατμόσφαιρα σε φρικάρει
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
Who you gonna call? Ghostbusters??? :P
|
χαχα χρήστο έγραψες.βασικά ρε φίλε δεν συμφαίρει να τους φωνάξουμε γιατί δεν βλέπω καινούργια ταινία άρα θα μας πάει ο κούκος αηδόνι χαχαχα
|
05-09-07, 01:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
|
Ρε Ντινο τι site ειναι αυτα που ανεβαζεις ρε τρελε?Διαβασα καποια πραγματα που εχουν αναφερθει και εχω ανατριχιασει ολοκληροις λεμε!Ρε μπας και με διαπερναει κανενα πνευμα?
Εχω χεστει ρε συ,αντε τωρα να δω πως θα κοιμηθω!!μπρρρρρ!!
05-09-07, 05:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Όλα αυτά μου θυμίζουν μια παλιά ιστορία στα Κύθηρα Με τον μαύρο καβαλάρη.
τον έβλεπαν κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα να ιππεύει και να χάνετε !
Το σκηνικό ήταν πραγματικότητα και το είχαν δει πολλοί...
αργότερα κατάλαβαν τυχαία ότι το φάντασμα ήταν ο ιδιοκτήτης του τυπογραφείου του χωριού που σχόλαγε αργά και ίππευε προς το σπίτι του (τότε δεν υπήρχαν corolla ).
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ...
πνεύματα υπάρχουν όπως και η εκκλησία μας παραδέχεται αλλά από αφενός μεν δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε αφετέρου δε δεν είναι καλό να προκαλούμε και την τύχη μας.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18224597 seconds (84,22% PHP - 15,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|