Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
11-01-08, 21:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οταν λες τριζει το ταμπλω???Ολο το ταμπλω η σε καποιο συγκεκριμενο σημειο?Και αυτο στο κανει στις λακουβες?
11-01-08, 21:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Στο πίσω μέρος του ταμπλο και στο κέντρο.
Φαντασου λίγο μπροστά από εκεί που βγαίνει ο αέρας για το παμπριζ
|
11-01-08, 23:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil
|
Λοιπόν, μόλις σήμερα έφυγα από την αντιπροσωπεία της Πάτρας για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Τριγμό στο ίδιο σημείο που αναφέρεις. Και ξέρεις τι ήταν; Ήθελε λίγο σφίξιμο και λίπανση το τροπέτο των υαλοκαθαριστήρων. Έτσι ακριβώς το έγραψαν και στο δελτίο επισκευής που μου έδωσαν. Αν κατάλαβα καλά, ο μηχανισμός ή κάτι άλλο τέλος πάντων που έχει να κάνει με τους υαλοκαθαριστήρες έκανε αυτόν τον θόρυβο. Το έφτιαξαν και όλα καλά. Για ρίξε μια ματιά σε αυτό.
11-01-08, 23:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil
|
Λοιπόν στο ίδιο σημείο είχα κ εγώ τριγμούς, όταν έπεφτα σε οδόστρωμα με πολλά ανάγλυφα καθώς και όταν ήμουν σε ρελαντί στις 600- όπου κ τρέμει λιγάκι...Είναι το σημείο που βγαίνει ο αέρας για το παρμπρίζ! Αν βάλεις το χέρι σου εκεί θα δεις πως τραβώντας προς τα πάνω το κομμάτι σταματάει ο τριγμός. Είναι 2 κομμάτια. Βάλε κάποιο σφουγγαράκι εκεί να μη φαίνεται όμως, ώστε να μην έρχονται τα 2 πλαστικά σε επαφή...Ελπίζω να λέω το ίδιο...δοκίμασέ το πάντως.
|
12-01-08, 11:21
|
|
|
|
|
|
Ρε παιδια και εμενα τον τελευταιο καιρο μου τριζει σε αυτο το σημεια και νομιζα οτι ηταν το μπαρμπριζ!!! Δεν το κανει σε ανωμαλιες δρομου , αλλα το κανει οταν κινουμε , με πολυ μικρη ταχυτητα! Επιανα το παρ μπριζ οταν το εκανε , αλλα αυτο συνεχιζε..... Θαναση , για πες λιγο , μιλας για τον αεραγωγο που ειναι στην μεση του παρμπριζ?
Και κατι ακομα. Ακουω και εναν θορυβο σαν να ακουγεται απο την εταζιερα , οταν πεφτω σε χοντρες ανωμακιες του δρομου. Η εταζιερα εχει ολα τα απαραιτητα μαξιλαρακια για να μην τριζει και οταν ειμαι σταματημενος και την χτυπαω ελαφρα για να το κανει και καλα , δεν ακουγετε τιποτα..... Ειναι απο την μερια του οδηγου.... Α! δοκιμασα να μετακινησω και τις ζωνες μην χτυπουσαν αυτες , αλλα τιποτα.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 12-01-08 στις 11:28.
|
|
|
|
12-01-08, 15:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ρε παιδια και εμενα τον τελευταιο καιρο μου τριζει σε αυτο το σημεια και νομιζα οτι ηταν το μπαρμπριζ!!! Δεν το κανει σε ανωμαλιες δρομου , αλλα το κανει οταν κινουμε , με πολυ μικρη ταχυτητα! Επιανα το παρ μπριζ οταν το εκανε , αλλα αυτο συνεχιζε..... Θαναση , για πες λιγο , μιλας για τον αεραγωγο που ειναι στην μεση του παρμπριζ?
Και κατι ακομα. Ακουω και εναν θορυβο σαν να ακουγεται απο την εταζιερα , οταν πεφτω σε χοντρες ανωμακιες του δρομου. Η εταζιερα εχει ολα τα απαραιτητα μαξιλαρακια για να μην τριζει και οταν ειμαι σταματημενος και την χτυπαω ελαφρα για να το κανει και καλα , δεν ακουγετε τιποτα..... Ειναι απο την μερια του οδηγου.... Α! δοκιμασα να μετακινησω και τις ζωνες μην χτυπουσαν αυτες , αλλα τιποτα.....
|
Χαχαχα...λοιπόν, από ότι φαίνεται έχω εμπειρία σε όλων των ειδών τους τριγμούς που αναφέρετε...Για τον αεραγωγό στο κέντρο του παρμπριζ αναφέρομαι Αντρέα. Εκεί αν δεις το σημείο έχει δύο κομμάτια πλαστικό, το ένα πάνω από το άλλο. Είναι δηλαδή το κυρίως ταμπλώ που ανεβαίνει λίγο πάνω στον αεραγωγό(ψάξε στο σημείο θα καταλάβεις τι λέω, δε γίνεται να το εξηγήσω καλύτερα γραπτώς). Αυτά τα δύο πλαστικά ίσως χαλάρωσαν λιγάκι ή από τον ήλιο και ακουμπάνε λιγάκι, οπότε και τρίζουν. Εγώ έβαλα προσεκτικά στο σημείο σφουγγαράκι να μην φαίνεται απ'έξω όμως και τέλος ο τριγμός. Μπορεί να γίνεται να σφίξουν από κάποια βίδα, αλλά δεν το έψαξα εφόσον λύθηκε με τον εύκολο τρόπο.
Για την εταζέρα...Έτριζε κ μένα σε ανωμαλίες του δρόμου σχεδόν από όταν πήρα το αμάξι. Σφουγγαράκι σε όλο το μήκος που πατάει στο πλαστικό, αλλά και μέσα στις 2 στρογγυλές υποδοχές που γατζώνει. Γι αυτή τη χρήση θέλει λεπτό σφουγγαράκι, ώστε να χωράει να "κουμπώσει" μετά. Δες σε μαγαζιά με μονωτικά, όπου εσύ μου είχες προτείνει για σφουγγαράκια, έχουν διάφορα πάχη. Τέλος και αυτός ο τριγμός.
Αν εξακολουθεί, δες στα πλαστικά που κουμπώνουν οι ζώνες, εκεί έτριζε κ μένα. Λύσε λίγο το πλαστικό και βάλε κ εκεί σφουυγαράκι, όπου βλέπεις να υπάρχει κενό και να "παίζει" κάποιο πλαστικό.
Δυστυχώς, αξιόπιστα τα αμάξια μας, αλλά οι τριγμοί είναι μόνιμο πρόβλημα.
|
12-01-08, 16:13
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Εμένα όταν ανοίγω λίγο το παράθυρο του οδηγού, σχεδόν μια παλάμη, αν πέσω σε λακούβες, σαμαράκια κτλ τρίζει....έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;;;
|
12-01-08, 16:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Εμένα όταν ανοίγω λίγο το παράθυρο του οδηγού, σχεδόν μια παλάμη, αν πέσω σε λακούβες, σαμαράκια κτλ τρίζει....έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;;;
|
Μάλλον όλοι το έχουμε...ειδικά στα 3θυρα που είναι και θηρία οι πόρτες! Σε 2 αντιπροσωπίες που το είχα πάει μου είχαν ρίξει κάτι σαν σπρεί σιλικόνης μέσα...για μια εβδομάδα όλα καλά...μετά μόνο λάδωναν τα τζάμια...οι τριγμοί συνεχίζονταν...Θέλει λίγο παραπάνω άνοιγμα για να μην τρίζει!
Βέβαια πρέπει να κινέιται λίγο το τζάμι και να μην είναι σταθερό, γιατί θα σπάσει...Δεν πρέπει να τρίζει, αλλά τι να κάνουμε? Θα ζήσουμε με αυτό...
Πάντως, αν έχει βρει κανείς λύση ας μας δώσει τα φώτα του...
|
12-01-08, 16:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Πφφφφ Ε12 σου λεει μετα.Τεχνολογια.Ρε εμενα γιατι δε μου τριζει ποτε τιποτα???Οεο???(καλα ντε μη με παρετε και με τις πετρες ψιλοπλακιτσα κανω)
12-01-08, 16:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Μάλλον όλοι το έχουμε...ειδικά στα 3θυρα που είναι και θηρία οι πόρτες! Σε 2 αντιπροσωπίες που το είχα πάει μου είχαν ρίξει κάτι σαν σπρεί σιλικόνης μέσα...για μια εβδομάδα όλα καλά...μετά μόνο λάδωναν τα τζάμια...οι τριγμοί συνεχίζονταν...Θέλει λίγο παραπάνω άνοιγμα για να μην τρίζει!
Βέβαια πρέπει να κινέιται λίγο το τζάμι και να μην είναι σταθερό, γιατί θα σπάσει...Δεν πρέπει να τρίζει, αλλά τι να κάνουμε? Θα ζήσουμε με αυτό...
Πάντως, αν έχει βρει κανείς λύση ας μας δώσει τα φώτα του...
|
Oταν κλεινεις τν πορτα και εχεις λιγο κετεβασμενο το παραθυρο κοπαναει,τριζει η σε λακουβες οταν περνας?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18292499 seconds (81,43% PHP - 18,57% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|