Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
κι ομως εχει ταμπουρα μικρα μεσα απο τα δισκοφρενα που λειτουργουν ΜΟΝΟ για το χειροφρενο.....
δειναι μεσα απο το δισκο και δεν φαινοντε....
δεν δουλευουν απλα με το φρενο παρα μονο αμα τραβηξεις χειροφρενο....
|
Επειδή ήμουν μπροστά όταν έλυσε τις ρόδες και τους δίσκους, και (ξαναλέω...) χωρίς να έχω τις πολλές γνώσεις για το θέμα, νομίζω ότι είναι έτσι όπως λέει ο Πάνος... Στις δισκόπλακες δένουν τα τακάκια και εσωτερικά από τις δισκόπλακες (το είδα αφού τις έβγαλε) είναι τα ταμπούρα για το χειρόφρενο... Εκείνο το σημείο καθάρισε και έβγαλε πολυυυυυυυυυύ μαυρίλα...
Πάντως, κάτι με τα ταμπούρα έπαιξε, γιατί ο μηχανικός όταν το πήρε να το κάνει βόλτα, δεν το έκανε το τρέμουλο (μάλλον γιατί το σύστημα εκεί είχε παγώσει, αφού πέρασε αρκετή ώρα μέχρι η οδική βοήθεια να το μεταφέρει στο συνεργείο...). Όμως, κατά την διάρκεια της βόλτας που έκανε, ανέβασε εν κινήσει λίγο το χειρόφρενο και το ξανακατέβασε και τότε ξεκίνησε να το κάνει... Για αυτόν τον λόγο έλυσε ρόδες και δίσκους, αφού θεώρησε ότι από εκεί προήλθε το πρόβλημα και όχι από τον άξονα, τον οποίο τον είχε τσεκάρει πριν από την βόλτα και μου είπε ότι ήταν ok...
Υ.Γ. Σχετικά με το εάν έχει άξονα ή όχι, στο τεχνικό δελτίο που έβγαλαν, έγραφαν "έλεγχος πίσω άξονα"... Από εκεί εγώ ανέφερα ότι το δικό μου έχει πίσω άξονα...