Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-05-07, 17:50
Το avatar του χρήστη diamantis
diamantis Offline:

Μοντέλο: EE 101 L/B
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 256
diamantis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Διαμαντή, πιστεύω ότι η Γενική Συνέλευση δεν θα έχει αποτέλεσμα. Το λέω αυτό έχοντας δει και κάποια πράγματα στο παρελθόν του κλαμπ. Επίσης, το ετήσιο πρόγραμμα, εκτός από το ότι είναι δύσκολο να γίνει, θα μας περιορίσει στο θέμα της ευελιξίας.
.................................................. .................................................. ....
Αυτα τα ανεφερα επειδη ειμαι και ενεργο μελος στο: http://www.transalp.gr/
και ολα πανε ρολοι στο συγκεκριμενο Κλαμπ.
Κοιτα και εκει οι συμμετοχες δεν ειναι παντα οτι καλυτερο,αλλα υπαρχει μερακι και διαθεση,γιατι αγαπουν αυτο που κανουν.
Οτι ειχα να πω το ειπα,για να μην γινομαι και κουραστικος,οποιος θελει ασ το επισκεφθει το σαιτ και προσεξτε ολες τις δραστηριοτητες του.
Σας χαιρετω,πιστευωντας να βγει καποια ακρη.
Παλιά 08-05-07, 18:23
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλη κινηση φιλε αντωνη....
λετε να υπαρξει μελος να μιλαει εκ μερους των υπολοιπων μελων? χε χε
λοιπον θα διαβασουμε με προσοχη αυτα που λετε και λογικο ειναι να κανουμε οτι μπορουμε(οχι να παμε και στο φεγγαρι ε?)
καλη συνεχεια χωρις αντιπαραθεσεις....
πανος.......
Παλιά 08-05-07, 18:48
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκδρομες με τα αυτοκινητα μας και οχι με πουλμανακια οπως τα Κ.Α.Π.Η.(αναρωτηθεικατε γιατι δεν ειχε συμμετοχη η τελευταια ακυρωμενη εκδρομη?Η απαντηση μολις δωθηκε ).

Οι εκαστοτε εκδρομες θα μπορουσαν να εχουν εναν πιο ασφαλη χαρακτηρα αν δεν πηγαιναμε ολοι"μπουγιο".Τι εννοω?Να χωριζομαστε σε γκρουπ (το πολυ 5 αυτοκινητων) για να εχουμε μια μεγαλυτερη ασφαλεια στις μετακινησεις εκτος εθνικου δικτυου.

Να υπαρχουν οι moderators σαν οδηγοι των γκρουπ(ειναι και πολλοι αλλωστε ) οι οποιοι θα γνωριζουν καλα την περιοχη και θα συνομιλουν μονο αυτοι με τα ματσακονια(που λεει και ο Πανος ) και δεν θα υπαρχουν ασχετες π@π@ριες οταν συνομιλουν για να καθορισουν την πορεια του σχηματισμου.

Αυτα προς το παρον.Οταν θυμηθω κατι αλλο θα το αναφερω.

ΥΣ. Προς θεου αυτα τα λεω για την καλυτερη ασφαλεια μας,μην παρεξηγηθω απο κανεναν.
γιαννη συνελθε. εδω μιλαμε για σοβαροτερα πραγματα ρε και συ λες για ασφαλεια στις εκδρομες? αν οχι παντα τηρηται η ασφαλεια στις εκδρομες. ισως θα επρεπε λιγο περισσοτερο....

οσο αναφορα τα ματσακονια ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει. για αυτο και ερχεται εκδρομη. για να το ευχαριστηθει. για να πειραξει καποιον αλλον για να του βαλει ενα τραγουδι που ακουει κεινη την ωρα... δλδ τα γνωστα που τα εχουμε κανει ολοι. υπαρχουν πολλα καναλια ομως που θα μπορουσαν να φιλοξενησουν για παραδειγμα μια παρεα..... οποτε αν εχουν διπλα ματσακονια μιλανε και σε αλλο καναλι. αρκει να μας ακουνε ομως μπας και ενημερωσουμε κατι που θα αλαξει εν πλω εεε... την ωρα του οδηγηματος....

εμεις (οι σκουπες και ο επικεφαλης)συνηθως εχουμε 2 ματσακονια μεσα. ολο το corollaclub ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ 5. οποτε για λογους συνεννοησης ειμαστε και σε αλλο ενα καναλι το οποιο το νουμερο το αποφασιζουμε κεινη την ωρα...
οποτε ειναι καλη η περιπτωση στις εκδρομες. ολα αυτα που λες λυνοντε πολυ ευκολα φιλε....

οταν ομως οι μισοι θελουν να τρεξουν με 100 και οι μισοι θελουν να πανε με 50. και ολοι αυτοι στο λενε την ωρα που εισαι επικεφαλης τι πρεπει να κανεις?πας με 75?
κατσε μια φορα κεφαλη γιαννη να δεις οτι δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.
παρ ολα αυτα νομιζω τα εχουμε καταφερει καλα σε πολλες εκδρομες.... ειδικα τις μεγαλες....

φιλε tsport192 τι χρειαστηκε να μαθεις και δεν το βρηκες?
Παλιά 08-05-07, 19:12
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε tsport192 τι χρειαστηκε να μαθεις και δεν το βρηκες?
Πάνο, πάντα όταν χρειάστηκε να μάθω κάτι ρώτησα και έμαθα, το ρώτησα όμως γιατί μου χρειάστηκε και έπρεπε να μάθω. Πάντα όλοι ήταν πρόθυμοι να πουν αυτό που ξέρουν (καταλαβαίνεις τί σημαίνει αυτό). Δεν λέω να έχουμε ένα topic που να περιέχει μια λύση για όλα μας τα προβλήματα, αυτό είναι φύσην αδύνατο!

Εγώ μιλάω να κάνουμε κάτι παρόμοιο με αυτό:
http://audi-club.gr/forums/index.php?showforum=117

ρίξτε μια ματιά, μπορεί όλα όσα αναφέρει να μην πολύ σημαντικά ή κάτι που δεν ξέρουμε, αλλά υπάρχουν και πράγματα που είναι πολύ ενδιαφέροντα και δεν ρωτάς γιατί μπορεί να μην ξέρεις καν ότι υπάρχουν...

Και αφού μπορούν και αναφέρουν τόσα για την Audi σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα να αναφερθουν και για την τεχνολογία που έχει αναπτύξει η TOYOTA.

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-07, 19:17
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
1ον. Το topic ονομάζεται "τί γουστάρετε;" και για αυτό ακριβώς γράφω αυτό που γουστάρω να δω από το club! Αλλά από ότι καταλαβαίνω μάλλον το topic ανοίχτηκε για άλλο λόγο!

2ον. Το nickname μου είναι tsport192, δεν καταλαβαίνω γιατί σε δυσκολεύει?

και
3ον. Ακόμα δεν ακούσαμε αυτό που "γουστάρεις" εσύ.

1. Οντως το τόπικ που άνοιξε ο Αντώνης προφανώς αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του λαού λεγετε "Τι γουστάρετε". Αρα καλά έκανες και έγραψες την άποψή σου tsport192 (και ουχί -193, αλλά ούτε και 19κάτι!). Προφανώς δεν άρεσε αυτό που είπες, και το θεώρησε off topic, για αυτό και σου προτείνει να ανοίξεις ένα άλλο τόπικ για την δική σου ιδέα!

2. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το 2 στο πληκτρολόγιο..... δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλιώς!!!

3. Οπως είπα και πρίν, το περιμένω και εγώ αυτό, αλλά ο Αντώνης απάντησε λέγοντας ότι άνοιξε το τόπικ για να μιλήσει ο κόσμος, και να μπορέσουμε απο εκεί να αντλήσουμε ιδέες. Προφανώς δεν έχει να μας δώσει κάποια ιδέα ο ίδιος, παρά μόνο να εκφέρει γνώμη πάνω σε ιδέες άλλων ("Ανοιξε ενα τόπικ tsport19κάτι").

Αν αυτό το θεωρείτε ώριμο διάλογο, δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε, και το σταματάμε αμέσως εδώ! Οσοι θέλουνε πραγματικά να προσφέρουν κάτι, είπαμε ότι μπορούνε να το κάνουνε συμβάλλοντας με ΩΡΙΜΟ τρόπο σε μια τέτοια κουβέντα! Αν αυτό το τόπικ ανοίχτηκε για να ειρωνευτεί κόσμο, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει!

Και επειδή και εμένα μου φέρνουνε παλιές αναμνήσεις στο μυαλό Αντώνη, να σου θυμίσω ότι και τότε, πολύ μιλήσανε..... αλλά όχι την ώρα των αποφάσεων.... παρά μόνο την ώρα των εντυπώσεων!

Υ.Γ. Δεν κατάλαβα τα εισαγωγικά στην λέξη διοίκηση! Ως προς τι αυτά?

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-07, 20:31
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ.2. Γιάννη, πρός τι η όλη επιθετικότητα των τελευταίων ημερών? Απο την μια τα αφρύδια σου, απο την άλλη τα λεωφορεία που χρησιμοποιούνε τα ΚΑΠΗ. Δεν μπορώ να σε καταλάβω! Ειλικρεινά! Στην μπάλα είσαι κατά (δεκτό), στα καρτ είσαι κατά (δεκτό)....στην εκδρομή για διήμερο χωρίς τα τουτού μας είσαι κατά (επίσης δεκτό)..... όσα λές λοιπόν αφοράνε εσένα, το σύνολο όμως δεν το κοιτάς? Και εν τέλει..... πάλι δεν είδα να προτείνεις κάτι!
Δεν υπαρχει κατι τετοιο φιλε Γιαννη!Απλα ειναι καποια ποστ που ειναι σαν να παρακαλανε τον κοσμο να ερθει!Τοσα πραγματα εχουμε κανει στο παρελθον χωρις να κανουμε και ιδιαιτερες προσκλησεις,θα τους παρακαλατε να ερθουν να δουν την μπαλα?Σου αρεσει εσενα αυτο?Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για κλωτσομπαλιες ερχεται!Οσο για τα αρφυδια που ειπα,το ειπα γιατι εγω προσπαθουσα να πω οτι δεν ειναι σωστο να παραπονιεστε για το οτι δεν εχουν συμμετοχες οι δραστηριοτητες του club(καρτ και ποδοσφαιρο),οποιος ενδιαφερεται θα ερθει δεν ειναι αναγκη να το βγαζετε ως παραπονο(δεν μιλαω προσωπικα για εσενα).

Τωρα για τα ΚΑΠΗ τι να πω βρε Γιαννο απλα ετυχε εγω να τα λεω ντομπρα και να εκφρασω την γνωμη των περισσοτερων,αφου αποδειχτηκε εμπραχτα οτι κανεις δεν ενδιαφερθηκε (πιθανοτατα γιατι η εκδρομη δεν ειχε αυτοκινητιστικο χαρακτηρα (οπως θα επρεπε να εχει),να δηλωσει συμμετοχη.

Τελος δεν διαβασες οτι προτεινα κατι περι ασφαλειας κατα την διαρκεια των εκδρομων?Δεν ειναι καλυτερο απο το να εχω εγω απο πισω μου τον καυλογκαζο που μου κολλαει προφυλακτηρα και να εχω συνεχως τα ματια μου πισω να μην με χτυπησει?(εχει γινει πολλες φορες σε εκδρομες) και να κανει μαλακιουλες (παντες,χειροφρενα και τετοια) μεσα στο γκρουπ?

Το τοπικ αυτο ειναι πολυ καλο για να εκφραστουν οι οποιες αποψεις και ολες καλοδεχουμενες.Φιλε t-sport192 δεν σου προσβαλε κανεις το τουτου σου,δεν εχασες τα αλογα επειδη δεν εβαλε ενα 2 στο nick σου.Μην αρπαζεσαι ετσι.Θα παθεις τιποτα.
Παλιά 08-05-07, 20:58
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αντε ρε το καταντησατε αηδια με τους μικροπαρεξηγησμους σας! εγω θελω να βλεπω το κλαμπ σαν μια παρεα...λογικο με καποιους να μην κανεις χωριο και με καποιους να τα βρησκεις... γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να στηριζουμε τις δραστηριοτητες του κλαμπ οποιες και να ειναι αυτες...ΕΑΝ φυσικα θελουμε κανεις δεν πρεπει να μας πιεζει να κανουμε κατι!

Μπορει καποιος να ειναι στο κλαμπ μονο και μονο για το φορουμ και τα 2 αυτοκολητα και να μην εχει καμμια αλλη σχεση..τι να κανουμε θα τον διαγραψουμε!??!?!?

αντε ειρηνη υμην!
Παλιά 08-05-07, 21:01
GIANNIS_G6 Offline:

[quote=Roy-D;242614..ΕΑΝ φυσικα θελουμε κανεις δεν πρεπει να μας πιεζει να κανουμε κατι!
[/quote]
Α γεια σου ρε τρελε!!!
Παλιά 08-05-07, 21:08
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
α γεια μου αλλα καλο ειναι να εισαι κοντα...βασικα ρε συ κοιτα μην το δεις το κλαμπ σαν κατι απρόσωπο αλλα σαν την παρεα και τα παληκαρια που το απαρτηζουν! εγω π.χ παιζω μπασκετ και ποδοσφαιρο βλεπω μονο τον Βαζελο στην ευρωπη(πολυ λιγο δηλαδη) ε στο 5χ5 πηγα για να δω τον κυριακο τον σπυρο τους μηχαλιδες και γενικα τα boys που ηταν εκει!

αν γιαννη μαλωσεις με ολους παρε αλλο αμαξι!!!! χααχχααχχαχαχααχχααχ

Υ.Γ παντως καλα κανεις και στηριζεις την γνωμη σου και ειμαι μαζι σου....

Υ.Γ2 δεν γινεται ολοι να συμφωνουν μαζι μας...ολοι τα βλεπουν απο δικια τους μερια...καμμια φορα οι οπτικες μας γωνιες μας συμπίπτουν αλλες οχι...
Παλιά 08-05-07, 21:26
GIANNIS_G6 Offline:

Ειμαι μπορω να πω απο τους λιγους που και με σπασμενο ποδι με πατεριτσες ερχομουν στην συναντηση τις παρασκευης (πολυ πριν ερθεις εσυ,ασε μην ρωτας).Εχω "δωσει" οτι μπορω απο τον εαυτο μου στο club σε εκδηλωσεις-εκθεσεις.Δεν εχω ερθει σε αντιπαραθεση με κανεναν και ακομα ετσι νιωθω (δεν τα ειπα απο κακια και οσοι με ξερουν δεν παρεξηγουνται).

Πιστεψε αν δεν γουσταρα τα παιδια που ειναι στο club δεν θα ημουν εκει καμμια παρασκευη.Απλα ετυχε να κανουν καποιες εκδηλωσεις που εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου καν να βλεπω!Δεν ειναι κακο οπως λες και εσυ να εχουμε διαφορετικες αποψεις,μην προσπαθησει κανεις να μας τραβηξει με το ζορι σε κατι που δεν θελουμε ολοι,οποιος θελει θα ακολουθει και θα χειροκροτει την προσπαθεια των παιδιων(μιλαω για το ποδοσφαιρο),βρεθηκα τυχαια με τον Σπυρο και του ειπα ΜΠΡΑΒΟ για την πορεια του club και ας παρουν και το κυπελο,αναγνωριζω την προσπαθεια τους και την χειροκροτω,απλα δεν την παρακολουθω.

Υσ.Οσο για την αλλαγη του αυτοκινητου θα ερθει και αυτη με τον καιρο της (πες μου οτι πηρες το κορολλα και εκλεισες σαν οδηγος να αυτοκτονησω!),την παρεα ομως δεν την αλλαζω!!!

Υσ2.Αν εχουν θιχτει καποιοι απο την γνωμη μου,παρακαλω να ερθουν να μου μιλησουν απο κοντα και να εξηγησω τους λογους μου.Μην χαλαμε αλλο το τοπικ του Αντωνη ειναι κριμα γιατι μπορει να βγουν πολυ καλα πραγματα και γνωμες απο εδω μεσα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γουστάρετε metalοκιθαριές; GoatOfRafin OFF TOPIC 0 10-04-12 01:45

Page generated in 0,18619204 seconds (84,37% PHP - 15,63% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com