Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Ποπο Πικρα.......... |
|
23-11-06, 10:12
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Re: Ποπο Πικρα..........
Γιαννη οντως ο εξατμισας απεναντι απο τον φανη κανει απιστευτη δουλεια, για τιμες δεν ξερω.
Να φανταστεις οτι του πανε αμαξια evo κλπ για πανω απο 500αρες και προσφατα εφτιαχνε και ενα για 1000+ αλογα.
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
|
|
23-11-06, 15:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γενικα καλες τιμες ειναι εκτος απο τον αντικοφτη και τον εξατμισα που πανε να σε γδυσουν.Αφου σου φαινονται πολλα τα λεφτα παρε την μαμα τουρμπινα βαλτην μεχρι να σκεφτεις τι θα κανεις.Παντως μια 25αρα θα ηταν οτι καλυτερο.Αυτα.
|
23-11-06, 17:25
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ειπε κανεις οτι το μοτερ μου και γενικα ολα τα τουρμπατα 13αρια ειναι κακα μοτερ????αυτα δεν ειναι λογικες φθορες ρε μαρμελ?τι 20βαλβιδα και 50βαλβιδα.toyota το ενα toyota kai to allo.και το επομενο αυτοκινητο τουρμπατο θα ειναι δεν το αλλαζω.......και το αμαξι δεν εχει καποιο προβλημα τωρα,απλα σηκωνει πιεση το βραδυ η οποια ελεγχεται.μαρμελ ισως επεσες σε περιπτωση αλλα δεν ακουω και τα φοβερα λογια για τα ασημοκαπακα.ουτε απο πλευρα ιπποδυναμης ουτε ηλεκτρικων.αλλο το μαυρο αλλο το ασημι μην τα μπερδευουμε.τελος παντων αυτο το μοτερακι εβαλα...αυτο θα εχω ειται με μαμα τουρμπινα ειτε με 28αρα.αυτα
|
23-11-06, 17:33
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
ε καλα φιλε μου δεν σου ειπε και τιποτα την αποψη του σου ειπε οτι τα ατμοσφαιρικα αν και οχι τοσο εντυπωσιακα σε επιδοσεις και αλλα πολλα μην τα λεμε τωρα ειναι γενικα πιο ανθεκτικα και αξιοπιστα!!δεν νομιζω να εχεις αντιρηση πανω σε αυτο!!!εγω προσωπικα δεν ξερω σχεδον κανενα τουρμπισιο χωρις επιπλοκες αλλα εκει ειναι τα γουστα το ξερεις απο την αρχη και ρισκαρεις για τα γουστα σου!!
|
23-11-06, 17:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
ΔΕΝ ΘΕΛΩ 20V!!!!!ειναι κακο ρε παιδια?
23-11-06, 18:03
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Ωραια ονομασια εβαλες στο Topic,δεν χαθηκε και ο κοσμος ρε γιαννη...!Η τιμη για το χταποδι ειναι φυσιολογικη παιζουν απο 580 μεχρι 650 στους πιο ''γνωστους''.....εξατμισαδες κοιτα εφοσον θα πας για 28αρα αναγκαστικα θα τα σκασεις και θα αξιζει να τα σκασεις ,για το μαμα που τα εσκασες για εξατμιση........δεν αξιζε,θα ρωτησω κι εγω εναν δικο μου και θα σου πω, βαλε την μαμα προς το παρον και βλεπεις (σιγουρα ειναι αυτο;;;;; εχω συναντησει στο παρελθον το ιδιο προβλημα σε αλλο τουρμποτουτου και δεν κραταγε πιεση,μολις εκανε οποτε εκανε over-μετα επεφτε αρκετα)
|
23-11-06, 19:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PERLAS";p="
ΔΕΝ ΘΕΛΩ 20V!!!!!ειναι κακο ρε παιδια?
|
Μη μου στεναχωρειτε τοΝ Γιαννακη κ μην τον καταπιεζετε!!!!Τι να κανουμε το παιδι θελει το αμαξι του παντα κρυωμενο να φτερνιζεται....
Υ.Γ.σε ακουσαμε την περασμενη παρασκευη πως εφυγες... tongue tongue tongue tongue
|
23-11-06, 20:52
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
Thanks ρε Ντινο...Ναι την παρασκευη ειπα να σας ξεσηκωσω λιγακι Αντωνη αντε να δουμε ποτε θα παμε για αυτον τον καφε!Παντως το τουτου γαζωνει τωρα που δουλευει κανονικη (και λιγο παραπανω)πιεση.το προβλημα(δηλ μονο ο κοφτης πιεσης τπτ αλλο εμφανιζεται στις πολυ ψηλες στροφες δηλ κοντα στον κοφτη οποτε δεν ειναι ενοχλητικο ουτε ανησυχητικο.οποτε μπορουμε να κανουμε αλλα πραγματακια πρωτα.βρηκα ηδη μαμα τουρμπινα απο ενα φιλο οποτε θα μπει συντομα.και για την 28αρα βλεπουμε στο μελλον
|
23-11-06, 20:58
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
23-11-06, 21:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
καλα φτιξιμαα και με πολλα αλογα...να ρωτησω κατι αλλο....αν υποθεταμε οτι εβαζες τον 20v αλλα μετα απο λιγο δεν σε ικανοποιουσε...θα μπορουσες να το τουρμπισεις ή δεν παιρνει? ασχετα με το κοστος σαν δυνατοτητα μηλαω!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16393590 seconds (80,88% PHP - 19,12% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|