Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
05-02-07, 00:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Η "φυλλάδα" αυτή,μόνο περιοδικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί όταν στις μισές σελίδες του έχει διαφημήσεις και αγγελίες,έτυχε να πέσει σήμερα στα χέρια μου....Οντως ήταν για να γελάς με αυτά που έγραφαν....Αλλά πρέπει να "σπρώξουν" τα φιλαράκια τους,τους Ευρωπαίους....Προσωπικά δεν δίνω σημασία γιατί έκανα test drive την καινούργια Corolla και μπορώ να πω οτι είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
05-02-07, 00:16
|
|
Web & Forum Admin
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 13 φορές σε 11 μηνύματα
|
|
Παιδιά το πρόβλημα είναι πως στην Ελλάδα παρακαλάμε να δούμε κάνα μοτεράκι καλύτερο από τα νορμάλ που μας έρχονται μαμά. Σήμερα το μεσημέρι σε ένα γιούχου κανάλι στην τηλεόραση (δεν θυμάμαι καν ποιο ήταν) είχαν πάει οι τύποι στα κεντρικά της Toyota στην Ιαπωνία και είδανε τα καινούργια τα Yaris τα RS . Φυσικά τα αμάξια ήτανε τούμπανο και φυσικά επίσης όλα αυτά τα μοτέρ και ο εξοπλισμός υπήρχε και σε Corolla. Μόνο αν αυτά έρθουν εδώ θα δούμε σοβαρή κόντρα με τα άλλα GTI της αγοράς.
Τώρα για το περιοδικό μην αγχώνεστε καθόλου... το θέμα είναι πως ο Ιάπωνας είναι ψηλά σε πολλούς τομείς και οι άλλοι ακόμα τρέχουν να τον πιάσουν. Τι να το κάνω το μοτεράκι των 140 αλόγων αν μετά από 4-5 χρόνια τρέχω στα συνεργεία σαν τρελός.
Ηθικό συμπέρασμα:
Αφήστε τα παιδιά να έρθουν κοντά μας.
05-02-07, 00:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τι να πω παραπανω? Οι dRiveR7 και bluechris με καλυψαν πληρως.
Τα παλικαρια ειναι φιλογερμανοι τι να κανουμε?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
05-02-07, 00:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αυτό είναι το θέμα πως στους Ιάπωνες έμεινε μόνο η αξιοπιστία, που τους φτάνουν μερικοί και εκεί (όχι ακόμα βέβαια) άντε και η σχεδιάση ορισμένες φορές που έχουν ανέβει. Από επιδόσεις, ποιότητα, οδική συμπεριφορά, άνεση πάσχουν ακόμα- αλλού πολύ αλλού λιγότερο-. Όσο για το περιοδικό συμφωνώ πως το συγκεκριμένο δεν είναι άξιο λόγου και τα yaris rs δε νομίζω να έρθουν ποτέ Ελλάδα -ελπίζω να διαψευσθώ -.
|
05-02-07, 01:02
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά ότι δεν βγαίνουν οι "δυνατές" εκδόσεις(π.χ. Yaris RS) και στην Ευρώπη που οφείλεται??
|
05-02-07, 23:04
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bluechris
Σήμερα το μεσημέρι σε ένα γιούχου κανάλι στην τηλεόραση (δεν θυμάμαι καν ποιο ήταν) είχαν πάει οι τύποι στα κεντρικά της Toyota στην Ιαπωνία και είδανε τα καινούργια τα Yaris τα RS .
|
To ειδα&εγω στο Magic..ιδες τον καγκουρα με το κακομοιρο mr2?ελεος..
|
05-02-07, 23:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Τι να πω παραπανω? Οι dRiveR7 και bluechris με καλυψαν πληρως.
Τα παλικαρια ειναι φιλογερμανοι τι να κανουμε?
|
Ελπίζω να μην εννοείς εμάς φιλογερμανούς αλλά τα παλικάρια του auto τρίτη γιατί για εμένα τουλάχιστον δεν ισχύει - το αντίθετο μάλιστα -. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...
|
06-02-07, 03:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
|
|
|
07-02-07, 19:03
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
απαντώ σε αυτούς που ρωτάνε που ειναι τα σπορ τις toyota ειναι ευρώπη.Τoyota corolla compressor.yaris turbo.Avensis D-4D 177ps.Έ στηλα μύνημα στην Toyota pe και δεν μου απάντησε τπτ.Τι να μου ποθν τους λέω που εινα αυτά γιατί δεν ανταγονίζονται τα rs .gt gti και αλλά στήλτε και εσέις μπας και ξυπνίσουν να φέρουν τπτ και εδώ.
|
08-02-07, 12:07
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Οι 4ΤΡΟΧΟΙ πιστεύω ότι την ανεβάζουν αρκετά τη νέα Corolla....στο τέλος αναφέρει...
Πρόκειται για την καλύτερη Toyota όλων των εποχών "στο δρόμο" και έχει όλα τα προσόντα που απαιτούνται για ένα νέο best seller.
Όσο βλέπω την Corolla στις φωτό, μου αρέσει περισσότερο (μιλάω για το Sedan, όχι για το Auris) ειδικά η μούρη. Το ότι είναι λίγο κατσίκι με χαλάει...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17151809 seconds (82,77% PHP - 17,23% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|