Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
06-03-07, 18:15
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΝΕΟΙ ΠΟΡΡΟΙ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τελικα βρηκα απο που πηρε υγρασια.το ενα λαμακι απο αυτα που κρατανε το καπακι της λαμπας ειχε ανοιξει.και ξαφνικα ξανααναψε η λαμπα.τζαμπα το βρισιμο στον ηλεκτρολογο που πηρα τα xenon(τα εχω 6 μηνες).
06-03-07, 18:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
πάει η εγγύηση...δυστηχώς...! μετά από τα 3 χρονάκια...τετοια ζητήματα ειναι εκτός guarantee
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 06-03-07 στις 20:52.
|
06-03-07, 19:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Φίλε dj key σύμφωνα με τους κανονισμούς του forum πρέπει να γράφουμε ελληνικά. Ευχαριστώ
|
02-02-09, 21:53
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
δεν μου αναβει η xenon και η μεγαλη σκαλα. αλλαξα για δοκιμη και το balast και την λαμπα αλλα παλι τιποτα. αρα λογικα καπου εχει βραχυκλωσει η πλεξουδα που δινει το ρευμα στο φαναρι. μου ειπαν για ενα σπρευ επαφων που ειναι για υγρασια κτλ. να κανει δουλεια λετε? αλλιως τι να ζηταει η αντιπροσωπεια για να το φτιαξει?
02-02-09, 22:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παναγιώτη το σπρέι που λες είναι για να καθαρίσεις την επαφή τοπικά.αν έχει βραχυκυκλώσει η πλεξούδα δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι.αλλά πως να βραχυκυκλώσει?βραχυκύκλωμα σημαίνει ότι κάποια καλώδια μέσα στη πλεξούδα ακουμπάνε μετακύ τους ενώ δεν θα έπρεπε.αν μου έλεγες ότι έκανες κάποιες εργασίες και έστριψες την πλεξούδα αυτή να πω ναι εντάξει μπορεί να κόπηκε κάπου και να βραχυκυκλώνει.αλλα το έκανες?
|
03-02-09, 00:24
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone
δεν μου αναβει η xenon και η μεγαλη σκαλα. αλλαξα για δοκιμη και το balast και την λαμπα αλλα παλι τιποτα. αρα λογικα καπου εχει βραχυκλωσει η πλεξουδα που δινει το ρευμα στο φαναρι. μου ειπαν για ενα σπρευ επαφων που ειναι για υγρασια κτλ. να κανει δουλεια λετε? αλλιως τι να ζηταει η αντιπροσωπεια για να το φτιαξει?
|
δεν κοιτας την ασφαλειοθηκη για καμμενη ασφαλεια?
|
03-02-09, 01:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Όταν έβαλα τα xenon ο μηχανικός δεν έκλεισε καλά το καπάκι στο αριστερό φανάρι και πήρε υγρασία.
Από μόνη της πολύ δύσκολα θα φύγει η υγρασία διότι δεν μπορεί να βγει απο πουθενά.
Μου είπε να περάσω κάποια στιγμή να βγάλουμε το φανάρι και να το φυσήσουμε με αέρα να καθαρίσει.
|
|
|
|
03-02-09, 14:03
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
Παναγιώτη το σπρέι που λες είναι για να καθαρίσεις την επαφή τοπικά.αν έχει βραχυκυκλώσει η πλεξούδα δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι.αλλά πως να βραχυκυκλώσει?βραχυκύκλωμα σημαίνει ότι κάποια καλώδια μέσα στη πλεξούδα ακουμπάνε μετακύ τους ενώ δεν θα έπρεπε.αν μου έλεγες ότι έκανες κάποιες εργασίες και έστριψες την πλεξούδα αυτή να πω ναι εντάξει μπορεί να κόπηκε κάπου και να βραχυκυκλώνει.αλλα το έκανες?
|
κωστη , το αν εχει βραχυκυκλωσει ειναι μια δικια μου θεωρια, δε ξερω τι μπορει να χει παιχτει, δεν πειραξα την πλεξουδα αλλα αν εχουν παει νερα δε βραχυκυκλωνει? επισης αυτο το σπρευ μου ειπαν οτι τραβαει και την υγρασια, δε ξερω θα δω τι γραφει πανω και βλεπουμε. το περιεργο ειναι οτι δεν αναβει η xenon και η μεγαλη σκαλα, η ψειρα δουλευει. επισης εντυπωση μου κανει οτι οταν πας να αναψω την xenon κανει ενα τσαφ πως θα αναψει αλλα δεν.... δηλαδη δε δειχνει οτι εχει καει κατι.
06-02-09, 15:33
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone
|
τελικα ειχε καει το ενα μπαλαστ, με αποτελεσμα να καψει την ασφαλεια. επισης μου ειπε ο ηλεκτρολογος μιας αντιπροσωπειας οτι τα xenon θελουν 20αρα ασφαλεια και οχι 15αρα που εχουν οι απλες λαμπες αλογονου.
08-02-09, 18:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
και μενα το αριστερο φαναρι τις τελευταιες 3 μερες εχει γεμισει υγρασια απο μεσα.και πριν λιγο επλυνα το αμαξι και το αφησα με αναμμενα φωτα για αρκετη ωρα αλλα δεν εφυγε ολη δυστυχως.ειχα αλλαξει φαναρια μεσα στην εγγυηση πριν αρκετο καιρο,και εδω και 1μιση χρονο που εχω τα ξενον ολα μια χαρα.τωρα μου παρουσιασε την υγρασια και περασαν και τα 3 χρονια της εγγυησης.δε ξερω απο που πηρε υγρασια,αλλα δε πρεπει ναναι απτα ξενον.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16782093 seconds (82,35% PHP - 17,65% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|