Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
Ιδιο ακριβως σκηνικο εχω δει σε πραγματικο βιντεο τρακαρισματος που ενα τζιπ περναει μια διασταυρωση και ο ηλιθιος απο την αλλη περναει με κοκκινο και οσα ειχε... αποτελεσμα το τζιπ να φερει 5 τουμπες και να παρει μαζι του εναν πεζο που περναγε τη διαβαση 20 μετρα μακρυα απο την αλλη πλευρα!..
|
Μου είχαν στείλει και εμένα ένα αντίστοιχο βιντεάκι με δύο Honda (CRV, HRV δεν ξέρω) και ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα! Μεγάλη καφρίλα ρε παιδί μου η παραβίαση του κόκκινου!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis_87
...Γενίκοτερα στην τηλεόραση του εξωτερικού,ακόμα και σε ώρες αιχμής, παίζονται σποτάκια που περνάνε "μηνύματα" για σοβαρά θέματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε γίνεται αυτό και εδώ...
|
Εκεί (στο εξωτερικό) ενδιαφέρονται για την οδική ασφάλεια αφού προσπαθούν να επιτύχουν μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και των τραυματιών και των νεκρών από αυτά.
Στην Ελλάδα, τα αφεντικά μας, τα ενδιαφέρει από τη μία η άμεση είσπραξη χρημάτων "από την πίσω πόρτα" -ώστε να μη μπορούμε να πούμε ότι αυξάνονται οι φόροι (οι οποίοι έτσι κι αλλιώς αυξάνονται, αλλά μας λένε ότι μειώνονται, αφού είμαστε ηλίθιοι και τους ψηφίζουμε)- και από την άλλη, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ.
Πιστεύω αυτά να απαντάνε την απορία σου συνονόματε...
Πάνος.