Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Καλως ηρθες Αποστολε.
Μην περιμενεις ομως το corolaκι, να εχει το γκαζι απο το WRX ετσι;
To ΥΑRIS DIESEL πρεπει να ειναι γαματο αυτοκινητο ετσι;
Θελει η κουνιαδα μου να παρει ενα YARAKI και πιστευω αξιζει με χιλια αυτο, σε σχεση με το 1.3
|
Βρεθήκαμε και εδώ!! Με θυμάσε από το yarisclub??
Λοιπόν, το yaris d4-d, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το 1.3!! Είναι πύραυλος!! 90 άλογα και 19,5 κιλά ροπή από 1365 κ.εκ. Χώρια η οικονομία!! Από το 1.0 είναι από 1 μέχρι και σχεδόν 2 λίτρα σε κάποιες περιπτώσεις οικονομικότερα!! Πηγαίνει σαν 1.6-1.8 βενζίνη!! Να το πάρει η κουνιάδα σου με κλειστά μάτια!! Μέχρι τώρα έχει 13000 χιλ από τις 4 Ιανουαρίου που το πήραμε και όλα πάνε μια χαρά!! Είπαμε..........Japan και ας είναι από Γαλλία μεριά!!!!!!!!!!!!
Όσο για το corolla, είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι αν τελικά το πάρω, δεν θα με πειράξει καθόλου η διαφορά ισχύος από το impreza, γιατί η απόλαυση που προσφέρει ένα πισωκίνητο σαν και το ΑΕ86, δύσκολα αναπλήρώνεται!! Ακόμα θυμάμαι τα 3 χρόνια που συνυπήρξα με ένα corolla 1.3 , το τελευταίο πισωκίνητο! Αν και σαραβαλιασμένο, πέρα από το ότι το μόνο που ήθελε ήταν λάδια, γιατί έκαιγε πιο πολύ από βενζίνη, δεν θέλησε ποτέ τίποτε άλλο στα 3 χρόνια που πέρασε από τα χέρια μου στη δουλειά!! Δεν ήθελα να κατέβω από αυτό το αυτοκίνητο!! Τι άσφαλτο, τι χιόνια, τι χώματα!! Πόσο μάλλον με μια ΑΕ86!!!