Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
08-06-07, 20:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ρε Σαββα δουλεια δεν εχεις να κανεις?Καθε φορα που ποσταρεις μας σοκαρεις ρε.... Μια φορα με τα μωρα μενου και 2 φορες χτυπησες σημερα...
Ευτυχως που τρωω 1 στο τοσο απο τα goodies.
Αληθεια για αυτα εχεις τιποτα να πεις?
08-06-07, 21:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ωρε πάρτε τα βουνά και τιμήστε τις παραδοσιακότατες ψησταριές να γλυτώσετεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08-06-07, 22:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Σαββα, μονο για αυτοκινητα επιτρεπετε να γραφεις εσυ, απο εδω και περα.
Ευτυχως που στην Καρδιτσα δεν εχουμε τετοιες αλυσιδες, παρα μονο goodys, και απο εκει, τρωω μονο τις πλαστικες πατατες, μονο οταν παω τα παιδακια, μου για να παιξουν στον εκει παιδοτοπο.
08-06-07, 22:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Σαββα, μονο για αυτοκινητα επιτρεπετε να γραφεις εσυ, απο εδω και περα.
Ευτυχως που στην Καρδιτσα δεν εχουμε τετοιες αλυσιδες, παρα μονο goodys, και απο εκει, τρωω μονο τις πλαστικες πατατες, μονο οταν παω τα παιδακια, μου για να παιξουν στον εκει παιδοτοπο.
|
ετσι φιλε, μονο πατατες, μπραβο σου, κ κανα φραπεδακι, κ τα παιδια να παιζουν στον παιδοτοπο.Μονο γι αυτο ειναι τα GOODIES.
ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ, ΠΡΑΣΟΡΙΖΟ, ΤΟΥΡΛΟΥ κ γενικα μια αποχη απο κρεας, μονο καλο μας κανει.
09-06-07, 04:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΩΡΕ ΕΡΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΨΙΔΙΑ???????
09-06-07, 04:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΩΡΕ ΕΥΡΩΠΕΟΙ ???????????????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
09-06-07, 04:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ΑΛΛΟ ΩΡΕ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΧΑΝΟΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ................
09-06-07, 05:08
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΩΡΕ ΕΡΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΨΙΔΙΑ???????
|
Εγώ πάντως χωρίς κρεατικό δε μπορώ να ζήσω! Ότι άλλο φάω, μέσα σε μια ώρα το έχω χωνέψει και ξαναπεινάω!! Το κρέας με κρατάει λίγο παραπάνω!
|
|
|
|
09-06-07, 10:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35
Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους.
Εγγυώμαι ότι δε θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη «κοτόπουλο».
|
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα υπόλοιπα που λες αλλά αυτό που γράφεις παραπάνω είναι αναληθές γιατί πολύ απλά εγώ που πηγαίνω κάπου κάπου στα KFC στα Village αναφέρεται η λέξη κοτόπουλο και μάλιστα αναφέρεται και ο προμηθευτής (Κοτόπουλα Αγγελάκης). Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αμερική και αν όντως και εδώ χρησιμοποιούν αυτά που λένε και διαφημίζουν αλλά το παραπάνω είναι αναληθές για τα Ελληνικά δεδομένα......... Εχει δίκιο ο Σπύρος η καλύτερη διαφήμιση του ενός είναι η δυσφήμιση του αντιπάλου και όλοι ξέρουμε τι ποσά παίζονται στην διαφήμιση και τι μπορεί να κάνει κάποιος με τόσα λεφτά.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
|
10-06-07, 01:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι να μην παρασύρεστε τόσο εύκολα. Πρέπει να καταλάβετε οτι μεταξύ εταιρειών παίζεται τεράστιος πόλεμος συμφερόντων και η κάθε μια προσπαθεί με δικά της μέσα να χτυπήσει την άλλη, χωρίς όμως να φαίνεται στο κοινό αυτό το πράγμα. Η λάσπη αυτή μπορεί να έχει προέλθει απο τον οποιονδήποτε για δικούς του λόγους κάθε φορά.
|
Δεν εχεις απολυτο δικιο φιλε μου και θα σου πω γιατι. Πρεπει να ταν πριν κανα τριμηνο οπου ενα καθημερινο πρωινο εβλεπα κατι ντοκυμαντερπου βαζει η ΕΤ1. Εκεινη τη μερα ομως ειχαν καταπιαστει με τα McDonald' s και την δικαστικη μαχη που ξεκινησε πριν 10 χρονια και υπαρχει ακομα. Το τι ειδα και τι ακουσα καλυτερα να μην το αναφερω, αλλα θα πω μονο οτι η λεξη "αηδια" ειναι λιαν επιεικης ορος. Το θεωρω πολυ τραβηγμενο να εκτεθουν οι δικηγοροι αυτης της υποθεσης και να στηθηκε μια τοσο μεγαλη ερευνα "για διαφημηστικους" υποτιθεται λογους. Δες το κι ετσι: ποια εταιρια εχει συμφερον να ξεμπροστιαστει απο μονη της η να καθεται αταραχη ενω αλλοι εχουν βαλει στοχο να της βγαλουν το λαδι? Ουτε καν προβοκατσια δεν μπορει να θεωρηθει αυτο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17408895 seconds (82,56% PHP - 17,44% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|