Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
21-03-07, 21:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Αν θελεις στειλε μου ενα π.μ. με τα στοιχεια σου να το ψαξω λιγο το θεμα...εχω προσβαση απο τον πατερα μου να μαθουμε
21-03-07, 21:51
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
από το συνεργείο που το πάω δεν υπάρχει περιπτωση να μου την εχουν κάνει, αν ήθελαν θα μου την είχαν κάνει από την αρχή.
εγω πιθανο σενάριο βρίσκω την κακοήθεια κάποιου
|
21-03-07, 21:59
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
καλά έκανες που το ανέφερες και καλο είναι να έχουμε όλοι τα ματια μας ανοιχτά. σου εύχομαι να βρείς κάποια άκρη σύντομα.
|
21-03-07, 22:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Όλοι λίγο-πολύ καταλάβανε. Από το συνεργείο αν ήταν θα του το είχαν πεί από την αρχή. Τώρα τί να πεις για την περίπτωση αυτη.
|
21-03-07, 22:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Όλοι λίγο-πολύ καταλάβανε. Από το συνεργείο αν ήταν θα του το είχαν πεί από την αρχή. Τώρα τί να πεις για την περίπτωση αυτη.
|
δΗΛ τι θέλετε να πείτε ότι έγινε από εδώ μέσα και να φυλαγόμαστε ρε παιδιά?
σορυ για τα κεφαλαια βαριεμαι να τα ξαναγραψω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 21-03-07 στις 23:16.
Αιτία: τι πάει να πει ρε συ οτι βαριέσαι να το ξ^
|
|
|
|
21-03-07, 22:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Αυτό είναι πολύ περίεργο!!
Το 3 που λες δεν είναι τόσο απλό. Δε γίνεται να πάω εγώ και να τους πω το αυτοκίνητο του billlllll είναι υπερκυβισμένο και να πουν α ευχαριστούμε για την πληροφορία τον βάζουμε στη μαύρη λίστα έτσι απλά. Χρειάζεται ή κάποιος να δουλεύει στην ΤOYOTA και όχι απλά να είναι μηχανικός ή να γνωρίζει καλά κάποιον που να έχει τη δικαιοδοσία να κάνει κάτι τέτοιο.
Τώρα να είδε αυτός ο κάποιος στο ξεκάρφωτο την παρουσίαση στο περιοδικό και να είπε "αύριο του κόβω την εγγύηση" πάλι περίεργο μου φαίνεται να κάθισε να ασχοληθεί.
Αποκλείεται μέσω του forum να γίνει κάτι τέτοιο, εδώ μέσα ο καθένας γράφει ό,τι γουστάρει χωρίς να είναι απαραίτητα αλήθεια. Άμα πω εγώ δηλαδή πως turbισα και βάλω και μια photo από ένα turbisμένο άσχετο σημαίνει πως είναι αλήθεια και ο 'κακός' που δουλεύει στην toyota και μπαίνει στο forum θα πάει να μου κόψει την εγγύηση; Δεν γίνονται αυτά...
Τέλος να πω πως φίλε είσαι και γαμώ τα παιδιά και πάντα φιλότιμος οπότε δε νομίζω πως έχεις τέτοιους εχθρούς...
Όπως και να έχει ψάξτο! Από το συνεργίο τι εξήγηση σου έδωσαν; Πίεσέ τους να μάθεις το γιατί! Υπάρχουν αποδείξεις;
Αφού στο συνεργίο σε βοηθούν ας περαστεί ο εκκ σε κάποιο άλλο TS...
|
22-03-07, 04:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
δΗΛ τι θέλετε να πείτε ότι έγινε από εδώ μέσα και να φυλαγόμαστε ρε παιδιά?
|
Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω τι ισχύει. Απλά άμα δεν θέλανε να το περάσουν στην εγγύηση δεν θα το κοιτάζανε στο σύστημα από την αρχή. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Απλό.
Το όλοι λίγο-πολύ καταλάβαμε, πήγαινε στο άτομο που έγραψε το post.
|
|
|
|
22-03-07, 11:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
|
|
λοιπον επειδη το εψαξα το θεμα αρκετα η ολη υποθεση ειναι κοντρα μεταξυ αντιπροσωπειων και για την ακριβεια ανακατευθηκαν η TOYOTA ΜΑΛΙΩΡΑΣ ,ΣΥΓΓΡΟΥ , και ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ.
Φυσικα δεν εγινε απροσωπα .πιστευω να βρω καποιον υπευθηνο.
Και οσο για τα υπονοουμενα για το οτι το εκανε καποιος απο εδω να μην ξανακουστουν.
Η γραμμη του club ειναι να κυνηγαμε τους παντες και ιδιαιτερα τις αντιπρωσοπειες και για αυτον τον λογο μετα απο 3 χρονια πλευρισαμε μονο 1 αντιπρωσοπεια που θεωρουμε (καλη) και προσπαθουμε να τους κανουμε να μας φοβουνται και να μην μας παραμυθιαζουνε κρατωντας σας ενημερους - υποψιασμενους - οργανωμενους και φυσικα στα προβληματα σας να μην εισαστε μονοι σας εναντια στην αντιπρωσοπεια.
θα σας ενημερωσουμε για το προβλημα του Φίλου και για αλλη μια υποθεση εγγηυσης που τυρανανε αλλο ενα μελος μας μεχρι το τελος της ημερας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 22-03-07 στις 13:23.
|
22-03-07, 19:44
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Μακάρι να βρεθεί μια άκρη, για να ξέρουμε τι να προσέχουμε.
Σημέρα άκουσα και ένα άλλο περιστατικό, ότι κόπηκε η εγγυήση σε ενα mr2 γιατι κατέβαινει στο gtcc, απαγορεευται λέει η αγωνιστική χρήση.
Βρήκαν τον ιδιοκτήτη σερφάροντας στο ιντερνετ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hatzidi2 : 22-03-07 στις 20:32.
|
22-03-07, 20:15
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
μου φαινετε αρχισαν τα προβληματα κ παν να γλυτωσουν κανα ευρω
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17359209 seconds (83,14% PHP - 16,86% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|