Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Ρε παιδιά τόσο καιρό βάζω v-power και μου φαινόταν ότι είχε διαφορά από την απλή αμόλυβδη.
|
ακριβώς φίλε μου σου φαινόταν.
πέρσι έβαλα για πρωτη φορά βενζίνα σε shell στην οδό Αχαρνών.επειδή είχε χιονήσει και είχαν ρίξει αλάτι στην εθνική και μιας και η σχολή είχε αποκλειστεί,είπα να παω να πλήνω το αυτοκινητο απο κάτω για το αλατι.
τελικά το πήγε ο πατέρας μου σε αυτόν και κλασσικά του είπαν το παραμυθι βάλε v-power και θα με θυμηθεις.
η διαφορά ήταν στο ότι η v-power είχε 5-6 λεπτά παραπάνω απο την τιμή της απλής σε σχέση με άλλα βενζιναδικα τριγυρω και η απλή 95αρα της shell ήταν 10 λεπτά κάτω περιπου.
μια χαρά ήταν η βενζίνα του βγάλανε και κάρτα.περνώντας απο εκει όταν ήθελα να ξαναφουλάρω λοιπόν λέω δεν βάζω απο δω 95αρα απλή να μου μεινει και τπτ για τσιγαρα (βλέπεις κάθε μερα έσκαγα 14 ευρώ για βενζινα πήγαινε έλα στη σχολή).πιάνω την κουβεντα με τον βενζινα και του λέω γιατι ρε φίλε τοσο φτηνα?το αγόρασα τώρα λέει το πρατήριο και είμαι ιδιώτης και θέλω να τραβηξω και κόσμο.μου άρεσε αυτό και λέω εδώ είμαστε.
1,2,3 γεμίσματα με απλή 95αρα και όλα ήταν μια χαρα.γυρνάω μια παρασκευή λοιπόν από τη σχολή και είμαι στο 1/4 και λίγο πιο κάτω.ε λέω να βάλω Σάββατο αύριο θα βγω,βάλε και τη συνάντηση....
φουλάρω γυρίζω μίζα και φεύγω.μες την αθήνα όλα καλα.οδηγούσα εξάλου χαλαρα για οικονομία.
Δευτέρα προς Χαλκίδα σε μια προσπέραση άκουγα τον κινητήρα να μουγκρίζει διαφορετικά και τα πυράκια δίναν και πέρναν.τα υπόλοιπα?γνωστά αλλαγή φίλτρου βενζίνης μόλις άδειασα με το κολητο μου το ρεζερβουαρ.κράτησε τη βενζίνα για το μηχανακι το οποίο για να πάρει μπροστά με τη μανιβέλα ήθελε παρακάλια και από απόδοση?πιο γρήγορα έτρεχα εγώ.
Αυτή είναι η κομπίνα.παραμύθι για κέρδος και για επιπλέον κέρδος νοθεια στο φουλ.