Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
13-06-07, 00:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Βρισκω την ερευνα τελειως αναξιοπιστη.......
Το ιδιο συμπαιρενω κ απο εσας αφου οι περισσοτεροι πεσατε απο τα συννεφα με μερικα αποτελεσματα....εκτος απο αυτο του οτι η ερευνα εγινε online υπαρχει κ κατι αλλο....οοοολα τα περιοδικα λενε εμεις λεμε την αληθεια κ δε φοβομαστε κλπ αλλα ξερω παααρα πολυ καλα απο πρωτο χερι οτι αν οχι ολοι οι περισσοτεροι τα παιρνουν για το τι θα γραψουν κ για το πως θα παρουσιασουν κατι....οχι ολοι ξαναλεω αλλα οι περισσοτεροι...
13-06-07, 01:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Dinos & DJKey σας βγαζω το καπελο!
|
13-06-07, 02:03
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Συμφωνώ κ εγώ παιδιά. Το οτι απαντησαν μεσω ιντερνετ καποιες χιλιαδες χρηστες δε σημαινει οτι το αποτελεσμα είναι αξιόπιστο. Ο καθένας μπορει να ειχε τις δικες του συμπάθειες ή να έλεγε και ο,τι ήθελε. Προσωπικα μου φαινεται γελοιο τα chevrolet για παραδειγμα να βγαινουν απο την ερευνα πιο αξιοπιστα απο mercedes ή BMW. Ελεος! Πως δε βγάλαν και τη Ferrari αναξιοπιστη επειδη είναι Ιταλική.......
|
13-06-07, 03:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χαχα!!! Έπεσες στην περίπτωση τώρα!! Όντως βγάζει πάρα πολλά προβλήματα στα ηλεκτρικά η ferrari! Όσο για bmw δεν είναι και από τα πλέον αξιόπιστα...μη σας γελά η φήμη που τις ακολουθεί ως upper class αυτοκίνητα. Η αξιοπιστία μικρών εταιρειών μπορεί να οφείλεται στην παλιά και δοκιμασμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν προβλήματα. Τα άπειρα ηλεκτρονικά και οι νέες εφαρμογές που έχουν οι ακριβές εταιρείες ίσως να θέλουν ακόμα δουλειά ώστε να λειτουργούν απροβλημάτιστα. Δεν υπερασπίζομαι την ορθότητα της δημοσκόπησης αυτής απλά προσπαθώ να εξηγήσω με κάποιους τρόπους τα αποτελέσματα.
|
|
|
|
13-06-07, 11:49
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Εγώ δεν συμφωνώ με την γνώμη σας περι αναξιοπιστίας της έρευνας. Κάποιος είπε οτι επειδή είναι on linε η έρευνα μπορεί ο οποιοσδήποτε να θάψει όποια μάρκα θέλει. Μα είμαστε σοβαροί ρε σείς? Είναι δυνατόν να μπεί κάποιος σε αυτήν την διαδικασία? Και τι θα κερδίσει με αυτό? Εγώ θεωρώ επειδή ακριβώς βασίζεται σε χρήστες και κατόχους αυτοκινήτων την έρευνα πολυ αξιόπιστη. Ιδίως απο την πλευρά του περιοδικού, το οποίο γνωστό για τα φιλογερμανικά του κριτήρια θα μπορούσε κάλλιστα να "σώσει" τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Και σείς τι τρελαίνεστε τώρα? Επειδή η toyota δεν είναι εκεί που την είχατε συνηθήσει την δεκαετία του 90? Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο θα πρέπει όλες τις έρευνες να τις βγάζουμε αναξιόπιστες? Αφού το έχουμε ξαναπεί, απο την στιγμή που οι Ιάπωνες αποφάσισαν και έκριναν σωστό, η παραγωγή των αυτοκινήτων τους να γίνεται στην Ευρώπη, τότε και αυτά απέκτησαν τα αντίστοιχα κουσούρια.
|
|
13-06-07, 15:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Εγώ δεν συμφωνώ με την γνώμη σας περι αναξιοπιστίας της έρευνας. Κάποιος είπε οτι επειδή είναι on linε η έρευνα μπορεί ο οποιοσδήποτε να θάψει όποια μάρκα θέλει. Μα είμαστε σοβαροί ρε σείς? Είναι δυνατόν να μπεί κάποιος σε αυτήν την διαδικασία? Και τι θα κερδίσει με αυτό? Εγώ θεωρώ επειδή ακριβώς βασίζεται σε χρήστες και κατόχους αυτοκινήτων την έρευνα πολυ αξιόπιστη. Ιδίως απο την πλευρά του περιοδικού, το οποίο γνωστό για τα φιλογερμανικά του κριτήρια θα μπορούσε κάλλιστα να "σώσει" τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Και σείς τι τρελαίνεστε τώρα? Επειδή η toyota δεν είναι εκεί που την είχατε συνηθήσει την δεκαετία του 90? Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο θα πρέπει όλες τις έρευνες να τις βγάζουμε αναξιόπιστες? Αφού το έχουμε ξαναπεί, απο την στιγμή που οι Ιάπωνες αποφάσισαν και έκριναν σωστό, η παραγωγή των αυτοκινήτων τους να γίνεται στην Ευρώπη, τότε και αυτά απέκτησαν τα αντίστοιχα κουσούρια.
|
Φιλτατε Σπυρακο οι εταιρειες δινουν λεφτα στα περιοδικα κ τους καθοδηγουν για το τι θα γραψουν....ξαναλεω τα ξερω απο πρωτο χερι...περισσοτερα δεν μπορω να πω γιατι θα θιξω τη μαρκα κ δεν το θελετε κ το περιοδικο κ δε θα το ξαναδιαβασετε...
Επισης εγω δε θιγω την ερευνα στο ιντερνετ αλλα τα μαγειρεματα κ τα συγκριτικα που βγαζουν οι δημοσιογραφοι...
Απο κει κ περα δυστυχως πρεπει να το παρουμε αποφαση η ΤΟΥΟΤΑ δεν ειναι αυτη που ξεραμε κ εμπιστευομασταν...τι να κανουμε αυτο δεν αλλαζει.
13-06-07, 15:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Συμφωνω απολυτα με dino! Επισης θα ηθελα σε αυτη την ερευνα να δω δειγμα πληθυσμου, ηλικια, τοπος διαμονης, οπως επισης και μαρκα και μοντελο αυτοκινητου που κατεχουν. Εμενα περισσοτερο για γκαλοπ μου κανει αυτο...παρα για Ερευνα. Anyway! Ο καθενας το αντιλαμβανεται οπως θελει/μπορει. Οσον αφορα για τα περιοδικα κι αν τα παιρνουν...καλυτερα να μην ανοιξουμε τετοιο θεμα. Ολοι μεταξυ μας γνωριζουμε την αληθεια γι αυτο κι οταν θελουμε να αγορασουμε περιοδικο βαση αντικειμενικοτητας, δε διαλεγουμε το περισσοτερο αντικειμενικο αλλα το λιγοτερο υποκειμενικο. Με αλλα λογια το μη χειρον βελτιστον!
|
|
13-06-07, 15:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Αφού το έχουμε ξαναπεί, απο την στιγμή που οι Ιάπωνες αποφάσισαν και έκριναν σωστό, η παραγωγή των αυτοκινήτων τους να γίνεται στην Ευρώπη, τότε και αυτά απέκτησαν τα αντίστοιχα κουσούρια.
|
Δεν αποφασισαν και δεν εκριναν σωστο τιποτα Σπυρο μου.Αναγκαστηκαν.Εχω βαρεθει να το λεω σε ολους του γιαπωνεζοφιλους.Ολες οι μεγαλες αυτοκινητοβιομηνιες ΤΟΥΟΤΑ- HONDA-MITSUBISHI, αλλα και οι αλλη κολοσιαια δυναμη τις Ιαπωνιας τα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα SONY-PANASONIC-JVC-PIONEER κ.α κατασκευσαν εργοστασια εκτος Ιαπωνιας ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ.Διαφορετικα στην ιαπωνια θα επρεπε να δουλευουν μεχρι και οι μυγες και τα κουνουπια για να ειναι made in japan ολα.Δεν θα μπορουσαν με τιποτα τα ιαπωνικα εργοστασια να ανταπεξερθουν.Εκτος και εαν κανουν και τις βραχονησιδες εργοστασια.Εχει φρακαρει η ιαπωνια.Οι ανθρωποι θελουν(και καλα κανουν) να προστατεψουν την φυση του,αλλιως σε καθε ψαροχωρι θα υπηρχε και εργοστασιο της ΤΟΥΟΤΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toyota mania : 13-06-07 στις 15:58.
|
13-06-07, 16:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
|
|
επισης ηθελαν να ριξουν κ το κοστος παραγωγης...βασικοοτατο
13-06-07, 20:33
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τα αποτελέσματα τέτοιων ερευνών μάλλον εξαρτώνται από το τί περιμένεις από ένα αυτοκίνητο. Άν έχεις δώσει πολλά και αγοράζεις αυτοκίνητο για ευχαρίστηση, τότε είσαι πιο απαιτητικός και βλέπεις περισσότερα προβλήματα. Επιπλέον, τα προηγμένα αυτοκίνητα έχουν και πολυπλοκώτερα συστήματα, επομένως περισσότερες πιθανότητες για προβλήματα.
Αυτό προφανώς το πληρώνει η BMW και το πλήρωνε πάντα και η Alfa Romeo.
Για την Toyota ίσως σημαίνει ότι έβγαλε πιό οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα σε σχέση με την Kia!
Κατά τα άλλα, το δικό μου δεν έμεινε ούτε με πεσμένη μπαταρία, πήρε μπροστά μόνο του !!! Αυτό μου αρκεί, ειδικά αν δείς οτι τα νέα direct injection ΒMW μένουν μετά από λίγα χιλιόμετρα στο δρόμο!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17613602 seconds (83,41% PHP - 16,59% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|