Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
22-09-07, 15:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το καλαζνικοφ ειναι το κομπιουτερακι φιλε...με αυτο λυνουν τις διαφορες..
22-09-07, 15:55
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Γιατι στην 8εσσαλονικη οδηγουν καλυτερα?Εχεις οδηγησει κανεις στο δρομο 8εσσαλονικη-μουδανιων?Σε δε3ια λωριδα με 120χλμ και μου πεταει φωτα να παω γρηγοροτερα!Το οριο ηταν 100χλμ(αν 8υμαμαι καλα ) και ο τυπος με Ζ4...Απορω στη αριστερη με ποσο πηγε....Το 8εμα δεν ηταν μονο τα φωτα αλλα και η χειρονομια...Οσο για τον δρομο....διαβαστε τις στατιστικες...
|
22-09-07, 16:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
πριν μηνα περνουσα την αγωνιστικη οδο στα λιμανακια,πηγαινα με 100 περιπου οποτε καποια στιγμη ερχεται απο πισω fabia.με κανει σινιαλο με φωτα,κοβω και βγαζω το χερι κ του κανω περνα.δε περναει κ αργοτερα σταματω μηπως εχει κατι το αμαξι.αυτος σταματαει πιοοοοοοοο πισω.ξεκινω κ ακολουθει ο τυπας,που τελικα βγηκε γκομενα,τα δινω ξιλομενα και ακολουθει,ακολουθει και στριβει ισια σε μια στροφη.γυρναω πισω και βλεπω τη μουρη αμαξιου ψιλοντεκαπαζ.της λεω τι καταλαβες που ηθελες καροτσα?βαζει κλαματα και λεει <τελικα οι μ!λ!κι3c πληρωνονται>.
τι να λεμε τωρα για γιλεκα κ τριγωνακια.αν δε υπαρχει παιδεια στο τιμονι και το ποδι αστα ρε κουμπαρε μετα.
22-09-07, 16:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Κωστα μην το γελας για το γιλεκο.
Πραγματικα κανει δουλεια και ηδη το εχω προμηθευτει και εγω.
φαινεται απο εκατονταδες μετρα μακρια και ειδικα οταν πεσει φως πανω του,
Μαρια σε καθε περιοχη μπορεις να βρεις τετοιους Παριδες, δε νονιζω να εχει καποια την αποκλειστικοτητα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
22-09-07, 16:16
|
|
Moderator
|
|
|
|
Μιλας σωστα Ηλια!Εχεις δικιο....Παντως δεν εχει σημασια αν ειναι αντρας η γυναικα στο τιμονι.Σημασια εχει τι μυαλο κουβαλας και πως συμπεριφερεσαι στον δρομο.Σε ειπα για τον τυπο με την κορολλα στην αγχιαλο?Φοβερα φτιαγμενη...απιστευτα ομορφη αλλα το παταγε ο ατιμος...!!
|
22-09-07, 16:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
εχει μπολικα στη περιοχη καλοφτιαγμενα,εμφνασιακα παντα.ειδικα ενας το εχει βαψει <χαμελεον>.τελικα κανενας δε θα το αφησει original corollaki.ειδος προς εξαφανιση .
|
|
22-09-07, 18:11
|
|
|
|
|
Το αυτοκινητο στην Ελλαδα εκτος απο μέσο μεταφορας ειναι για πολους (αναμεσα τους και εγω) και μεσο διασκεδασης.Αλλος γουσταρει να το φτιαχνει, αλλος γουσταρει να τρεχει, αλλος γουσταρει να κανει βολτες γιατι χαλαρωνει κτλπ.Το θεμα ειναι πως ολοι αυτοι που το βλεπουν και σαν διασκεδαση θελουν να μπορουν να νοιωθουν ασφαλεια για αυτο που κανουν.Και πειτε μου εμενα τωρα ποιος απο εσας που οδηγαει οταν βγαινει στο δρομο νοιωθει ασφαλεια?Εγω προσωπικα δεν νοιωθω καθολου.Ολοι σου λενε οτι πρεπει να τηρεις τον Κ.Ο.Κ, πρεπει να προβλεπεις τις κινησεις των αλλων οδηγων πρεπει πρεπει πρεπει.Και παλι ομως οδηγαω και φοβαμαι.Φταιει οτι κανεις μας δεν εχει οδικη παιδεια, φταινε οι δρομοι, φταινε χιλια δυο.
Για μενα αυτος που φταιει ειναι το κρατος.Δεν λεω οτι εμεις ειμαστε οι αθωοι αλλα αν ειχαμε μαθει 5 πραγματα απο 10 χρονων θα μας ειχανε μπει στο κεφαλι.Και λεω οτι φταιει το κρατος γιατι στην χωρα μας το αυτοκινητο το βλεπουν ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ.Τα ακουμπας στα διοδια,στα τελη κυκλοφοριας, στις ασφαλειες, στις βενζινες που και απο εκει υπαρχει φορος που παιρνει το κρατος, στις μεταβιβασεις, στους φορους σου καθε χρονο ,στις εισαγωγες αυτοκινητων απο αλλες χωρες που αυτο εχει κριθει παρανομο απο την Ε.Ε αλλα εμειςν συνεχιζουμε και δεν ξερω και εγω απο που αλλου.Ολο παιρνουν και δεν δινουν τιποτα.Ουτε δρομους ουτε παιδεια ουτε τιποτα.Γιατι? Γιατι καποια στιγμη που θα τα επιβαλει αυτα η Ε.Ε και θα πρεπει αναγκαστικα να γινουν.Αλλα μεχρι τοτε οποιος προλαβει να κονομισει.Οποιος εχει παει στο εξωτερικο θα εχει δει τι ενοουμε οταν λεμε παιδεια.Αλλα εκει εχουν και πιστες για να βγαλουν την κ@υλ@ τους και πανω απ΄ολα εχουν μυαλο.Το θεμα ειναι πολυ μεγαλο και θελει αρκετη συζητηση και οχι μεσα απο το φορουμ γιατι εδω θα το διαβασουν 10 ατομα και τι εγινε.Καποια στιγμη πρεπει αυτο να φτασει στα αυτια των μεγαλων μπας και γινει τιποτα.Sorry για το μεγαλο post αλλα επρεπε να ξεθυμανω.
Υ.Γ. Πειτε μου τι παιδεια εχουμε οταν πριν κανα μηνα ειχαν τρακαρει στην περιοχη μου δυο αυτοκινητα και η κοπελια που περασε με stop οταν την ρωτησε ο αστυνομος γιατι περασε αυτη γυρισε και του ειπε οτι δεν δουλευε το stop!!!!!Αν δεν ημουν μπροστα να το ακουσω με τα αυτια μου δεν θα το πιστευα ουτε εγω.
|
|
|
|
22-09-07, 21:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Bill αυτο ειναι και το κυριωτερο θεμα.
Οτι και να πουμε εμεις ειναι λιγο.
Τις πρωτοβουλιες πρεπει να τις παρουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι "μεγαλοι" που μας κυβερνανε.
Οι οποιοι οταν εκλεγουν ξεχνουν τα παντα.
Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ολων ο κυριος Αρης Σταθακης.
Ο οποιος οσο ειχε την εκπομπη στον ΑΝΤ1 ελεγε ελεγε ελεγε, τα εχωνε τα ξαναεχωνε στους υπευθυνους του τοτε και "Οταν οι υπευθυνοι συνηδητοποιησουν το ενα... κλπ κλπ."
Ελεγε για σχολικη αγωγη για τις θεσεις σταθμευσης στην Αθηνα για δημιουργια θεσεων για μηχανες οπου επειδη εκει που χωραει ενα αμαξι χωρανε 5 μηχανες κλπ κλπ.
Και τωρα που ειναι υφυπουργος συγκοινωνιων δεν εχει γινει τιποτε.
Μεχρι και την εκπομπη σταματησε.
Τα λεω ολα αυτα και σας κουραζω για να καταλαβετε οτι κανεις οσο συνηδητοποιημενος ειναι δεν προκειται να κανει τιποτε.
Εναποκειται λοιπον σε ολους εμας μαζι και τον καθενα ξεχωριστα να προφυλαξουμε τον εαυτο μας και τους γυρω μας οταν βγαινουμε στους δρομους.
Διοικητικό μέλος
|
22-09-07, 21:34
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Κυριακο εσυ εχεις και ενα κονο οπου αντανακλα παρα πολυ.ακομα τον ψαχνουν για να τον βρουν οι ανθρωποι.
|
22-09-07, 22:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ναι και πρεπει να βρουμε 5-6 ακομη να κανουμε κανενα μαθημα σε μηχανη.
χεχεχε
Διοικητικό μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17513990 seconds (82,23% PHP - 17,77% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|