Εγώ μένω σχεδόν 30 χρόνια εκεί γύρω και ούτε που μου κάνει εντύπωση αυτό που λές...Συνήθως παίρνουν όλο το αυτοκίνητο πάντως. Οπότε είσαι τυχερός ρε μπαγάσα. Το δικό μου αντίδοτο στην καταπολέμηση όλων αυτών των κακοποιών στοιχείων στην περιοχή μου λέγεται "ξεκάρφωμα"! Το αυτοκίνητο (όποιο και αν είχα στην κατοχή μου) είναι ποιο μαμά και απο τα μαμά. Γκαράζ δεν παίζει όπως καταλαβαίνετε, οπότε αναγκαστικά παρκάρω στις γύρω γειτονιές (σιγά να μην βρώ κάτω απο το σπίτι μου). Μια φορά διέρρηξαν το προποτζίδικο στο διπλανό στενό και ακριβώς στην είσοδο είχα παρκάρει εγώ με ξεχασμένο για πολλαπλή φορά το μισό παράθυρο του συνοδηγού ανοιχτό. Ούτε που του έδωσαν σημασία...Βέβαια μην γίνομαι υπερβολικός, το ραδιοcd το είχα αφαιρέσει, για την ακρίβεια ήταν κάτω απο το κάθισμα του οδηγού.Και μάλιστα τότε είχα το civic. Είδανε λοιπόν ένα μπλε civic με 13αρα ζάντα και τάσια...ξενέρωσαν απο την ζωή τους τα αλάνια. Τώρα αμα του φόραγα κανένα ζαντικό και χαμηλωματάκι, δεν ξέρω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα! Πάντως θέλω να πω οτι είναι ωραία όλα αυτά που κάνετε ρε παιδιά στα αυτοκίνητα σας και μαγκιά σας, αφού το κάνετε για την κ@..λα σας, αλλά σε αυτήν την κοινωνία μην απορρήτε με τέτοιου είδους πράξεις. Εγώ πραγματικά δεν απορρώ πλέον. Εδώ χτυπάνε 12χρονα και 80χρονους για 10Ευρώ και θα λυπηθούνε το φτιαγμένο αυτοκίνητο ενός νέου? Εδώ δεν έχουν τύψεις και δεν φοβούνται την Θεία Δίκη, όταν φτάνουν στο σημείο να σκοτώσουν Ηγούμενη (με σκοπό την ληστεία) και μάλιστα μέσα σε Μοναστήρι και θα κάτσουν να σκεφτούν πως θα βρείς εσύ τα λεφτά να ξαναβάλεις παράθυρο στο αμάξι σου? Ο άλλος χαροπάλευε απο αυτοκινητιστικό και οι πρώτοι που έτρεξαν στο σημείο άρχισαν να λεηλατούν το αμάξι του. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας να δείτε τι συμβαίνει. Κοιτάξτε στις ειδήσεις (όχι του star έτσι να εξηγούμαστε) να σας φύγουν κάποιες απλές απορίες.