Παιδακια να πω και γω με την σειρα μου την γνωμη μου για το θεμα αυτο.Γενικαεχω παψει να βαζω 100αρα λογω χρηματικης διαφορας και ΜΟΝΟ!Το δικο μου δουλευει πολυ στρωτα με την 100αρα τι εννοω?Καταρχην ολοι πιστευω εχουμε παρατηρησει το φαινομενο"πυρακια"(αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που ελπιζω να σας αναλυσω αλλη φορα
)σε ανηφοριτσες με μια ταχυτητα πανω,οταν εχω 95αρα μεσα χτυπαει ,αλλα σε λογικα πλαισια οχι παρα πολυ οπως μερικα που ειχαν προβλημα με τον εγκεφαλο,αλλα το φαινομενο αυτο εξαφανιζεται ως δια μαγειας οταν εχω 100αρα μεσα,πιστευω αυτο οφειλεται οτι ο εγκεφαλος διαβαζει καθαροτερα μειγματα και περισσοτερα οκτανια με αποτελεσμα να ρυθμιζεται τελεια σε αναλογιες αερος/καυσιμου οποτε και εχουμε καθαροτερη και πιο τελεια καυση χωρις υπολειματα της προηγουμενης εκτονωσης στους κυλινδρους αρα δεν εχουμε και τα πυρακια!Στο δικο μου απο επιδοσεις εχω καταλαβει καλυτερες χαμηλες και μεσαιες αλλα ψηλα ειναι το ιδιο,μου δινει την αισθηση οτι εχει καποιο μισο κιλο(οχι παιδακι ρε
)ροπης απο χαμηλα και το βοηθαει να ανεβασει στροφες πιο ανετα μεχρι κοφτες!Οταν ειχα παει το τουτου για δυναμομετρηση αν ειχα 100αρα πιστευω θα ειχα δει κατι παραπανω απο 13.5 κιλα που μου εβγαλε με την 95αρα,νομιζω θα ηταν εφικτο ενα 14κιλα ροπη αλλα απο αλογα δεν νομιζω να μου εδινε παραπανω απο 107 και κατι που μου εδειξε!(εμ ποσο παραπανω 1.4 ειναι
)
Τα συμπερασματα δικα σας
ps:Αν ειπα και καμμια λακαμια συγχωρεστε με αλλα ετσι πιστευω οτι ειναι
hi