Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
18-11-06, 22:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παιδες παιδες χαθηκε η μπαλα!!!!Οι ιμαντες θελουν αλλαγη στα 100.000 ή στα 6χρονια αν δεν εχουν γινει αυτα τα χλμ...η καδενα δεν θελει αλλαγη...τωρα κανονικα ουτε τεντωματα ουτε ιστοριες τετοιες χρειαζονται εκτος κ αν λεγω αν πεσουν διαφορα υγρα κ χαλαρωσει καποιος ιμαντας ή αν χρειαστει να βγει κ να ξαναμπει οπου θα χρειαστει το τεντωμα μετα απο μερικα χλμ
19-11-06, 18:51
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
δεν εχω το vvti αλλα σε μια περιπτωση ηθελα σφυξιμο δυναμο κ τιμονιου...στα 100.000 κ μετα απο 7 χρονια....μετα απο αλλαγη κ μερικα χλμ χαλαρωσε κ ηθελε τεντωμα...οσο για χρονισμου σε αυτους που δεν εχουν καδενα ειναι 110.000 χλμ. κ καλο θα ναι αν περασουν τα 6 χρονια να μπει αλλος ασχετα απο τα χλμ. οπως ειπε κ ο φιλος dinos
|
20-10-07, 12:28
|
|
Moderator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Στο δικό μου έχουν περάσει ήδη 7 χρόνια και τα χιλιόμετρα που έχω είναι 94000, ιμάντα δεν έχω αλλάξει ακόμα, τον παρακολουθώ όμως ανα δυο μήνες λύνοντας το πλαστικό καπάκι που τον καλυπτει.
Φθορά δεν έχω διαπιστώσει ακόμα, ούτε ξερός είναι καθόλου,ουτε μποσκα έχει.
Λέτε να τον αλλάξω προληπτικά μιας και έχει παρέλθει η 6ετία που λέι το βιβλίο?
Πόσο κοστιζει η αλλαγή?
Η Τουοτα στην Πάτρα πάντως δίνει την αλλαγή στα 120000km για μοντέλα απο 1998 και μετά?
Γιατί άραγε?
Μήπως άλλαξε η πολιτική της εταιρείας? Η μήπως παρατήρησαν οτι οι ιμάντες στα 100000 που τους άλαζε ο κόσμος είχαν πολύ ζωή ακόμα...?
|
20-10-07, 16:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καλο θα ηταν να τον αλλαξεις φιλε μου καθαρα και μονο για ψυχολογικους λογους!"Και αν μου κοπει στην μεση του πουθενα??" Και δεν ειναι οτι θα σου κοπει,θα σε αφησει κιολας!Δεν θα εχεις ουτε υδραυλικο τιμονι(ενταξει οδηγιεται και ετσι),ουτε αιρκοντισιον (και ετσι οδηγιεται),αλλα το κυριοτερο ειναι οτι δεν θα εχεις δυναμο και θα κινησαι μονο με το ρευμα της μπαταριας μεχρι αυτη να αποφορτιστει.(αν παλι ειναι βραδυ θα τα παιξει με αναμμενα τα φωτα σε λιγοτερο απο 10-20 λεπτα.)
Βασικη προυποθεση να μην ειναι ο ιμαντας για το χρονισμο του μοτερ (εγω εχω καδενα),αν ειναι ιμαντας μοτερ τοτε την εκατσες!Ζημια μεγαλη απο βαλβιδες χτυπημενες με πιστονια και πας μετα για πολλα ευρα.
Συμπερασμα?Αλλαξε τον να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.
29-12-07, 11:30
|
|
Moderator
|
|
|
|
Λοιπόν το πήρα απόφαση στις 4 Γενάρη που θα πάω Πάτρα θα μπεί το αμάξι για αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου και των παρεμφερή ιμάντων, καθως και φίλτρου βενζίνας γιατί υποψιάζομαι οτι κάτι παίζει με τις βενζίνες στο νησι
.... Εχω αισίως φτάσει τα 95.000km
|
29-12-07, 13:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
ρε παιδια ξερετε τι δε μπορω να καταλαβω σε πολλα θεματα που αναπτυσσονται?
γιατι οριζετε σαν αντικατασταση καποιου ανταλλακτικου ή οτιδηποτε αλλο με χλμ.
ενταξει ο κατασκευαστης λεει εναν αριθμο αλλα με ψιλα γραμματα λεει αντικατασταση αναλογως με την χρηση,εμμεσως πλην σαφως.
λεω τωρα εγω,αν ζουσα στην αθηνα κ ειχα ενα corolla πειραγμενο κ του εβαζα λαδακια για 15000,αλλα το ειχα στην τσιτα,
γιατι να μην τα αλλαξω πιο νωρις? αφου τρωει κ κινηση κ 1002 αλλα.
γιατι να μη του αλλαξω κ βαλβολινες πιο νωρις?
αλλο παραδειγμα,ας πουμε οτι μενω Πηλιο,γιατι να μην αλλαξω τακακια πιο νωρις?
ας πουμε οτι ζω Κοζανη,Φλωρινα κλπ,γιατι να μη φροντισω να τον αλλαξω τον ιμαντα πιο νωρις κ ας λεει ο μαστορας οτι βασταει ή οτι η ΤΟΥΟΤΑ λεει στα 60000.
κ ενα σωρο αλλα........
29-12-07, 17:50
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
τον ιμαντα χρονισμου σιγουρα παντως πρεπει να τον αλλαζεις οταν ειναι σε καλη κατασταση...αν περιμενεις να ξεφτυση τοτε πολυ απλα μπορει να τα καρφωσεις ολα...αλλοι αλλαζουν κ τρομπα νερου μαζι για να χουν το κεφαλι τους ησυχο...
για τα λαδια με βρισκεις απολυτα μαζι σου...δεν εχουμε τις ιδες ωρεσ λειτουργιας εγω που με αθηνα με σενα που σαι στο βολο στα 100 πχ εγω τα κανω εδω μεσα σε 3-4 μπορει κ 5 ωρες εσυ σε 1μιση ωρα...ε δεν ειναι το ιδιο..γι αυτο κ συ μπορεις να τα κρατας 10.000χλμ+ κ γω 7-7.500χλμ
τα τακακια φαινοντε...οπως κ τα λαστιχα οπως κ τα αμορτισερ
ειναι κατι σαν το πλυσιμο αυτες οι υποθεσεις...αν ειναι βρομικο το πλενεις αν οχι το αφηνεις....
|
29-12-07, 23:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
ρε φιλε, κ ομως βλεπεις πολυς κοσμος παει καρφωμενος με τα ορια των χλμ.δε το σκεφτονται πιο σφαιρικα το θεμα.τι να πω ρε γαμωτο.
μετα λενε αααα εγω οδηγουσα νορμαλ αλλα δε εγινε σωστο σερβις κλπ κλπ.
τε σπα.
παντως το θεμα με τους ιμαντες ή τις πιθανον καδενες, που μπορει να θελουν αλλαγη,δε παιζουμε γιατι ανα φτασουμε στο σημειο να τα καρφωσουμε, ααααααααααααααντε γειααααααααα.........
φτου φτου μακρια απο μας.
06-01-08, 22:29
|
|
Moderator
|
|
|
|
Λοιπόν χθές μπήκε το αμάξι για to service των 100.000 km!
Συγκεκριμένα όμως ανέθεσα όσα εγώ εκρινα απαραίτητα
στο συνεργείο:
α) Ιμάντας χρονισμού
β) Ρουλεμάν σταθερό ιμάντα
γ) Ρουλεμάν κινητό ιμάντα
δ) Φιλτρο βενζίνης
ε) Βαλβολίνες σασμάν
Κόστος ανωτέρω (όλα γνήσια TOYOTA -- DENSO) ανταλλακτικών και εργασίας
στο συνεργείο 250
καθώς επίσης εργασίες και ανταλλακτικά που άλλαξα εγώ
μόνος μου και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή:
στ)Λαδια- φίλτρο λαδιού ( Castrol GTX και γνήσιο φίλτρο)
ζ) Μπουζί (NGK δυακιδα BKR5EKB-11)
η) Φιλτρο αέρα εχω K&N όπου και το καθάρισα μονάχα
θ) Φίλτρο καμπίνας (BMC)
Δηλαδή αν είχα αναθέσει όλες τις εργασίες στο συνεργείο πόσο θα έφτανε το κόστος?
Πόσο πληρώνει κάποιος ασ πούμε στην TOYOTA για το συγκεκριμένο σέρβις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stetas : 06-01-08 στις 22:37.
|
07-01-08, 04:39
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Εάν πάρεις τηλέφωνο στην toyota κ ρωτήσεις πόσο πάει το σέρβις με όλα αυτά + εργασία θα σου πουν.συγκεκριμένα το κατοστάρι όπως το λένε.αν κ κάπου εκεί είναι οι τιμές.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16911793 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|