Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
01-06-07, 22:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πάντως τα λέει πολύ καλά το βίντεο και λέει αλήθειες δυστυχώς και κομματάρα το άσμα του Σφακιανάκη(άσχετο).
02-06-07, 00:30
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Πάντως τα λέει πολύ καλά το βίντεο και λέει αλήθειες δυστυχώς και κομματάρα το άσμα του Σφακιανάκη(άσχετο).
|
Ηλπιζα να μην δω την ατακα "φταινε οι δρομοι" η καποια αλλη με ιδιο νοημα. Ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο. Μπορει να μην ειμαι οδηγος (τωρα το βγαζω το διπλωμα) αλλα οπως και να χει εχεις 2 δεδομενα οταν οδηγεις: την φυσικη σου κατασταση και τον δρομο. Στην περιπτωση που δεν εισαι καλα ή ξερεις τον δρομο δεν κανεις παληκαριες. Δεν λεω οτι δεν φταιει και η ποιοτητα των δρομων (ασφαλτοταπητας σημανση και οτιδηποτε αλλο σχετιζεται με τους δρομους) αλλα μην κολλαμε σε αυτο. Ας διορθωθουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα ως οδηγοι και μετα τα υπολοιπα ερχονται.
|
02-06-07, 09:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
--Πιστευω οτι ειναι πρωτα απ' ολα θεμα παιδειας. Δεν υπαρχει συνεση, υπεθυνοτητα του οδηγου. Απο τα περισσοτερα τροχαια που γινονται, ΔΕΝ φταιει ο δρομος, αλλα οδηγος. Κανεις κατηγορουμενος δεν εχει πει στο δικαστηριο οτι "εφταιγε" ο δρομος. Οι περισσοτερες παραβασεις του ΚΟΚ ειναι μεθη, υπερβολικη ταχυτητα και επικινδυνη οδηγηση.
|
03-06-07, 01:40
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασικα δεν μιλησα ουτε για κατηγορουμενους στο δικαστηριο ουτε αναφερθηκα σε καποια "ομαδα" ατομων. Απλα καποιος απο εδω ειπε για το οδικο δικτυο ΜΟΝΟ, χωρις να αναφερθει στον οδηγο. Την αποψη μου την εξεφρασα πιο πανω επ αυτου, το μονο που θα πω ειναι οτι συμφωνω με τον TOLIS EE80.
|
03-06-07, 02:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Ρε εννοείται το ότι όσο υπάρχουν κάγκουρες και φονιάδες που βγαίνουν στο δρόμο και όποιον πάρει ο χάρος δεν μπορεί κάποιον θα πάρει ο χάρος.Έτσι;
03-06-07, 02:11
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ετσι οπως το λετε παντα ο οδηγος φταιει
κ τι εγινε που ναι σαπουνι ο δρομος κ τι εγινε που οταν βρεχει κανεις πατιναζ
εσυ φταις που δεν πας με 40 για να μην παει ετσι...
ας τους αφησουν κ αλλο τοτε να ανοιξουν τρυπαρες παντου...κ οταν μπεις μεσα σε καμια κ δεν βγαινεις εσυ θα φταις που δεν πηρες τζιπ...
|
|
|
|
03-06-07, 02:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
ετσι οπως το λετε παντα ο οδηγος φταιει
κ τι εγινε που ναι σαπουνι ο δρομος κ τι εγινε που οταν βρεχει κανεις πατιναζ
εσυ φταις που δεν πας με 40 για να μην παει ετσι...
ας τους αφησουν κ αλλο τοτε να ανοιξουν τρυπαρες παντου...κ οταν μπεις μεσα σε καμια κ δεν βγαινεις εσυ θα φταις που δεν πηρες τζιπ...
|
Κοίταξε να δείς φίλε pwpwpali έγώ προσωπικά μου στο πρώτο ποστ για το συγκεκριμένο θέμα κατηγόρησα τους δρόμους.Άλλα πρόσφατα είχα ένα ατύχημα.Έπεσαν πάνω μου.Έβρεχε και ο δρόμος γλίστραγε μεν αλλά και ο άλλος κατέβαινε με 70 χλμ μπροστά σε κίνηση με κόκκινο δε και ένα αμάξι σε κακά χάλια που δεν ξέρω πως πήγαινε από φρένα και λάστιχα.Στην προκειμένη περίπτωση ποιος φταίει ο δρόμος ή ο οδηγός;;;
03-06-07, 11:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σύμφωνοι, οι δρόμοι είναι άθλιοι, αλλά αφού το ξέρουμε και το παρδεχόμαστε όλοι ας βοηθήσουμε εμείς με την οδηγική μας συμπεριφορά. Άλλο τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, οπότε ας είμαστε προσεκτικοί!
|
03-06-07, 12:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
Παιδιά δεν φταίνε μόνο οι κακοί δρόμοι που έχουμε αλλά και οι κακοί οδηγοί που υπάρχουνε.
Το Σαββατοκύριακο του Αγ.Πνεύματος είχα πάει στο Τολό και ερχόμενος μετά για Αθήνα έριχνε καρέκλες, τραπέζια απο βροχή και αν δείτε πως οδηγούσαν μερικοί ανεγκέφαλοι ένας π@π@ρ@ς παραλίγω να μου ξυλώσει τον προφυλακτήρα έτσι όπως πήγαινε.
|
|
|
|
03-06-07, 17:08
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Ηλπιζα να μην δω την ατακα "φταινε οι δρομοι" η καποια αλλη με ιδιο νοημα. Ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο. Μπορει να μην ειμαι οδηγος (τωρα το βγαζω το διπλωμα) αλλα οπως και να χει εχεις 2 δεδομενα οταν οδηγεις: την φυσικη σου κατασταση και τον δρομο. Στην περιπτωση που δεν εισαι καλα ή ξερεις τον δρομο δεν κανεις παληκαριες. Δεν λεω οτι δεν φταιει και η ποιοτητα των δρομων (ασφαλτοταπητας σημανση και οτιδηποτε αλλο σχετιζεται με τους δρομους) αλλα μην κολλαμε σε αυτο. Ας διορθωθουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα ως οδηγοι και μετα τα υπολοιπα ερχονται.
|
ετσι ειναι οι δρόμοι μας πίραξαν οταν ο δρόμος δεν ειναι καλός δεν τρέχουμε...οταν βρέχει γλυστράει...οταν χιονίζει γλυστράει...Θέλεται να σας πώ ενα παράδηγμα εχω την διστυχεία να ζώ σε δρόμο με φανάρια το τί γίνεται περιτό να πώ οταν υπάρχει αστυνομία ομως τους βλέπει ολους πολυτισμένους ουτε κορνα ουτε να φωνάζουν λες και έχουν πρόβατα.Και αλλο ενα σε ευρωπαική πόλη που είχα πάει Πολωνία εχουν παιδια πολύ χειρότερους δρόμους απο μας εχουν μια εθνική γύρο απο την Βαρσοβια και αυτό ειναι καπου 50 χιλ εξω και τελος μετά επαρχιακόι δεν εχει τύχει να δώ τρέχουν οπως εδώ.με το φλάς με τη ζώνη. και Αλλο ενα απο την ωραια πόλη της Κοζάνης που τυχένει τελευτάια να ταξιδέυω με κτελ βλέπω όλους του Κοζανήτες χωρίς ζώνη λέω δεν ειναι δυνατών η τροχάια τι κάνει γράφτε.....
οταν στην εθνική πάμε όσο γουστάρουμε θέλουμε 200 πάμε οποτε το γουστάρουμε το άλλο το σπαστικό περνάω χωρια που το οριο ειναι 50 και κορνάρει ο πίσω κατσε ρε φίλε.Παιδία σαν κλάμπ και αφού το έχουμε συζητισει ασ ειμαστε τιπικοί δεν θα βλάψει κανέναν και οποιον κάγκουρα κανει μ... καλό θα ειναι να τον κράζουμε
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16734695 seconds (82,37% PHP - 17,63% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|