Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από danik
το κουφο ειναι οτι μετα το service εχει αρυθμια το ρελαντι μου..και επιβαρυνει την κατασταση και οταν πηγα να το φτιαξουν μου λεει οτι δεν εχει βιδα το μοτερ να το ρυθμιση και μαλλον ειναι μεσω εγκεφαλου... ελεος.
τι να κανω? βοηθεια...
|
Εχω μια υποψια αλλα μη σε παρω και στο λαιμο μου. Αυτο μπορει να ναι κατι τοσο απλο. οσο και κουφο. Ειπες οτι σου αλλαξανε βασεις. Μηπως σου κουνησανε κανα σωληνακι βενζινης? Τι θελω να πω με αυτο? Ο κινητηρας εχει 2 σωληνακια για την βενζινη, ενα τροφοδοσιας και ενα επιστροφης. Καποιο απο αυτα μπορει να χει κουνηθει και να χανει πιεση, με συνεπεια να σου πεταει ακαυτη την βενζινη γιατι ο εγκεφαλος εφοσον δεν βλεπει πιεση, αφηνει τα μπεκ μονιμα ανοιχτα, και το αμαξι στο ρελαντι ρεταρει.
Αυτο το χα παθει εγω πριν 2 χρονια, οταν περασα ολα τα λαστιχα, τις τσιμουχες και οποιοδηποτε αλλο λαστιχοειδες εχει το engine bay με πινελακι και baby oil!!! (ειμαι θεολοξος το ξερω!!!) Κατα τα αλλα δουλευε και σηκωνε κανονικα, αν εξαιρεσεις την μαυριλα απο τα ακαυτα λες και ειναι κανα αρρυθμιστο ταξι!!!! Και το ανακαλυψα οταν το σηκωσα σε ραμπα και ακουγα απο καπου να φευγει αερας. Βεβαια μετα το πηγα εθνικη να ξεκαπνισει (αν και στο τελος ηθελε μια βδομαδα στο νερο), γιατι απο αυτη την ιστορια ειχε γεμισει μεσα τοση μαυριλα, που δεν εβλεπα την ακιδα των μπουζι!!!
Για το αλλο που πες με το ταμπλω που σου σπασε ο αεραγωγος για το παρ μπριζ, δεν ειναι καινουριο. Οταν με ειχαν τρακαρει απο πισω πριν καιρο, χτυπησα και τον μπροστινο, κι εσπασε η φασα που χει ο προφυλακτηρας (οπως θα δεις στην φωτο, το μαυρο κομματι αναμεσα στα φλας). Και μου παν οτι πηγαινε κουτι με καινουριο προφυλακτηρα, και οχι ξεχωριστα.
Υ.Γ: sorry για το μακροσκελες post. Ελπιζω μονο για το ρεταρισμα να ναι αυτο που σου ειπα πιο πανω και οχι κατι σοβαρο.