Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Ρε παιδια η μαλακια εγινε απο το ρεκτιφιε!Υποτιθεται οτι μετρησανε τις ανοχες κ βαλανε τα μεταλα που βαλανε!Απλα βαλανε κατι Αυστραλεζικα με λαθος ανοχες κ εσφιξαν τα μεταλα!Αλλα η χειροτερη μαλακια ειναι οτι το γ@μωμπλοκ στο κατω μερος εχει κατι νουμερα που αντιστοιχουν στα μεταλα στροφαλου!Μηχανικος κ ρεκτιφιε δεν τα ελαβαν υποψιν τους κ εκαναν του κεφαλιου τους!!! Οσο για το αν παω ταπα ναι παω! Αλλα τι να λεει αυτο?Απο περσι που το εστρωσα δεν εκανε κιχ! Ξαφνικα μετα την επισκευη θυμηθηκε να λιωσει??? Οσο για το φιλτρο που λεω ισχυει!!! Κατεβηκα Αθηνα κ εβαλα αγραφο! Στο δυναμομετρο με ανοιχτο καπο κ καργα αερα εβγαλε .......! Μολις κλεισαμε καπο κ βγηκαμε δοκιμη το αμαξι σερνοταν κ στην εισαγωγη διαβαζε 67 βαθμους!!! Γυρισαμε πισω κ βαλαμε προσωρινα μια σωληνα στο κοψιμο του καπο κ ξαναβγηκαμε για δοκιμη.Το αμαξι εσκαβε.....!!! Οτι λεω ειναι διπλοτριπλοτσεκαρισμενο πριν το πω!!! Οτι λεω ειναι εγγυηση! Ειναι ψαγμενο πριν το πω γιατι δεν μου αρεσει να λεω αρλουμπες!!!
|
ανα μπραβο, κανεις δεν μπορει να κανει σωστο ρεκτιφιε. Αυτος ειναι ο λογος που ειμαστε, και ειστε, ΣΩΣΤΑ, σκοτωμενοι με τους ασχετους-ανιδεους-χωρις εργαλεια "ρεκτιφιατζηδες".
Τα μεταλακια στον στροφαλο-κομβια μπηκαν συμφωνα με το serial number του αριθμου κινητηρα απο την τουοτα?
κοιταγαμε ολοι τοσο καιρο ενα μοτερ, πχ. 4AGE, με αρ.κινητηρα 4Α016-43567
ε λοιπον, τα 5 νουμερα μετα τον ΤΥΠΟ κινητηρα ειναι υπευθυνα για την σωστη επιλογη κουζινεττων βασης. (5 κομβια στροφαλος-5 νουμερα)
το σουπρα, εχει παραπανω, οσο κ τα κομβια βασης επισης.
τι να ακουσω?
"Μου εβαλε στροφαλο-μπιελες απο ασιμη κ κατι αλλα μεταλακια μπιελων κ στροφαλου για καλυτερα! "
δειρτον, κ μην τον καους καθολου, φανταζομαι λεφτα που εδωσες!
ρωτα τον αγγελο2 στην χιο τι επαθε με το ρεκτιφιε, κ ποια ηταν η λυση.
τον παυλο ή παυλακη wastegaste τον ξερω απο τοτε που ημουν 20 ετων.
πηγαινε σαν υποστηριξη μηχανικος στον ΤΟΨΗ, με τα H&R ελατηρια κ.τ.λ. τοτε που δεν ηταν γνωστος κ το αγαπουσε πολυ το αθλημα, μαζι με τον διονυση.
μακαρι να ειναι ακομα ετσι αλλα απο τιμες πρεπει να ειναι ακριβος για μας.
ο μονος που εχει κανει δουλεια σωστη σε μενα,(εκτος απο μενα, γιατι κ εγω λαλακιες κανω) ειναι ο χαλκιδικιωτης ο ΘΟΔΩΡΟΣ. το ξαναλεω οτι δεν εχω δει ανθρωπο να ξερει περισσοτερα απο αυτον τον πο#$#@$#.
οτι εχει προβλεψει εχει βγει, κ οτι εχει φτιαξει εχει μεινει.
δεν τα γραφω για πλακα ολα.