Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
04-06-07, 14:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγω περναγα χθες απο το παναθηναικο σταδιο,και στο φαναρι ηταν ενας αστυνομος αριστερα που εδωσε εντολη σε δυο αλλους να ελενξουν ενα αυτοκινητο δεξια μου αν εχει περασει κτεο,"αν εχει περασει πριν το 2000 κοψε 400 ευρω"ειπε,και μετα λεει στον μπροστινο μου να κανει αριστερα για ελεγχο.
1)χεστηκα:παραλιγο την γλυτωσα
2)ειναι μαλακια να σου περνει το μισο μισθο ετσι
3)να εφτιαχναν πρωτα τους δρομους και καμια πιστα.
4)παντως εγω θα το σκεφτομαι πολυ πριν κανω καποια "μαλακια" στο δρομο.
|
04-06-07, 14:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Για οσους απο εσας ψαχνουν να βρουν ολο τον κοκ αναλυτικα χωρις τιμες.
http://www.speed.com.gr/kok.htm
και εδω ειναι ακριβως η νομοθεσια βασει νομου αλλα ειναι λιγο μπερδεμενη .
http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fanis : 04-06-07 στις 15:38.
|
04-06-07, 16:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Στο να παιρνουν λεφτα ειναι καλοι στο να ποιανουν κανενα κλεφτη κανουν την κοτα...
|
|
04-06-07, 18:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Πρωί-πρωί έδειχνε στην τηλεόραση έναν φουκαρά που έλεγε "Ρε παιδιά, με γράψανε μόλις 400Ευρώ γιατί δεν φόραγε ο συνεπιβάτης μου στην μηχανή κράνος! 1.200 Ευρώ παίρνω και έχω 2 παιδιά, μόλις μου αφαιρέσανε το 1/3 του μισθού μου και είναι στην αρχή του ο μήνας!"
Τι να σχολιάσουμε?
|
Τι να σχολιάσουμε? Πως καλά τον κάνανε και του κόψανε 400 και παραπάνω έπρεπε!!! Είπαμε η τροχαία δεν κάνει καλά τη δουλειά τής πάντα, αλλά να είμαστε κ λίγο λογικοί! Για κράνος ,ζώνη, κόκκινο, προτεραιότητες και άλλες τέτοιου είδους παραβάσεις που θέτουν ζωές σε κίνδυνο να κόβουν και να γίνουν κ πιο αυστηροί! Έτσι αν σου πάρει το 1/3 του μισθού θα το ξανακάνεις? Αφού ο Έλληνας δεν έχει παιδεία ( όχι μόνο οδηγική αλλά και γενικά) να καταλάβει, μόνο στο χρήμα πονάει, οπότε εκεί θέλει χτύπημα. Τώρα αν κόβουν κλήσεις με το παραμικρό, λεωφορειολωρίδες, προβολάκια, 10-20 χιλιόμετρα πάνω από το όριο, ΚΤΕΟ, φιμέ και τέτοια εγώ πρώτος θα πω πως είναι λάθος!! Αλλά για παραβάσεις σοβαρές να κόβουν αβέρτα! Ελπίζω μόνο να μην είναι για κανα δίμηνο να μαζέψουν ό,τι τους λείπει και μετά πάλι τα ίδια χάλια!!!
|
04-06-07, 18:16
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Αν ηθελαν να λειτουργησουν καταλυτικα να
1)εβαζαν κανενα μαθημα στα δημοτικα για κυκλοφοριακη αγωγη
2)να μοιραζαν φυλλαδια και γενικα εκστρατειες σοβαρες
3)οποιος εκπιπτει του νομου αντι για προστημα να εχει δικαιωμα παρακολουθησεις σεμιναριων!
4)και στην τελικη εκπαιδευση και παλι εκπαιδευση!
Αλλα ολα αυτα κοστιζουν στην εκαστοτε κυβερνηση-κρατος ενω η υπεραυξηση στα προστημα ειναι εσοδα!
Σωστα ειναι σαν ο πατερας μου να μην με σπουδαζε και οταν δεν εβρισκα δουλεια να τον πληρωνωνα για παραδειγματισμο μου!
Ολος τυχαιος απο την Κυριακη εχει γεμισει η Αθηνα αστυνομικους και δεν φταινε αυτοι αλλα τα κεφαλια!
Να ψησουμε καμια "κινητοποιηση"..σκεφτομαι κανα στοιχακι στην υπογραφη μας με νοημα-καρφι για κανα μηνα..
|
04-06-07, 19:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
ρε παιδια με σταματησανε ηια αλκοτεστ την Κυριακη τα ξημερωματα στα Γιαννιτσα και με <<γραψανε>> για αλκοολ με 0,27.βασικα τα ρεζιλια δε με κοψανε την κληση γιατι λενε δεν ειχανε καινουριο μπλοκακι και με πειραν τα στοιχεια και θα με την στειλουν στο τμημα τροχαιας Βολου.εκτος αυτου δεν εκτυπωνε ολοκληρο το χαρτι ο φορητος εκτυπωτης που ειχανε και πατησανε την ενδειξη με το στυλο. και λεω τωρα εγω, με βαση το χαρτι που εχω μπροστα μου:
Αλκοολ απο 0,50 εως 0,80 ->200ε και εντος 10μερου παει100ε
Αλκοολ απο 0,80 εως 1,10 ->700ε και εντος 90μερου παει 350
απο 1,10 και ανω αστο γ@μσετο.
ή ειμαι εγω λακαμας η αυτοι δε ξερουν τι τους γινεται ή μαλλον τους λειπουν πολλα γκαφρα και γραφουν αβερτα και οτι κατσει!
04-06-07, 19:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Πόσα λεφτά σου κόψανε εσένα την κλήση που είχες 0,27 (κάτω από 0,50)?
|
04-06-07, 19:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
με ειπε ο χλεμπουρας εκει το κουστουμι ειναι 200ευρα και αμα τα πλερωσεις εντος 10μερου θα πλερωσεις 100ευρα.
|
|
04-06-07, 20:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios
ρε παιδια με σταματησανε ηια αλκοτεστ την Κυριακη τα ξημερωματα στα Γιαννιτσα και με <<γραψανε>> για αλκοολ με 0,27.βασικα τα ρεζιλια δε με κοψανε την κληση ........................................
ή ειμαι εγω λακαμας η αυτοι δε ξερουν τι τους γινεται ή μαλλον τους λειπουν πολλα γκαφρα και γραφουν αβερτα και οτι κατσει!
|
φίλε μου συγνώμη κι όλας αλλά αν σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει να παραδεχτείς ότι δίκαια σε έγραψαν.εμένα το φτωχό μου το μυαλό δεν το χωράει το σκεπτικό λίγο μεθυσμένος.και η παραμικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα μπορεί να αλλάξει τα πάντα.
το σίγουρο είναι ότι βρήκαν την ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά.δεν λέω να τους κάνουμε τη χάρη και να φροντίζουμε να είμαστε σωστοί για να μην μας τσιμπάνε και μας τα πέρνουνε αλλά να προσέχουμε και να μήν πίνουμε ή γενικά να προσέχουμε να μην παραβιάζουμε τον Κ.ο.Κ. για να μπορούμε να έχουμε δικαίωμα στη ζωή!
ας είναι ο νέος Κ.ο.Κ. το κίνητρο λοιπόν να προσπαθήσουμε και τη τσέπη μας να προστατεύσουμε αλλά και να ζήσουμε τις χαρές της ζωής!
|
04-06-07, 20:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Κωστα ο νομος λεει απο 0,5 εως 0,8 πραγμα που σημαινει οτι αν θελουν σε αφηνουν...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17293906 seconds (83,47% PHP - 16,53% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|