Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Υπάρχει όφελος από Βενζίνη 100 Οκτανίων ?
Παλιά 20-11-06, 21:04
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδακια να πω και γω με την σειρα μου την γνωμη μου για το θεμα αυτο.Γενικαεχω παψει να βαζω 100αρα λογω χρηματικης διαφορας και ΜΟΝΟ!Το δικο μου δουλευει πολυ στρωτα με την 100αρα τι εννοω?Καταρχην ολοι πιστευω εχουμε παρατηρησει το φαινομενο"πυρακια"(αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που ελπιζω να σας αναλυσω αλλη φορα )σε ανηφοριτσες με μια ταχυτητα πανω,οταν εχω 95αρα μεσα χτυπαει ,αλλα σε λογικα πλαισια οχι παρα πολυ οπως μερικα που ειχαν προβλημα με τον εγκεφαλο,αλλα το φαινομενο αυτο εξαφανιζεται ως δια μαγειας οταν εχω 100αρα μεσα,πιστευω αυτο οφειλεται οτι ο εγκεφαλος διαβαζει καθαροτερα μειγματα και περισσοτερα οκτανια με αποτελεσμα να ρυθμιζεται τελεια σε αναλογιες αερος/καυσιμου οποτε και εχουμε καθαροτερη και πιο τελεια καυση χωρις υπολειματα της προηγουμενης εκτονωσης στους κυλινδρους αρα δεν εχουμε και τα πυρακια!Στο δικο μου απο επιδοσεις εχω καταλαβει καλυτερες χαμηλες και μεσαιες αλλα ψηλα ειναι το ιδιο,μου δινει την αισθηση οτι εχει καποιο μισο κιλο(οχι παιδακι ρε )ροπης απο χαμηλα και το βοηθαει να ανεβασει στροφες πιο ανετα μεχρι κοφτες!Οταν ειχα παει το τουτου για δυναμομετρηση αν ειχα 100αρα πιστευω θα ειχα δει κατι παραπανω απο 13.5 κιλα που μου εβγαλε με την 95αρα,νομιζω θα ηταν εφικτο ενα 14κιλα ροπη αλλα απο αλογα δεν νομιζω να μου εδινε παραπανω απο 107 και κατι που μου εδειξε!(εμ ποσο παραπανω 1.4 ειναι )

Τα συμπερασματα δικα σας

ps:Αν ειπα και καμμια λακαμια συγχωρεστε με αλλα ετσι πιστευω οτι ειναι hi
Παλιά 20-11-06, 21:59
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγώ πλέων βάζω μόνο ΒΡ και αυτό γιατί είναι αρκετά ποιο φτηνή από την shell και νομίζω ότι αποδίδουν το ίδιο.

Τώρα από άποψη επιδόσεων για εμένα και τον τρόπο που οδηγώ είναι περίπου το ίδιο και αυτό επειδή γενικά δεν είμαι πολύ του γκαζιού και της ταχύτητας όταν βάζω 100άρα δεν το στροφάρω πολύ το μοτέρ με αποτέλεσμα να μπαίνει ο εγκέφαλος σε ¨οικονομική λειτουργία¨ ενώ πάλι όταν βάλω απλή το αμάξι δεν τραβάει τόσο καλά οπότε στροφάρω περσότερο με αποτέλεσμα να μπαίνει ο εγκέφαλος σε ¨γρήγορη λειτουργία¨

Οπότε δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές απλά με την 100άρα βγάζω ελαφρός περισσότερα χιλιόμετρα .

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Υπάρχει Όφελος Από Βενζίνη 100 Οκτανίων ?
Παλιά 21-11-06, 00:24
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υπάρχει Όφελος Από Βενζίνη 100 Οκτανίων ?

Προσωπικά δεν έχω δει διαφορά σε 95 και 100. Στην Λαμία έβαζα από Shell (V-Power) ή από JetOil. Τώρα βάζω από ένα EKO στην γειτονιά μου και βασικά είναι από τα πιο φτηνά που έχω δει. Και στις 3 εταιρίες έχω δοκιμάσει 100άρα αλλά δεν πρόσεξα διαφορά!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-06, 01:19
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παιδιά αναμφισβήτητα κατά την άποψή μου υπάρχει όφελος απο βενζίνη 100 οκτανίων αρκεί να υπάρχει και η ανάλογη προπορεία σπινθήρα.! Απο τις 100άρες πιστεύω πως η BP ULTIMATE είναι κορυφή.

ΥΓ. Μια ερώτηση: Μήπως θα ήταν καλύτερα αυτό το τόπικ να μπεί εδώ?:
http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=880

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-06, 02:28
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λογικο δεν ειναι να βλεπεις μια μικρη διαφορα με την 100αρα?αφου της βαζουν ενισχυτικο.....οταν μου φερει το ενισχυτικο το συγκεκριμενο θα το δοκιμασω....στο φουλαρισμα ειναι 2 συριγγες να βαζω...!!!θα σας πω ετνυπωσεις!
Παλιά 21-11-06, 12:50
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
αρκεί να υπάρχει και η ανάλογη προπορεία σπινθήρα.!
Προφανώς μόνο έτσι μπορείς να έχεις όφελος από περισσότερα οκτάνια, αλλά θα πρέπει το ECU του αυτοκινήτου να "κυνηγάει" την ιδανική ρύθμιση για απόδοση. Και όπως φαίνεται από τα test της BP αυτό δεν συμβαίνει και στα περισσότερα αυτοκίνητα επιδόσεων που δοκίμασαν. Θα συμβαίνει στα δικά μας?
Αλλά και με αλλαγή προγράμματος είχαν μικρή βελτίωση και μόνο η αύξηση της πίεσης του turbo (που ήταν δυνατή λόγω οκτανίων) έδωσε αξιοσημείωτη βελτίωση.

Αυτά τα παρουσιάζει και η ίδια η BP γιατί προφανώς δεν την "παίρνει" να εξαπατά καταναλωτές (στο UK).

Στην πράξη, νομίζω ότι η 100άρα θα βοηθά κυρίως στα "πυράκια" αν συμβαίνουν με 95άρα σε καμμιά ανηφόρα με τέρμα γκάζι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-06, 15:16
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ G6";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδακια να πω και γω με την σειρα μου την γνωμη μου για το θεμα αυτο.Γενικαεχω παψει να βαζω 100αρα λογω χρηματικης διαφορας και ΜΟΝΟ!Το δικο μου δουλευει πολυ στρωτα με την 100αρα τι εννοω?Καταρχην ολοι πιστευω εχουμε παρατηρησει το φαινομενο"πυρακια"(αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που ελπιζω να σας αναλυσω αλλη φορα )σε ανηφοριτσες με μια ταχυτητα πανω,οταν εχω 95αρα μεσα χτυπαει ,αλλα σε λογικα πλαισια οχι παρα πολυ οπως μερικα που ειχαν προβλημα με τον εγκεφαλο,αλλα το φαινομενο αυτο εξαφανιζεται ως δια μαγειας οταν εχω 100αρα μεσα,πιστευω αυτο οφειλεται οτι ο εγκεφαλος διαβαζει καθαροτερα μειγματα και περισσοτερα οκτανια με αποτελεσμα να ρυθμιζεται τελεια σε αναλογιες αερος/καυσιμου οποτε και εχουμε καθαροτερη και πιο τελεια καυση χωρις υπολειματα της προηγουμενης εκτονωσης στους κυλινδρους αρα δεν εχουμε και τα πυρακια!

Ακριβώς αυτά παρατηρώ και γω στο peugeot. Και μάλιστα τελευταία το έλεγα στον Διονύση, ivehin και τον Mike_G καθώς γυρίζαμε απο το γήπεδο.
Παλιά 21-11-06, 17:28
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Δύναμη Σεβασμού: 320
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

μπορει καποιος να μοθ εξηγησει αυτο που λεει ο φιλος μας για γρηγορη και αργη λειτουργεια του εγκεφαλου εχει σημασια για εμενα γιατι βλεπω κατι διαφορες στη οδηγηση αλλα δεν μπορω να τις δικαιολογησω!!
Παλιά 21-11-06, 18:04
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καταρχην οι βενζινες δεν ειναι ολες ιδιες.H Racing απο οτι ισχυριζεται η shell ειναι ξεκαθαρα εισαγομενη και δεν παρασκευαζεται εδω σιγουρα.Και πολυ δε περισσοτερο με προσθηκες απλων βελτιωτικων προιοντων.Συμφωνα παντα με τα λεγομενα της ειναι κατα 99% ιδιο καυσιμο με αυτο που βαζει η Ferrari στην F1.Αποδειξη αν θυμαστε το μονοθεσιο που ειχε φερει στη Ελλαδα και το ειχε κομπλαρει με V-RACING και το αυτοκινητο δουλευε κανονικα.Η παρασκευη της γινεται μεσα σε εργαστηρια που αν μη τι αλλο τοσα δισεκατομμυρια εξελιξης που δαπανωνται ειναι αστειο να νομιζουμε οτι εχουμε βρει τη λυση με 1-2 προσθετα βενζινης.Οποιος την εχει βρει θα ηταν παμπλουτος και ελπιζω να μην διαφωνουμε. Και αν παρουμε υποψην μια αναποδη λογικη βασιζομενοι σε αυτα που λεει η ιδια η shell ειναι το εξης"Εχουμε διαφορα 1% και οχι ομοιοτητα 99% οι 2 βενζινες μεταξυ τους.Η V-RACING δηλαδη με την καθαυτου βενζινη που τρεχουν τα μονοθεσια.Σε αυτο το 1% γινεται ολη η προσπαθεια αφαιμαξης και του τελευταιου αξιοπιστου ιππου για χρηση σε F1.Τοσο ιδιες αλλα και τοσο διαφορετικες ταυτοχρονα(αφου προοριζονται για αλλη χρηση η καθεμια τους) και αυτο χαρη μονο στο 1%.Και ισχυριζεστε ορισμενοι οτι καυσιμα αλλων εταιριων ειναι ιδια μεταξυ τους και πολυ δε περισσοτερο σκεφτομενοι οτι η καθε εταιρια βγαζει πανω απο 1 τυπο καυσιμου;;Ακομα και η V-POWER εχει διαφορα με την απλη και εκει να δεχτω οτι εχει να κανει με προσθηκες καθαριστικων και αλλων προιωντων.Αλλα ρε παιδια το τι θα ριξουν και σε τι αναλογιες μονο στα εργαστηρια και μετα απο πολλες εργατωρες επαληθευονται,αλλιως θα ηταν πανευκολο για το καθενα να μετατρεψει την απλη σε ενισχυμενη!!Την συνταγη της COCA-COLA την ξερει κανενας;;Μονο οι ιδιοι και δεν λενε.Ετσι και η καθε εταιρια προστατευει το προιον της και σιγουρα ακριβη συσταση δεν θα μαθουμε,πολυ απλα για να μην ανοιξουμε και εμεις ιδια εταιρια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-06, 18:35
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιατί σου είπε κανείς ότι είναι δύσκολο ή χρειάζεται κανά ακριβό πρόσθετο;;;
Η συνταγή είναι παλιά και γνωστή.
Ασετόν ή ακόμα καλύτερα λουόλη....
Πάω στοίχημα ότι δεν έχεις ακούσει τι κάνει ένα από τα δύο σε πάρα πολύ μικρές αναλογίες με βενζίνη...
Κάποιοι από δω μέσα το έχουν δοκιμάσει, και εγώ μαζί και το ότι το συνεχίζουν
πιστευω ότι λέει πολλά.
Μίλα ρε Σάββα....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΒΕΝΖΙΝΗ 100 ή 95 οκτανίων?? notiosanatolikos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 64 16-05-11 21:23
Καλή βενζίνη 4ZZ-FE TOYOTA COROLLA E 12 28 21-04-11 02:50
Υπάρχουν αυτοκόλλητα? Demonz_Corolla OFF TOPIC 4 18-01-07 19:08
Υπάρχει Πρόβλημα ? κωνσταντίνος OFF TOPIC 7 25-10-06 17:33
Βενζίνη Από Την Bp 102 Οκτανίων!!! george_afs ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 11 05-05-06 22:51

Page generated in 0,17067695 seconds (82,68% PHP - 17,32% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com