Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
16-05-07, 18:16
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Παντως Γιαννη καλα ολα αυτα αλλα ενας οδηγος αυτοκινητου δεν προκειται να τα συνηδητοποιησει ποτε αν δεν ειναι ταυτοχρονα και οδηγος μοτοσυκλετας.
|
Kαι το αντίθετο Κυριάκο.
|
|
|
|
16-05-07, 20:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Παντως Γιαννη καλα ολα αυτα αλλα ενας οδηγος αυτοκινητου δεν προκειται να τα συνηδητοποιησει ποτε αν δεν ειναι ταυτοχρονα και οδηγος μοτοσυκλετας.
|
Εχεις απολυτο δικιο Κυριακο!
Μιχαλη σωστο αυτο που λες και εσυ και ο Νικος αλλα σκεφτειτε οτι ο οδηγος μοτοσικλετας αν γινει λακαμια θα χασει την ζωη του,αλλα ο οδηγος στου αυτοκινητου θα χασει στην χειροτερη ενα φτερο και βαψιμο.Ειναι το ιδιο?
Κωστακη θα σου απαντησω σε αυτο που λες οτι δεν ισχυει αυτο που νομιζεις!Ο οδηγος μοτοσυκλετας δεν καθεται ΠΟΤΕ πισω απο αυτοκινητο αλλα ΠΑΝΤΑ αναμεσα τους οταν ειναι σε σταση!Υπαρχει μεγαλος κινδυνος να τον εμβολισει καποιος Μ με κεφαλαιο επειδη απλα χαζεψε η επειδη μιλαγε στο κινητο του η αλλαζε το cd στο ραδιο,με δυσαρεστα αποτελεσματα!Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι επειδη δεν κυκλοφορουν πολλα μηχανακια και το ανθρωπινο ματι βλεπει συνεχεια αυτοκινητα με συνεπεια να "τυφλωνεται" και να μην παρατηρει οποιοδηποτε οχημα ειναι μικροτερο απο ενα Ι.Χ.(Θα ψαξω να βρω ενα πειραμα για να καταλαβετε τι εννοω.)
Η διηθηση ειναι απολυτα νομιμη με λογικη ταχυτητα αναμεσα απο τα σταματημενα στην κινηση τουτουνια,,τα +20 που λες ειναι το πιο λογικο νουμερο τα +40 και πανω ειναι εγκληματικο για τον οδηγο μηχανης γιατι δεν θα προλαβει να αντιδρασει οταν ο τρελαμενος απο την κινηση οδηγος Ι.Χ. ψαχνει να βρει χωρο να κανει μια σφηνα για να παει στην καλυτερη μια -δυο θεσεις πιο μπροστα!
Ηταν αναμενομενο να υπαρξουν και οι καλοπροαιρετες θαρρω αντιδρασεις, για την οδηγηση μηχανης καποιων που δεν κουβαλανε μυαλο οταν οδηγανε μηχανη,αλλα απο την αλλη υπαρχουν παντου τετοιοι ανεγκεφαλοι,απλα εβαλα το ποστ για να ευαισθητοποιησω τους φιλους απο το κλαμπ να προσεχουν οσο μπορουν,ΙΣΩΣ μπορεσουν να σωσουν καποιον που κανει βλακειες με την μηχανη η τον ανθρωπο που την εχει απλα για την μετακινηση του και την δουλεια του οπως εγω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIANNIS_G6 : 16-05-07 στις 20:43.
|
|
|
|
16-05-07, 21:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Κωστακη θα σου απαντησω σε αυτο που λες οτι δεν ισχυει αυτο που νομιζεις!Ο οδηγος μοτοσυκλετας δεν καθεται ΠΟΤΕ πισω απο αυτοκινητο αλλα ΠΑΝΤΑ αναμεσα τους οταν ειναι σε σταση!Υπαρχει μεγαλος κινδυνος να τον εμβολισει καποιος Μ με κεφαλαιο επειδη απλα χαζεψε η επειδη μιλαγε στο κινητο του η αλλαζε το cd στο ραδιο,με δυσαρεστα αποτελεσματα!
|
ρε συ γιάννη άλλο το να σταματήσεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα και άλλο να προσπερνάς τα αυτοκίνητα κινούμενος ανάμεσά τους.στη πόλη μέσα αλλά και στην εθνική το βλέπουμε κάθε μέρα.όλα τα δίτροχα περνάνε με 20?
εδώ είναι παράνομοι και άμα βγάλεις φλας για να αλλάξεις για τον οποιοδήποτε λόγο λωρίδα πατάνε κόρνα αντί να κόψουν.μπορούμε να σκεφτούμε τι θα συμβεί ερχόμενος ένας με μηχανάκι με 20 χιλ και ο οδηγός δεν τον δει ή έστω δεν ακούσει και την κόρνα του.
όταν οι ίδιοι οι μοτοσυκλετιστές δεν ενδιαφέρεστε για την ζωή σας γιατί κακά τα ψέματα προσπαθείται να αυτοκτονήσετε με αυτή την οδηγική συμπεριφορά εμείς τι πρέπει να κάνουμε?
και να θέσω και το άλλο ερώτημα.σε πόσους έχει τύχει να οδηγάνε βράδυ μέσα σε στενά και να ακούνε μηχανάκι και μηχανάκι να μην βλέπουν επειδή ή ξεχνάει να ανάψει τα φώτα του ή έχει καεί η λάμπα του και παρόλα αυτά σου κάνουν και προσπέραση από τα δεξιά και εσύ κάθεσαι και αναρωτιέσαι τι έκανε το άτομο τώρα.
από τη στιγμή που κάποιος έχει όχημα είτε είναι δίκυκλο είτε τετράτροχο είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει τον Κ.Ο.Κ. άρα όπως εγώ που οδηγάω μόνο αυτοκίνητο κάθομαι στη λωρίδα μου στην κίνηση έτσι και εσείς που οδηγάτε δίκυκλο αν έχει μποτιλιάρισμα προσπεράστε 1,2,3,5,10 αυτοκίνητα και σταματήστε.μην ζητάτε ολόκληρη τη πίττα από τη στιγμή που θέλετε και το σκύλο χορτάτο.
πάντα φιλικά,
Κων/νος
|
16-05-07, 21:51
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
καλη κινηση φιλε γιαννη. αλλα οι ανισοροποι οδηγοι παντα θα υπαρχουν και θα βαζουν συχνα σε κινδυνο τη ζωη μας.
παντως θα πω εδω και το 11ο πραγμα που λειπει.
ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΗΝ ΑΛΑΞΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ (ως συνηθως με τ αμαξι) ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ...
νομος απαραβατος!!!!
οι μηχανες ταξιδευουν συνηθως 2 και ανω!!!
εγω οδηγαω μηχανη απο τα 13 μου.
ολα αυτα τα χρονια εχω παρατηρησει οτι...
οσο πιο σιγα πας τοσο πιο πολυ κινδυνευεις!!!
το γκαζι και η επιταχυνση η ακαριαια ειναι που σε σωζει.....
|
16-05-07, 22:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
ρε συ γιάννη άλλο το να σταματήσεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα και άλλο να προσπερνάς τα αυτοκίνητα κινούμενος ανάμεσά τους.στη πόλη μέσα αλλά και στην εθνική το βλέπουμε κάθε μέρα.όλα τα δίτροχα περνάνε με 20?
εδώ είναι παράνομοι και άμα βγάλεις φλας για να αλλάξεις για τον οποιοδήποτε λόγο λωρίδα πατάνε κόρνα αντί να κόψουν.μπορούμε να σκεφτούμε τι θα συμβεί ερχόμενος ένας με μηχανάκι με 20 χιλ και ο οδηγός δεν τον δει ή έστω δεν ακούσει και την κόρνα του.
όταν οι ίδιοι οι μοτοσυκλετιστές δεν ενδιαφέρεστε για την ζωή σας γιατί κακά τα ψέματα προσπαθείται να αυτοκτονήσετε με αυτή την οδηγική συμπεριφορά εμείς τι πρέπει να κάνουμε?
πάντα φιλικά,
Κων/νος
|
Κωστη εχεις απολυτο δικιο γιατι οπως ειπα και πιο πανω δεν ειναι ολοι οι οδηγοι το ιδιο!Ειπαμε υπαρχουν παντου μ@λ@κες απλα με την μηχανη εχουν την αισθηση οτι μπορουν να κανουν οτι κανουν και δεν σταματανε παρα μονο αν νιωσουν κινδυνο για την ζωη τους(σπανιως γιατι ειπαμε ειναι ανεγκεφαλοι!!
Συμφωνω με οσα λες αλλα οχι στο οτι δεν πρεπει να προσπερνανε τα ΙΧ που ειναι σταματημενα στην κινηση!(με λογικη ταχυτητα παντα οπως ειπα πριν,ειμαι και γω κατα της μεγαλης ταχυτητας μεσα απο τα ΙΧ)Μου εχει τυχει πολλες φορες να με δει απο τον καθρεπτη και να με κλεινει σκοπιμως επειδη εγω περναω ανετα και αυτος πηζει μεσα στην κινηση!!Γιατι να το κανει αυτο?Δεν ειναι τριςμεγιστος Μ..@@@ς???Εγω οταν ειμαι με το αμαξι γιατι κοιταω τους καθρεφτες μου να κανω χωρο αν τυχον εχω κλεισει την πορεια μιας μηχανης?(σπανια μου τυχαινει να κλεισω γιατι εχω το μυαλο μου εκει και οχι στο μ@υν%!)
Αυτο ηθελα να θιξω πιο πολυ!ΣΕΒΑΣΜΟ στον αναβατη μηχανης(μεχρι ενα σημειο,μην σας καβαλησει κιολας!)εσεις θα χασετε εναν προφυλακτηρα η ενα φτερο και αυτος στην χειροτερη την ζωη του η την ελευθερια που ολοι μαθαινουμε απο τους πρωτους μηνες ζωης!!
Υσ.Για οσους δεν καταλαβαν την ελευθερια της κινησης με τα δικα μας μελη και οχι κατι τεχνητο απο την επιστημη!!
|
|
16-05-07, 23:19
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Όντως... Σωστά όλα αυτά αλλά πρέπει και οι μοτοσυκλετιστές να κινούνται κόσμια. Πολλές φορές κάνουν αντικανονικές προσπεράσεις στα πιο κουφά σημεία (π.χ. τέρμα αριστερή λωρίδα ανάμεσα σε αμάξι και διαχωριστικό κυκλίδωμα!) όπου δεν τους περιμένεις και εκεί μπορεί να προκληθεί ατύχημα.
Με λίγα λόγια είναι Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Ι αυτοί που ξέρουν να οδηγούν μοτοσυκλέτα σωστά και να προστατευουν τον εαυτό τους. Όλοι οι άλλοι προκαλούν την τύχη τους (και ατυχήματα).
|
εσυ ρε που πηγες το στρωμα σαλαμινα στην οροφη ξερεις τι θα μπορουσες να προκαλεσεις?
γενικα για να μην ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν φιλο εδω μεσα καταλαβετε οτι ειναι σοβαρα τα πραγματα.....
στο 98% των ατυχηματων με μηχανη 200% φταιει ενα αμαξι που τις εκλεισε η οτι αλλο δεν ξερω. οδηγαω απο πολυ μικρος και τα δυο συνεχεια και ξερω πολυ καλα τις διαφορες. μπορω να σας πω επισης οτι την ασφαλεια που νοιωθω στη μηχανη οταν πηγαινω οπως εγω θελω δεν την ενιωσα ουτε με το BMW Μ6 που με εκαναν βολτα....
φυσικα υπαρχουν οι απερισκεπτοι μηχανοβιοι αλλα ειναι πολυ λιγοι σε σχεση με τους ανεγκεφαλους με τα αυτοκινητα...
ειδικα οι γεροι που μεχρι να δουν τι εχει γινει εχει περασει μια ωρα...
τεσπα...
ακρη δε θα βγει το θεμα ειναι ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
|
17-05-07, 00:25
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Επίσης καλό θα είναι όλοι οι αναβάτες να χρησιμοποιούν τα φλας όταν θέλουν να αλλάξουν λωρίδα, να μην θεωρούν το κενό της διπλής γραμμής μέσα στην πόλη σαν λωρίδα κίνησης μηχανών, να μην βγάζουν τους καθρέπτες γιατί κόβουν 3 χλμ, να ανάβουν τα φώτα το βράδυ, να σταματάνε στο κόκκινο, να μην μπαίνουν ανάποδα στον μονόδρομο, να μην πηγαίνουν πάνω από τα πεζοδρόμια, να ελέγχουν ότι δουλεύουν φλας στοπ κλπ, να μηνοδηγάνε με σανδάλια και άλλα ενδύματα θαλάσσης, να φοράνε το κράνος, να μην αλλάζουν λωρίδα όποτε τους καπνίσει χωρίς να ελέγχουν για το αν από πίσω τους έρχεται αυτοκίνητο και πάνω απ'όλα να μην το παίζουν ο γ@μάω όλους τους άλλους επειδή έχω μηχανή, και πολλά πολλά ακόμα που όλοι τα βλέπουμε κάθε μέρα.
Πραγματκά παραδέχομαι τους ξένους όταν έρχονται ταξίδι με μηχανή, με τα δερμάτινα τους, με τις μπότες τους, με το κράνος τους και πάνω απ'όλα με το μυαλό στο κεφάλι τους και σεβασμό για τα αυτοκίνητα.
Αυτά τα λίγα...
|
|
|
|
17-05-07, 04:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
|
|
Ο ποιο σωστός τρόπος να καταλάβουμε την θέση του άλλου είναι να οδηγήσουμε και τα 2 είδη οχημάτων. Και οι οδηγοί 2κύκλων αλλά και οι οδηγοί αυτοκινήτων κάνουν εγκληματικές ενέργειες η διαφορά είναι οτι όποιος και να είναι αυτός που εγκληματεί η ζωή του οδηγού μηχανής είναι πάντα αυτή που παίζεται κορώνα γράμματα. Το να περνάς ανάμεσα απο σταθμευμένα αυτοκίνητα είναι νόμιμο και αποδεκτό, το να αφήσεις ένα μηχανάκι να περάσει μπροστά σου δεν φέρνει την καταστροφή γιατί πολύ απλά εσύ με το αυτοκίνητο δεν έχεις και πουθενά να πας μέσα στην κίνηση ενώ το μηχανάκι θα φύγει, τα μηχανάκια επιτρέπετε να κυκλοφορούν σε λεωφορειοδρόμους τα αυτοκίνητα όχι, το οτι έβγαλες φλάς για να αλλάξεις λωρίδα δεν σημαίνει οτι έχεις και προτεραιότητα ενώ το μηχανάκι ακόμη και όταν έρχεται απο κίνηση ανάμεσα απο ακινητοποιημένα οχήματα έχει και δεν μπορεί να φρενάρει όπως ένα αυτοκίνητο γιατί πολύ απλά έχει να κρατήσει και μια ισορροπία και τέλος κοιτάμε πάντα με προσοχή για τα μηχανάκια γιατί πολύ απλά κάνουν καλό σε όλους που υπάρχουν (σκεφτείτε μια μέρα που θα είστε κολλημένοι στην κίνηση τι είχε να γίνει αν αντί για κάθε μηχανάκι που βλέπετε γύρο σας υπήρχε απο ένα αυτοκίνητο.......... ΚΟΛΑΣΗ).
Απο την άλλη πλευρά όμως όσοι οδηγούν δίκυκλα θα πρέπει να κάνουν 2-3 απλά πραγματάκια κυρίως για την προστασία του εαυτού τους. Πάντα να έχουν φώτα.......ΠΑΝΤΑ, το οτι κινούνται ποιο ευέλικτα και ποιό γρήγορα δεν σημαίνει οτι είναι μόνοι τους στον δρόμο..... ελιγμοί μόνο εκεί που είναι απαραίτητοι και ποτέ με το σκεπτικό οτι το αυτοκίνητο που είναι πίσω ή δίπλα θα κόψει γιατί πολύ απλά δεν έχει κάτι άλλο να κάνει, οχι τεράστιες ταχύτητες στην Εθνική........ είναι απο την φύση τους πολύ δύσκολο να γίνουν αντιληπτοί δεν χρειάζεται να κάνουν την ζωή των άλλων οδηγών ποιο αγχώδης και φυσικά πάντα κράνος και παντα υπακούμε στα σήματα οδήγησης.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
|
17-05-07, 10:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
εσυ ρε που πηγες το στρωμα σαλαμινα στην οροφη ξερεις τι θα μπορουσες να προκαλεσεις?
|
Εγώ, εκτός του ότι το είχα ασφαλίσει από 10 πάντες το στρωμα, πήγαινα στην ακρούλα του δρόμου με 30χαω και αλαρμ αναμένα. Πήγαινε και εσύ έτσι με την μηχανή σου και σου υπόσχομαι πως δεν θα πάθεις τίποτα.
" στο 98% των ατυχηματων με μηχανη 200% φταιει ενα αμαξι που τις εκλεισε η οτι αλλο δεν ξερω".
Όχι και έτσι ρε φίλτατε και αγαπημένε φίλε Πάνο... Όταν τραβάνε σούζες μες τη μεση του δρόμου, κάνουν σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα διπλα διπλα, προσπερνάνε από δεξιά ανάμεσα σε αυτοκίνητο και πεζοδρόμιο(!), περνάνε με κόκκινο όλα τα φανάρια λες και οδηγούν ποδήλατο, πάνε στην αριστερή λωρίδα με τα 50άρια τα παπιά με 50χαω και δεν κάνουν άκρη, τρέχουν με 270 στους κωλόδρομους των εθνικων (που ένα πετραδάκι να κάτσει στραβα στη ρόδα τους μπορεί να απογειωθούν σα το σούπερμαν)... τα αυτοκίνητα φταίνε μετά? Ας αναφέρουμε όλοι τα περιστατικά που μας έχουν τύχει με τα παπάκια-ντιλίβερυ και θα γεμίσουμε 6.000 σελίδες (θα κρασάρει το σάιτ)...
Έχει καταντήσει το θέμα να βγαίνεις για βόλτα και αντί να χαλαρώνεις, να πρέπει να προσέχεις από 10 πάντες μη σου πεταχτεί μηχανάκιας και κάνει καμιά μ@λ@κι@ και τον χτυπήσεις και μετά το έχεις τύψεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου....
Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι σε όλους τους δικυκλιστές. Υπάρχουν και άτομα συνετά που οδηγούν όμορφα και κόσμια. Αλλά είναι ε λ α χ ι σ τ ο ι !!! Και δεν λέω, μπούρδες γίνονται και απο τους αυτοκινητηστές αλλά πιστευω πως τα ποσοστά που αναφέρεις είναι τελείως ανάποδα. Από τις 10 περιπτωσεις, οι 7 είναι σφάλμα του δικυκλιστή.
Στο κάτω κάτω, όπως πολύ σωστά είπε ο Γιάννης ο G6, η δική τους ζωή παίζεται. Εγώ θα βάψω ένα φτερό και ο άλλος θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Αν δεν μπορούν οι ίδιοι να σεβαστούν τη ζωή τους, μην περιμένουν/απαιτούν από τους άλλους να το κάνουν.
Υ.Γ.: Όλα τα παραπάνω τα λέω γιατί δυστυχώς έχω χάσει πολλούς φίλους από τροχαίο με μηχανάκι και παρόλαυτα σε μία μονο περίπτωση παίζει να φταίει το αμάξι. Σε όλες τις άλλες φταίγανε τα φιλαράκια μου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 17-05-07 στις 11:14.
|
17-05-07, 18:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
πάνε στην αριστερή λωρίδα με τα 50άρια τα παπιά με 50χαω και δεν κάνουν άκρη,
|
ναι και αυτό ξέχασα να αναφέρω στις υποχρεώσεις των οδηγών δικύκλων και είναι πολύ σημαντικό γιατί για μένα είναι ποιό επικίνδυνο να πας πολύ σιγά εκεί που δεν πρέπει παρά να τρέχεις.........
να και ένα link για αυτό που συζητάμε περίπου και όπως λέει και στο τέλος θα ακολουθήσει και κείμενο για τους δικυκλιστές .........
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,20411396 seconds (85,04% PHP - 14,96% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|