αν και εχει περάσει καιρός, ποτέ δεν είναι αργά για να μιλήσω για τη συναυλία των Metallica.... Εγώ που είχα την χαρά και την τιμή να τους δω και το 1999 στο γήπεδο της Ριζούπολής θα μου επιτρέψετε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Φοβόμουν ότι η συναυλία του 2007 θα ήταν χειρότερη (με δεδομένο οτι απο το '99 εχουν βγάλει μόνο το αμφιβόλου αξίας st. Anger και έχουν και 8 χρονάκια ακόμα στην πλάτη τους).
Αλλά μπορώ να πώ οτι ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ. Οι Metallica τα έπασαν πάνω στη σκηνή για πάνω απο 2 ώρες και μπορώ να πώ οτι ηταν καλύτεροι απο το '99.
Δεν έπαιξαν καθόλου απο το st. Anger, καμια διασκευή, κανένα απο το Load, και μόνο 2 τραγούδια απο το ReLoad (τα καθαρα συναυλίακά Fuel και The memory remains)
έδωσαν ρέστα παιζοντας 5 απο τα 8 τραγούδια του master of puppets (ισως το καλύτερο αλμπουμ τους), ενώ εκλεισαν πολύ δυνατά με το whiplash και το seek and destroy από το kill 'em all!!!
Μοναδίκες στιγμές ήταν η εκτέλέση του Orion, αλλά και του ...and justice for all
το κοινο ήταν πολυ ζεστό και πιστεύω οτι τους πορώσαμε πάρα πολύ... Ελπίζω να μας συμπεριλάβουν στην περιοδεία για το νέο αλμπουμ που αναμένεται στις αρχές του 2008...
Το να τους δεις μια φορά είναι μοναδική ευκαιρια.... Το να τους δείς και δεύτερη είναι πραγματική ευλογία...
exit light, enter night, take my hand
we 're of to never never land...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|