Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
15-08-07, 01:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Επίσης ψιλοθεωρώ μπούρδα να βγάζει η TS 192 άλογα στα 1800 κυβικά και το blade να βγαζει 165 άλογα στα 2.400 κυβικά... Τι σκ@τ@ διάδοχος θα είναι?
Όσο για τον V6 των 3.5 λίτρων σίγουρα θα είναι διαμάντι και θυμίζει αυτον του 350Ζ της nissan αλλά όπως λέει και ο Κυριάκος... ποιος θα το πάρει? Εμφανησιακά είναι ένα Auris δηλαδή μικρομεσαίο για ηλικίες μικρές. Δεν είναι "supercar" για να του κοτσάρουν τόσα κυβικά και να το προτιμήσουν οι θαμώνες του New York-New York...
Υ.Γ.: Ο κωδικός του κινητήρα είναι 2 GR-FE. Λέτε αυτό να σημαίνει πως θα το φέρουν και Ελλάδα?
|
Παιδιά αυτό το κάνουν για τον ίδιο ακριβός λόγω που το κάνουν και οι άλλες χώρες. Τι νομίζετε ότι είναι τόσο άχρηστοι να βγάλουν μοτέρ ποιο μικρό με μεγαλύτερη δύναμή ? Όχι αλλά φτιάχνουν τα μοτέρ έτσι ώστε να έχουν πολύ μεγάλη αντοχή σε μίλια και έχω τρανταχτό παράδειγμα το δικόμου που έχει γράψει 200.000 μίλια με ελάχιστα σέρβις στο ενεργητικό του και ακόμα η μηχανή του τραβάει λές και την έβαλες εχθές.
και ο λόγος που τα βγάζουν εργοστασιακά με χαμηλή ιπποδύναμη είναι γιατί σε πολλές χώρες δεν φορολογούνται βάση κυβισμού αλλά βάση ιπποδύναμης
Γι αυτό και έχω εγώ ενα αμάξι 3800 κυβικά και βγάζει μαμά 170 άλογα και αν το πειράξεις εγκέφαλο άνετα τα 200 και με χταπόδια – εξατμήσεις – εισαγωγές και όλα τα σχετικά βαράς 250 και βάλε.
Και ο λόγος που βλέπεις στην Ελλάδα τα 1400 να βγάζουν απο 100 και πάνω είναι οτι τα τουμπανιάζουν απο το εργοστάσιο αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια βελτίωσης…
Κάνω λάθος ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo! : 15-08-07 στις 02:53.
Αιτία: Λευκό χρώμμα γραμματοσειράς...
|
15-08-07, 22:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Δικιο εχεις Κωστα αλλα στην Ελλαδα με το μ@λ@κιασμενο συστημα φορολογιας που εχουμε δεν γινεται να παρεις αυτοκινητο ανω των 1899 κυβικων αν δεν τα εχεις τα φραγκα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
16-08-07, 09:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Γιατί βρε Κυριάκο το λές αυτό? Και πρίν είπες ότι συμφωνήσαμε μαζί σου, ενώ δεν είναι έτσι!
Το σύστημα φορολογίας μας σου επιτρέπει εύκολα να πάρεις αυτοκίνητο άνω των 2000 κυβικών. Απλά πληρώνεις μεγαλύτερο σήμα, και ανάλογα με την ασφάλειά σου.... κάτι παραπάνω και εκεί. Απο εκεί και πέρα όμως, δεν έχεις καμία φορολογική επιβάρυνση παραπάνω. Το λέω επειδή επιμένεις στο φορολογικό μας σύστημα.
Οσο αφορά το σήμα και την ασφάλεια, μου φαίνεται πολύ λογικό να πληρώνει παραπάνω κάποιος που έχει 2000+ κυβικά απο τον άλλον που έχει 1400!!! Ομως το κόστος δεν είναι δα και απαγορευτικό..... μιλάμε για επιπλέον περίπου 700Ε τον χρόνο.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
16-08-07, 09:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
700 ευρω είναι 200 περίπου ευρώ πάνω από το βασικό μισθό τη σήμερον ημέρα. Δεν είναι και λίγα.
Θα μου πεις πως αν έχεις τα φραγκα να παρεις 2.400 κυβικά αμάξι, μάλλον θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα, αλλά και πάλι τα έξτρα λεφτά που θα πληρώνεις είναι ένα σημαντικό ποσό.
Εγω ξαναλέω πως αυτό που δεν θα κολλάει σε αυτό το αμάξι είναι πως αν κάποιος αποφασίσει να πάρει αυτοκίνητο με 2.400 ή με 3.500 κυβικά θα κοιτάξει να πάρει κάτι καλό και μουράτο εμφανισιακά. Θα πάρει μερσέντα, μπέμπα, 350Ζ, supra(!) κτλπ κτλπ... Ποιος θα φορτωθεί και θα πληρώνει τερατώδη ποσά για σήματα κυκλοφορίας και ασφάλειες για να κυκλοφορεί ένα auris ???
|
16-08-07, 12:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Σε αυτό συμφωνω απόλυτα μαζί σου....... γιατί θα θές πάνς απο 30κ Ε σίγουρα...... οπότε προτιμώ να πάρω ένα απο αυτά που λές!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
16-08-07, 13:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Αυτο λεω και εγω Γιαννη απλα εστιασα περισσοτερο στο θεμα της φορολογιας.
700 ευρω ειναι παααρα πολλα χρηματα και ειναι σε ετησια βαση.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
16-08-07, 23:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Μηπως θελετε τα τελη να τα πληρωνουμε οπως στην Ιταλια ανα ιππο?
Βασικα ο υπολογισμος των τελων βγαινει αναλογα με τους ιππους, τι (0,1,2,3,4,5) ειναι, και σε ποια περιφερεια ανηκει. Ενδιαφέρων εχει οτι οσο ποιο παλιο ειναι ( ) τοσο περισσοτερα πληρωνεις.
http://www1.agenziaentrate.it/serviz.../kw_cv_ins.htm
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 16-08-07 στις 23:33.
|
|
Auris TRD |
|
16-09-07, 13:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Auris TRD
Auris TRD Sportivo
|
16-09-07, 13:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Μόνο που αυτό αφορά μόνο Body - Kit. Δεν έχουνε πειράξει καθόλου το μοτέρ....... το οποίο πιθανότατα θα πειραχτεί αργότερα! (Το ελπίζουμε)
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
18-09-07, 13:36
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Εγώ συμφονώ με τον Κωσταντινο και ακομα αυτες οι μηχανες sorry ποιυ το λέω αλλα δεν μου φάινονται και πολύ Ευρωπαικές.2.4 , και 3.4 τα βαζουν στην αμερική σε Avalon και Camry οχι ομως σε μικροσκοπικα hatches.Και πως θα λέγεται???? στα διαφορα link ειδα διαφορα Corolla,Blade,... Ειναι ενα Αυris που θα βγει οπως λενε στην Toyota θα εχει 250 αλογα αλλα ο κινιτηρα θα ειναι Turbo και 2000 κυβικα .Auris TS ή GT
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17764306 seconds (83,56% PHP - 16,44% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|