Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-08-07, 16:54
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως σε όλα αυτά που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο.φορούσα και εγώ ελεύθερο τελικό καζανάκι μέχρι πριν λίγο καιρό.ωφείλω να ομολογήσω πως όταν το πλάκωνα το αυτοκίνητο πήγαινε λίγο καλήτερα (ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου έδινε).παρόλο που δεν έκανε τρελό θόρυβο ο ήχος του ναι είναι πωροτικός αλλά μη ξεχνάμε ότι πολλά ελεύθερα τελικά κόβουν τη δύναμη του κινητήρα.
ειδικά στις χαμηλομεσαίες με μαμά τελικό ο κινητήρας το αισθάνεσαι ότι είναι πιο ζωηρός.
γενικά όπως είπε και ένας πολύ καλός μου φίλος με όλα αυτά που βάζουμε πάνω στο αυτοκίνητά μας (φίλτρα-εξατμίσεις) κάπου κερδίζουμε και κάπου χάνουμε

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-07, 17:54
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για να αποδοσουν αυτα ΣΩΣΤΑ ...ΟΧΙ να παρεις αλογα....θες κ προγραμα η μαλλον παραλληλο <μιας κ μιλαμε για μας>οποτε ανεβαινει μονο ο κοστος?οχι...ολα αυτα ακομα πρεπει να συνδιαστουν καλα μαζι γιατι αλλιως κατι δε θα δουλευει σωστα σε καποιες στροφες το λιγοτερο θα κρεμαει
αν κ τωρα εσυ με 10 αλογα + στις 5500 στροφες+ ...θα σωθεις?
εγω οχι
κ το αλλο κακο ειναι οτι θα ακουγετε πολυ παρα πανω απο οσο παει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-07, 18:15
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
τωρα μπερδευτηκες εσυ!αυτα τα δινουν και σου λενε για να αποδωσει καλυτερα πρεπει να βαλεις και αυτο και εκεινο...
Δεν νομίζω φίλε μου...Ξέρω πολύ καλά τι λέω!
Και φυσικά θα αποδώσει καλύτερα από αυτό που θα προτείνουν αυτοί από αυτό που θα μου φτιάξει ο μαστροΚώστας, που κάνει τις κούρμπες με βέργα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-07, 18:46
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
http://www.yarisclub.gr/forum/showthread.php?t=2843
Ξεστραβωθητε λιγο και μην πετατε μ@λ@κιες.Οποιος δεν θελει να αλλαξει εξατμιση ας καθησει στα αυγα αλλιως να ξηλωθει για κατι επωνυμο η δοκιμασμενο στο αυτοκινητο του.Απο τον Μαστρομητσο δεν προκειται να παρετε αλογα, απο ενα καλο cat-back και με καταλυτη το αυτοκινητο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ.Εκτος και εχω παρεσθησεις εγω η με σπρωχνει καποιο μαγικο χερι.Με μαμα AVENSIS εχω μεγαλη διαφορα.
Τωρα ολα το μοτερ ΔΕΝ κερδιζουν το ιδιο.Επισης ο κατασκευαστης βαζει και και αλλους παραγοντες οπως: ΘΟΡΥΒΟΣ-ΡΥΠΟΙ -ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ.Α.Ολα μα ολα τα μαμα συστηματα εξαγωγης ειναι για το πεος, εχουν ασχετες κουρπες εκει που δεν χρεαζονται, αλλου στενευουν και αλλου φαρδενουν.Με μια ενιαια εξατμιση χωρις κουρπες και παντου ιδια διαμετρο με καταλυτη και καζανακια εισαι 5-10 αλογα πανω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis308 : 02-08-07 στις 11:57. Αιτία: Πιπέρι στο στόμα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-07, 20:03
pwpwpali Offline:
banned

κ σαν βλαχαδερο ελληναρας που σαι γραφεις στα @@ σου θορυβο κ ρυπους...περνεις τα 5-10 αλογα κ πετας....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-07, 23:14
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
κ σαν βλαχαδερο ελληναρας που σαι γραφεις στα @@ σου θορυβο κ ρυπους...περνεις τα 5-10 αλογα κ πετας....
Ελπιζω να μιλας σε τριτο προσωπο και οχι σε εμενα.Εαν δεν θες θορυβο μενεις με την μαμα και παιρνεις τον μπουλο σε κοντρα.Δεν μιλαω σε εσενα
Παλιά 02-08-07, 00:30
pwpwpali Offline:
banned

γενικα το πα...αλλα αν ειναι ετσι θα αγοραζα ενα αυτοκινητο αλλο επειδη εχει 1 δεκατο πιο γρηγορο 0-100 ?θες κοντρα βαλε νιτρο.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-07, 09:55
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως σε όλα αυτά που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο.φορούσα και εγώ ελεύθερο τελικό καζανάκι μέχρι πριν λίγο καιρό.ωφείλω να ομολογήσω πως όταν το πλάκωνα το αυτοκίνητο πήγαινε λίγο καλήτερα (ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου έδινε).παρόλο που δεν έκανε τρελό θόρυβο ο ήχος του ναι είναι πωροτικός αλλά μη ξεχνάμε ότι πολλά ελεύθερα τελικά κόβουν τη δύναμη του κινητήρα.
ειδικά στις χαμηλομεσαίες με μαμά τελικό ο κινητήρας το αισθάνεσαι ότι είναι πιο ζωηρός.
γενικά όπως είπε και ένας πολύ καλός μου φίλος με όλα αυτά που βάζουμε πάνω στο αυτοκίνητά μας (φίλτρα-εξατμίσεις) κάπου κερδίζουμε και κάπου χάνουμε

ελα ενα μπραβο τα ειπες ολα....... εγω πιστευω θες κατι σκαστα και παρε ενα ετοιμο μοτερακι γιατι αμα σκαλιζεισ το υπαρχον ( αχαχουχα) πουπουλα τα λεφτα πουπουλα θα καταντισις κομπλεξικος μια εκεινο μια το αλλο και μετα θα λες εχο αυτο εχω εκεινο ι γνοστη πιπιλα και στην πραγματικοτητα (λουλουδια) τιποτα. πουπουλα (αψου)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-07, 20:56
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
GEORGIOS_XYNOS ειμαι συμφωνος με αυτα που ειπες πιο πανω,αλλα μη τα λες ετσι αποτομα γιατι μπορει να θιχτει κανενας εγωισμος και να σε φερουν εσενα καμια γλαστρα. λοιπον παιδες οπως λεει και ο γιωργος κ.ά με αλλαγες απο το χταποδι μεχρι την τελικη απολυξη το μονο που πετυχαινουμε ειναι ενα θορυβο πιο ωραιο για του καθενος το αυτι και μια καλυτερη αποδοση-βγαλσιμο των αλογων στον ιπποδρομο του αυτοκινητου.απο κει και περα κανενα αλογο παραπανω, απλα οτι αποδιδονται πιο γρηγορα δινουν την ιδεα οτι βγαινουν και παραπανω αλογατα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-07, 22:00
toyota mania Offline:
Moderator

Παιδια, αυτα που λετε, κρατηστε μεταξυ σας και μην τα λετε πιο εξω(εγω κανω τον κουφο) γιατι θα γελαει και το παρδαλο κατσικι.Θα μας παρουν για τα μπαζα.Ειμαστε το forum με τις λιγοτερες τεχνικες γνωσεις, μην πεταμε και μαλακιες του Μπαρπαθωμα βελτιωτη.Μεινατε μου φαινετε στα καρπυρατερ και στις πλατινες.Θα αναιρεσετε ολη την Ιαπωνια και Αμερικα.Αρε πουστη Ελληνα....Ειναι μαλακες τα japoνια που βγαζουν μια σωληνα μονο μετα το χταποδι.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!! PANOS SPEED TOYOTA COROLLA 111(G6) 178 24-09-14 18:52
Κουκουλα Ε-15 κανει σε Ε-12 ???????? karagianakis jim Θελω βοηθεια 4 08-01-12 04:03
ΚΑΝΕΙ?? PANOS SPEED OFF TOPIC 1 28-11-11 22:14
2Ε-Ε κανει τα δικα του... THEMIS2281 ΦΟΡΟΥΜ 28 29-08-11 16:13
Τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι αυτό που σας χαλάει στην κωνσταντίνος ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 25 13-06-06 11:01

Page generated in 0,17403102 seconds (82,92% PHP - 17,08% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com