Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-08-07, 12:37
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ αυτό που έχω να πω είναι 2 πράγματα.κάνοντας ζάπινγκ στα κανάλια χτες άκουσα ότι θα δώσουν το 30% των χρημάτων που προορίζονταν για τα προεκλογικά "πανηγυρια"(έτσι τα λέω εγώ).γιατί όχι το 100%?τι με νοιάζει εμένα να δω τις φάτσες όλων αυτών τοιχοκολημένες κλπ κλπ ?βάλε υποψηφιότητα ρε και άμα θέλω θα σε ψηφίσω και εγώ και ο καθένας αρκεί να ανακουφιστούν,όσο μπορούν βέβαια όλοι αυτοί που έχασαν τις περιουσίες τους και ξαφνικά έμειναν μόνο με τα ρούχα που φορούσαν.
επίσης κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ένα άρθρο σε κάποια εφημερίδα με τίτλο "έτσι κάψαμε τη Σάμο" και γινόταν αναφορά στους γκρίζους λύκους κλπ κλπ.αυτό το είπε κάποιος εκπρόσωπος του Λάος.εγώ όμως έμεινα στην ερώτηση που έθεσε!η εθνική υπηρεσία πληροφοριών έκανε κάτι διαβάζοντας τις συνεντεύξεις του άρθρου?
άρα μην περιμένουμε άδικα να βρουν έστω και έναν που έβαλε φωτια.
όσον αφορά το αν ευθύνεται κάποιο κόμα της αντιπολίτευσης για τις φωτιές θα μπορούσα να το πω μόνο εάν μετά την ανακοίνωση ότι πάμε για εκλογές το Σεπτέμβρη βλέπαμε μόνο μία,άντε δύο φωτιές(και καλά στάχτη στα μάτια).εδώ είχαμε τα μεγαλήτερα πύρινα μέτωπα και το γεγονός όπως προαναφέρατε ότι καίγονται και γειτονικές χώρες όσο μπούρδα και σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να ακούγεται δυστηχώς θα πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε κάποια πράγματα για το μέλλον.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 13:27
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Το ότι μπήκαν οι φωτιές από κόμμα αντιπολίτευης περνάει από το μυαλό όλων. Διαφωνώ πως αν ήταν έτσι θα έβαζαν 1-2 φωτιές και αυτό ήταν όλο. Με 1-2 φωτιές τι θα πετύχαιναν? Με αυτό που έγινε τώρα θα έκαναν το κράτος να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα μέτωπα και κατά συνέπεια να παρουσιάζεται ως μπάχαλο.
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στην Ισπανία στις προηγούμενες εκλογές τους...ενώ η μία παράταξη(και τότε κυβέρνηση) προηγούνταν 7 μονάδες 1 εβδομάδα πριν τις εκλογές, μπήκαν οι βόμβες στα τρένα της Ισπανίας με 150 νεκρούς, δήθεν από την Αλ Κάιντα. Φυσικά αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε αλ Κάιντα, αλλά το κράτος έδιεξε εντελώς ανοργάνωτο. Τελικά τις εκλογές κέρδισε το δεύτερο κόμμα. Το γνωστό σύνδρομο Θαπατέρο.....
Όλα αυτά είναι υποθέσεις όμως και κανείς δε μπορεί να τα αποδέιξει...Βέβαια σήμερα το πρωί έγινε μια καταγγελία σε σταθμό για επιχειρηματίες της αντιπολίτευσης που έδωσαν 1000000 Ε σε άτομα να βάλουν τις φωτιές και χρωστάνε 700000Ε ακόμα....αν δεν τα δώσουν θα βγουν να πουν τα ονόματα....
Αν είναι έτσι κ αποδειχθεί τελικά θα το δείξει ο χρόνος....
Όσον αφορά τις ξένες επιθέσεις νομίζω απέχουν από τη παραγματικότητα και είναι ακόμα πιο δύσκολο να αποδειχθούν...το ότι κυνηγούσαμε Τούρκους στη φαντασία μας για τις φωτιές τα '90 δεν πάει να πει πως θα πρέπει να σκεεφτόμαστε πάλι έτσι...εκτός αν βγει κάποιος κ μιλήσει με αποδείξεις..όχι λόγια του αέρα και ψευτοεθνικισμούς...
Το θετικό είναι πως απ'ότι λένε κόπασαν κάπως οι άνεμοι κ πετούν αρκετά αεροπλάνα και με τη συνδρομή ξένων χωρών.
Το αρνητικό και εξοργιστικό είναι πως συνεχίζουν να ανάβουν νέες εστίες σε άσχετα σημεία...Πόσα θα κάψουν ακόμα....????????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 13:32
Το avatar του χρήστη koperton
koperton Offline:
Administrator

Περιοχή: ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
koperton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά καλό χειμώνα πρώτα απ' όλα. Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι έφυγα από την Κύμη για Αθήνα στις 10:00 χθες το πρωι και στις 10:30 που ήμουν στο Αλιβέρι και στην Ακτή Νηρέως δεν υπήρχε φωτιά. Υπήρχε μια εστία η οποία έκαιγε μέσα σε μια χαράδρα και κοντά σε ένα χωριό και η οποία απείχε από το Αλιβέρι τουλάχιστον 15 χλμ. Δεν υπήρχε όμως καμμία πυροσβεστική δύναμη για να την σβήσει. Αυτή η εστία έφτασε μέχρι το Αλιβέρι και τον Αμάρυνθο. Μια εστία η οποία πρέπει να είχε ανάψει τουλάχιστον από τις 8:30 με 9 το πρωί.
Εν τω μεταξύ το βράδυ εχθές αν είδατε έπιασε φωτιά σε ένα χωρίο της Κύμης στους Ανδρονιάνους, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το χωριό που έμενα. Στο χωριό είχε πανηγύρι και οι κάτοικοι και όσοι βρίσκονταν εκεί έσβησαν μόνοι τους τη φωτιά χωρίς καμμία βοήθεια. Πάντως παιδιά σίγουρα κάτι παίζεται και σίγουρα κάποιοι ξέρουν και δεν μας το λένε.
Παλιά 26-08-07, 13:45
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
dRiveR7
όπως λες ο χρόνος θα δείξει.και άλλο νέο.υπάρχει ντοκουμέντο από κρατικό κανάλι που έβγαλε δημοσιογράφος με δική της κάμερα από το σπίτι της.φαίνεται η σβησμένη εστία στον Υμητό και δύο άτομα που βρίσκονται εκεί και ξαφνικά ξαναφουντώνει.
έχει σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να δούνε αν μπορέσουν να βρουν ποιοι είναι.ας ελπίσουμε η τεχνολογία να βάλει το χεράκι της

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 13:47
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Δεν ξέρω ποιος φτάιει και γιατί το έκανε αλλά αυτές τις μέρες με έχει εκνευρίσει πολύ. Ευχή κ κατάρα του δίνω να του κοπούν τα χέρια από την ρίζα και να καεί στην κόλαση!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 15:34
Το avatar του χρήστη NIKOSX
NIKOSX Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: xios
Δύναμη Σεβασμού: 255
NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
ειναι ξεφτηλες και κουρελια ολοι τους εγω αυτο ξερω!!!!!!!
ρε καταλαβαινουν οτι θα πεθανουν και οι ιδιοι αυριο μεθαυριο απο ελειψη οξυγονου αντε ειναι μ.......ς ολοι τους!!!!!!!!
τα βλεπω και ξεσηκωνομε θα πεθανουμε απο ελειψη νερου και οξυγονου και ολα αυτα γιατι????
για 1000000 ευρω? ουτε να τα δουνε δεν θα προλαβουν οι ξεφτιλες και σιγουρα κρυβονται μεγαλα ονοματα απο πισω!!!!!!
πεθαναν τοσοι ανθρωποι τοσα παιδια ειναι κριμα γαμωτο ΓΙΑΤΙ;
αυτοι που βαζουν τις φωτιες και αν οντως εκτελουν διαταγες θα πρεπει να τους στησουν ολυς στο μετρο. τους αχραρακτηριστους!!!!!!!!
που παμε ρε παιδια? βουρ στη καταστροφη!
α ρε και να γυρνουσαμε χρονια πισω....

Edit: Πιο κόσμια παρακαλώ! Μην παρασυρόμαστε από το πάθος!
Ευχαριστώ!

Geo

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo! : 26-08-07 στις 17:08.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 17:01
Το avatar του χρήστη labros_k
labros_k Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 Facelift
Περιοχή: Zωγράφου
Δύναμη Σεβασμού: 254
labros_k είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βλέπω ότι συνεχεια παίρνουν τηλέφωνο στα κανάλια και λένε ελάτε να μας σώσετε, δηλαδή όλοι αυτοί περιμένουν με 10 αεροπλάνα που έχει η αθηνα να τα στείλει παντού και να τα σβήσουν όλα σε δευτερόλεπτα.
επίσης βλέπω ότι υπάρχουν περιοχές που δεν έχει πάει ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα και βγαίνουν όλοι και λένε που είναι το κράτος που είναι το ένα που είναι το άλλο και δεν κάνουν τίποτα κλπ κλπ
γιατί να μην έχουν οι πρωτεύουσες του κάθε νομου από 5 φορτηγά έστω 5 πιστεύω θα βοηθούμε πολύ και άντε πες ότι δεν έχουν τα λεφτά
οι αγρότες που υποτίθεται ξέρουν την περιοχή τους και υποτίθεται ότι έχουν τρακτέρ και αντλίες και και... γιατί δεν κάνουν τίποτα?
τόσες μέρες σε όλα τα κανάλια έχω δει ελαχιστους να περνούν τα τρακτέρ και να προσπαθούν έστω μια προσπάθεια
τι να πω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 17:08
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ειδα σημερα το βιντεακι που τραβηξε καποιος με αυτους τους δυο στον Υμηττο. Παιδια ειλικρινα σας μιλαω αν ημουν εκει με μια καραμπινα θα τους σκοτωνα χωρις καθολου τυψεις τους κεραταδες! Κι ας με πηγαινανε μεσα μετα δεν με νοιαζει (γιατι δυστυχως ετσι θα γινει). Θελω ομως καποιος να μου πει ποιος θα ναι αυτος ο δικαστης που θα με δικασει επειδη εκανα αυτο που αισθανομουν σωστο ως ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν θελει να δει την Ελλαδα κρανιου τοπο. Και μου βγαινει πολυ εντονο αυτο ισως γιατι πιο κατω απο τις Κροκεες τη Σκαλα Λακωνιας και την Σπαρτη που, μαζι με τις αλλες περιοχες περνανε δυσκολες ωρες, βρισκεται το χωριο μου, ενας τοπος που τοσο εχω αγαπησει: το Κυπαρισσι Λακωνιας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 17:14
labros_k Offline:
Κυριλέ Μέλος

στο video που έβαλε ο bill λέει ότι αυτοί που έβαλαν τις φωτιές δεν αξίζουν να είναι έλληνες
e λοιπόν δεν είναι έλληνες σίγουρα δεν είναι έλληνες
και αν είναι σίγουρα θα είναι από το τρελοκομείο της αννίτας

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη labros_k : 26-08-07 στις 17:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 17:19
labros_k Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo! Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό μου πέρασε και μένα από το μυαλό! Αλλά είναι λίγο βαρύ!! Θυσιάζεις 40-50-60 αθώους πολίτες, αμέτρητες εκτάσεις πρασίνου και εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες στο βωμό της ψήφου?? Τι κερδίζεις?
τι θα κερδίσει???
καλύτερα να ρωτάς τι δεν θα κερδίσει

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειδα σημερα το βιντεακι που τραβηξε καποιος με αυτους τους δυο στον Υμηττο. Παιδια ειλικρινα σας μιλαω αν ημουν εκει με μια καραμπινα θα τους σκοτωνα χωρις καθολου τυψεις τους κεραταδες! Κι ας με πηγαινανε μεσα μετα δεν με νοιαζει (γιατι δυστυχως ετσι θα γινει). Θελω ομως καποιος να μου πει ποιος θα ναι αυτος ο δικαστης που θα με δικασει επειδη εκανα αυτο που αισθανομουν σωστο ως ΕΛΛΗΝΑΣ που δεν θελει να δει την Ελλαδα κρανιου τοπο. Και μου βγαινει πολυ εντονο αυτο ισως γιατι πιο κατω απο τις Κροκεες τη Σκαλα Λακωνιας και την Σπαρτη που, μαζι με τις αλλες περιοχες περνανε δυσκολες ωρες, βρισκεται το χωριο μου, ενας τοπος που τοσο εχω αγαπησει: το Κυπαρισσι Λακωνιας.
δεν το έχω δει
αν το έχουν βάλει στο net please στείλε
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
σβηστε τη φωτια (game) MARMEL OFF TOPIC 12 20-11-07 13:37
Αλίμονε ΑΕ86, ζεις? που εισαι? παει η φωτια στην φιλιπιαδα? SavvasKE35 OFF TOPIC 7 04-09-07 13:18
φωτια σε audi A4 MARMEL OFF TOPIC 1 18-12-05 09:47

Page generated in 0,17957211 seconds (83,74% PHP - 16,26% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com