Για να πουν πέντε πράγματα και οι ηλεκτρολόγοι!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
ακριβώς.είναι κάτι σαν ενισχυτής σήματος
|
κάτι τέτοιο είναι....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Ναι αυξάνει την ταχύτητα του ρεύματος, ας πούμε, που πάει στην πεταλούδα κι έτσι εξαλείφεται το φαινόμενο της καθυστέρησης στην απόκριση του γκαζιού.
|
Ο ενισχυτής ρεύματος, δεν αυξάνει την ταχύτητα του ρεύματος, αυξάνει την τιμή του. Ας δούμε πως αυτό επηρρεάζει τη λειτουργία της ηλεκτρικής πεταλούδας.
Όταν εγώ πατάω γκάζι στο 50% στέλνω στην ECU ενα ρεύμα, έστω ότι είναι 2Αμπερ. αυτο το σημα ανοιγει την πεταλουδα στο μισο (2/4, δύο τέταρτα). Όταν παταω γκαζι 75% στελνω στην ecu ενα ρεύμα 3 αμπερ και θα ανοίξει την πεταλούδα του γκαζιου στα 3/4.
Ο ενισχυτης σηματος sprint booster τι κάνει; θα αναλάβει να ενισχύσει αυτό το σήμα. Άρα όταν εγώ θα πατήσω 50% γκάζι, αυτός θα ενισχύσει τα 2αμπερ και θα τα κάνει 3. Άρα στην πραγματικότητα θα ανοίξει την πεταλούδα στα 3/4 και όχι στα 2/4 που ζητησα εγω. Με αυτό το παραπάνω άνοιγμα, μειώνει τα φαινόμενα υστερισης!!! αλλα το παραπανω ανοιγμα σημαινει και παραπανω κατανάλωση!!!!
Τι συμβαινει στο τερμα γκαζι;;; Στο τερμα γκαζι εγω δινω στην πεταλουδα 4αμπερ (τα νουμερα ειναι υποθετικα, μονο και μονο για να σας δώσουν την ιδεα!!!) τα 4αμπερ αντιστοιχουν σε πλήρες ανοιγμα της πεταλουδας. Συνεπως ακομα και αν τα 4 αμπερ τα κανει 6 το sprint booster η πεταλουδα δε μπορει να ανοιξει παραπάνω. άρα στο τερμα γκαζι δεν προσφέρει απολύτως τίποτα....
αυτή ειναι η αίσθηση μου για τη λειτουγια της εν λόγω συσκευης. δεν είπα ότι είναι κοροϊδια ή ότι δεν βελτιώνει την αίσθηση, αλλά ότι το κάνει σε βάρος της καταλάνωσης.... τα συμπερασματα δικάς σας!!!