Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-02-07, 12:45
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Έτσι είναι όπως τα λέει ο Κωνσταντίνος...

Έχει μια τρύπα στο ταμπούρο, η οποία μάλιστα καλύπτεται από μια πλαστική τάπα, και με ένα κατσαβίδι αν θυμάμαι καλά το σφίγγουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-07, 15:42
Το avatar του χρήστη analyst78
analyst78 Offline:

Μοντέλο: Ε12 1,6 VVTI
Περιοχή: Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 234
analyst78 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν ξέρω για το ταμπούρο μάλλον εννοείται την δισκόπλακα ίσως να γίνεται και από εκεί δεν το έχω δοκιμάσει.αλλά επειδή το έχω κάνει στο χειρόφρενο έχει παξιμάδι και παίρνει τα μπόσικα του συρματόσχοινου.βέβαια με σύνεση γιατί αν το παρακάνεις θα πάρεις τη δισκόπλακα στο χέρι όπως μια φορά στην αντιπροσωπεία που μου το έσφιξαν τόσο πολύ που το αμάξι χοροπηδούσε.παλυ καλά που δεν έπαθαν ζημιά οι δισκόπλακες.συμφωνώ ότι η καλύτερη λύση είναι το συνεργείο για όσους δεν ξέρουν

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 25-02-07 στις 16:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-07, 16:39
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΦΙΞΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΧΩΡΟΠΗΔΟΥΣΕ. ΠΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΙΑ ΟΙ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.

Φίλε μου, ΟΧΙ δεν εννοώ την δισκόπλακα! Εννοώ το ταμπούρο που έχει πίσω το Ε12! Έχουμε ξαναπεί ότι το Ε12 έχει συστημα φρένων που αποτελείται απο δισκόπλακες πίσω για το ποδόφρενο και ταμπούρα για το χειρόφρενο.

Επίσης δεν είπα ότι δεν γίνεται και με τον τρόπο που περιέγραψες, αλλά στην αντιπροσωπεία από εκεί που ανέφερα θα το σφίξουν. Αυτό έλειπε να λύνουν τον τεμπέλη και την μισή κονσόλα κάθε φορά που θέλει σφίξιμο το χειρόφρενο...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προβλημα με το χειροφρενο της ε12 f/l iempan TOYOTA COROLLA E 12 7 14-06-11 12:45
να τραβηξω χειροφρενο να σταματησει πιο γρηγορα??? mpesikos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 25 31-05-10 22:45
χειροφρενο manos_krhth TOYOTA COROLLA E 12 15 11-03-10 00:35
Αστυνομοι τραβανε χειροφρενο..Παλικαρια!!! Janakas OFF TOPIC 30 26-10-07 14:38

Page generated in 0,11557508 seconds (76,25% PHP - 23,75% MySQL) with 27 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com