Παντως ρε παιδια , αυτο με τις κουτσουλιες ειναι απεριγραπτο στο δικο μου τουτου... Εχω βαρεθει να το καθαριζω!!!!! Καθε μερα θα πεφτουν ισα με 3 κουτσουλιες... Το ρεκορ ηταν πριν μερικες μερες. Οτι το ειχα πλυνει και πηγα για καφε στην Αγ. Παρασκυεη. Ηταν βραδακι , γυρω στις 9. Κατα τις 1 γυρισα και κοιταω το καπω... Εγκεφαλικα....... Στην αρχη νομισα οτι του ειχαν ριξει χρωμα....Αλλα μετα καταλαβα οτι δεν ηταν.... Αρχισα να μετραω "μεγαλες" κουτσουλιες.... Στο 10 σταματησα το μετρημα..... 2.30 την νυχτα και ενω νυσταζα , καθαριζα τις "βρωμιες"......
Οσο αναφορα τα μπαρμπριζ , εχω δει μπροστα στα ματια μου να επισκευαζουν στο επι τοπου. Ηταν ενα λεωφορειο του Κτελ , που στο μπορστινο μπαρμπριζ ειχα πεσει προφανως πετρα κια ειχε κανει πολλες μικρες ρωγμες.Οι οποιες μαλλον ηταν επιφανειακες , γιατι ηρθε ενας αλλος οδηγος , με ενα μηχανημα το οποιο εβγαζε μαλλον υπεριωδη ακτινοβολια , εβαλε κατι αναμεσα σε αυτο και στο μπαρμπριζ και το αφησε για ωρα... Οταν τελειωσε πραγματικα ,δεν φαινοταν τιποτα!!!! Ειχα εντυπωσιαστει τοσο πολυ που πηγα απο κοντα να το δω...