Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-11-06, 17:49
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για να μην γραφω τα ιδια με αλλα λογια το post του ranger με καλυπτη....
Απάντηση με παράθεση
Re: Θεσμός Των Επ.οπ.
Παλιά 09-11-06, 00:49
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Σωστά όλα αυτά Βαγγέλη,τι γίνεται όμως όταν ο βασικός μισθός είναι 580 έξω? Τι γίνεται όταν για να πάρεις 1000 σε στίβουν σα λεμονόκουπα στον ιδιωτικό τομέα? Εγώ που παίρνω 950 στη δουλειά που κάνω πάω το πρωί και δε ξέρω ποτέ, μα ποτέ τι ώρα θα σχολάσω..... yell

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί άνθρωποι ΤΕ η ακόμα και ΠΕ μιας και δε βρίσκουν δουλειά σ'αυτό που σπούδασαν κάνουν αιτήσεις για θέσεις ΔΕ η ακόμα και για ΥΕ μ'αποτέλεσμα να ''τρώνε'' λάθος θέσεις? Και πολλοί νέοι που ανήκουν στη κατηγορία ΔΕ μένουν άνεργοι μ'αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε λύσεις ανάγκης όπως ο Στρατός κτλ,κτλ!

Αναμισβήτητα όλα αυτά που αναφέρεις έχουν τη λογική τους και ''εκεί που σταματά η λογική, ξεκινα ο στρατός'' λέγαν όλοι απο παλιά αλλά σίγουρα πιστεύω όλοι εκείνοι που φεύγουν η παραιτούνται απο το στρατό ή δεν είχαν ιδέα τι πάει να πει στρατός ή δεν είχαν δει ποτέ πόσο δύκολο είναι να βγούν αυτά τα 1000 στον ιδιωτικό τομέα....

Παρεπιπτόντως ο ΕΠ.ΟΠ. μετά την 7ετία μονομοποιείται ύστερα απο αίτησή του αναφέρει η παρούσα προκήρυξη.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-06, 23:51
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
-Το σιγουρο ειναι οτι ο στρατος δεν ειναι δημοσιο με την ευρεια εννοια. Εχεις ανωτερους, εχεις ευθυνες,εχεις δουλεια.Δεν ειναι οπως με το δημοσιο(ευρεια εννοια) που λιγοι δουλευουν και πολλοι καθονται. Μην πας με την νοοτροπια οτι θα πληρονομαι και θα καθομαι.
-Ησουν δοκιμος, γινεσαι κατευθειαν Λοχιας ΕΠΟΠ? Στην μοναδα που ησουν δεν γνωρισες ΕΠΟΠ?
-Αποσο ξερω το επαγγελμα εχει προσφορα. Στις προκηρυξεις που γινονται δεν καλυπτονται ολες οι θεσεις.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-06, 02:13
Stetas Offline:
Moderator

Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Φίλε Τόλη σίγουρα ο στρατός δεν ειναι δημόσιο με την ευρύτερη έννοια έχεις δίκιο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Εγώ σαν ΔΕΑ που ήμουν γίνομαι ΔΝΕΑΣ στον πρώτο χρόνο ενώ οι ΕΠΟΠ που δεν είχαν εκπληρώσει θητεία γίνονται στα 2 χρόνια αφού καταταγούν. Αδικο για εμένα που έχω περάσει εκπαίδευση επί εκπαιδεύσεων για να γίνω ενα μήνα πριν απολυθώ ΑΝΘΛΓΟΣ και στο τέλος με κανει μετά από ένα χρόνο κατάταξης μόνο ΔΝΕΑ.
Εχει ευθύνες, αλλά και που αλλού δεν έχει? Εχει ανωτέρους αλλά και που αλλού δεν έχει αν το καλοσκεφτείς? Η διαφορά είναι μόνο ότι έξω τα αφεντικά μας δεν φοράν στολή....
Και όσο για την προσφορά που λές φιλαράκι Τόλη σου λέω πως σ'αυτή την προκήρυξη γίναν 7.537 αιτήσεις για 1.976 θέσεις. Ούκ ολίγες οι αιτήσεις θα έλεγα δε συμφωνείς?

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-06, 04:37
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τα λόγια αυτά που θα σας πώ μου τα έλεγε ένας Ανθύπας πρήν γήνω μόνιμος !

Μου έλεγε μήν μπείς ! όλοι το μετανιώνουν όταν μπένουν ! το μόνο που μας κρατάει εδώ είναι το παυσύπονο που μπένει στην τράπεζα κάθε μήνα και μας κάνει και ξεχνιόμαστε !!!

τότε δέν το καταλάβαινα και έλεγα "καλα μ..λακας είναι τι λέει? τοτε αυτός γιατι μπήκε ?"

τελικά είχε δίκιο το καταλαβέλω τώρα που είμαι είδη σχεδόν 4 χρόνια μέσα !

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-06, 19:11
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πολλοι το μετανοιωνουν ακομα και αξιωματικοι. Ακομα και αξιωματικοι που μολις βγηκαν απο την σχολη μετρουν τα χρονια για να παραιτηθουν(ασχετα αν λιγοι τελικα το κανουν). Απο Ταγματαρχης και πανω ηρεμουν καπως τα πραγματα. Οπως και να χει για να περασεις καλα πρεπει να εισαι και λιγο στρατοκα...λος. Αν δεν εχεις το ''γονιδιο'' τοτε τα πραγματα θα ειναι δυσκολα.
Και γω πηγα δοκιμος και που στο καστελοριζο. Μετα στο κεντρο νεοσυλλεκτων στην κορινθο. Και στο ενα μερος και στο αλλο περασα υπεροχα. Αν μου μου δινοταν η ευκαιρια να μεινω μονομος με τον βαθμο που ειχα θα ελεγα με την μια ναι. Εκτος του οτι δεν γινοταν, δεν θα ηταν παντα ετσι τα πραγματα.
Οσον αφορα για τους δημοσιους υπαλληλους και τους στρατιωτικους, δεν εχουν καθολου την ιδια διοικηση. Οι προισταμενοι στο δημοσιο με τους αξιωματικους στο στρατο δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Οι μεν ειναι ελαστικοι(ουτε καν φαινονται) οι αλλοι σου πρηζουν το συκωτι. Καμια σχεση.
Οσον αφορα την προκηρυξη, λαθος μου. Αναφερομουν με παλαιοτερα δεδομενα που ηταν με αρχικο μισθο 140.000 δρχ.
Κατα με προσπαθησε να βρεις μεσο για να περασεις καλα.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-11-06, 00:20
Stetas Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος";p="60241
Τα λόγια αυτά που θα σας πώ μου τα έλεγε ένας Ανθύπας πρήν γήνω μόνιμος !
Μου έλεγε μήν μπείς ! όλοι το μετανιώνουν όταν μπένουν !
τελικά είχε δίκιο το καταλαβαίνω τώρα που είμαι είδη σχεδόν 4 χρόνια μέσα !
Κωνσταντίνε να υποθέσω κρίνοντας πάντα απο την ηλικία σου και απο τα 4 χρόνια υπηρεσίας που έχεις ότι έμεινες αμέσως μόλις απολύθηκες?
Εχείς υπόψη σου τι πραγματικά γίνεται yell στον ιδιωτικό τομέα για να πάρεις αυτά τα 1000 ευρώ που παίρνεις εκει που είσαι τώρα?

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-11-06, 00:29
Stetas Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80";p="60259
Πολλοι το μετανοιωνουν ακομα και αξιωματικοι....
Και γω πηγα δοκιμος και που στο καστελοριζο.
Κατα με προσπαθησε να βρεις μεσο για να περασεις καλα.
Φιλαράκι ημουν και γώ κοντά σου βέβαια απο την άλλη μεριά της Ροδου,ήμουν Σύμη! Γύρω γύρω Τουρκία και στη μέση εμείς...!
Τι καλά που ήταν παλιά που έμενες απο ΔΕΑ και συνέχιζες κανονικά σαν μόνιμος, ΓΜΤ γιατί να μην ισχύει και τότε που πήγα εγώ yell
Όσο για το τελευταίο που αναφέρεις κάτι μπορεί γίνει....

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-11-06, 01:06
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ";p="60292
[...] Τι καλά που ήταν παλιά που έμενες απο ΔΕΑ και συνέχιζες κανονικά σαν μόνιμος, ΓΜΤ γιατί να μην ισχύει και τότε που πήγα εγώ yell [...]
Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ όταν ήμουν ΔΕΑ... Είχα και μη μάχιμη ειδικότητα (Οικονομικός), ήμουν και στο ιδανικό σώμα (Αεροπορία)... Εάν ίσχυε ακόμα, πολύ πιθανόν να έμενα και εγώ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ";p="60289
[...] Εχείς υπόψη σου τι πραγματικά γίνεται yell στον ιδιωτικό τομέα για να πάρεις αυτά τα 1000 ευρώ που παίρνεις εκει που είσαι τώρα?
Κατά την άποψή μου από εκεί πρέπει να ξεκινά η κουβέντα στην εποχή μας...

Εντάξει, στο στρατό είναι δύσκολα. Συνεχείς μετακινήσεις, δύσκολες συνθήκες εργασίας, ασκήσεις, υπηρεσίες, ανώτεροι να σε πρήζουν, γενικά η γνωστή "στρατιωτική νοοτροπία". Χρειάζεται να είσαι αρκετά δυνατός χαρακτήρας για να ανταπεξέλθεις σε αυτές τις καταστάσεις. Χρειάζεται επίσης λίγο βύσμα και αρκετή τύχη... Ταυτόχρονα ως ΕΠ.ΟΠ. θα είσαι ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Ακόμη, είναι άσχημο προερχόμενος ως ΔΕΑ - Ανθυπολοχαγός, να πέφτεις στον κατώτερο βαθμό...

Όμως, όταν βλέπεις έξω στον ιδιωτικό τομέα ότι παίρνεις 3 και 60, δουλεύεις από το πρωί έως το άλλο πρωί, σε πρήζει το αφεντικό σου, ενώ εάν ένα πρωί δεν ξυπνήσει καλά, μπορεί και να σε απολύσει χωρίς κανένα ενδιασμό, την λύση των ΕΠ.ΟΠ. την θεωρώ μία διέξοδο σε ένα πιο βέβαιο μέλλον. Και εάν έχετε παρατηρήσει, στην αρχή του θεσμού, οι αιτήσεις για συμμετοχή ήταν λιγότερες από τις θέσεις. Τώρα όμως γίνεται σκοτωμός για μία θέση στον "ήλιο"...

Και ένα πράγμα ακόμη που έχει σημασία: Κατά διαστήματα, γίνονται στο στρατό διαγωνισμοί (με εξετάσεις) για την εισαγωγή στο σώμα αξκών διαφόρων ειδικοτήτων. Σε αυτές τις εξετάσεις μπορούν να πάρουν μέρος και μόνιμοι. Οπότε μπορεί κάποιος ΕΠ.ΟΠ. να εκμεταλλευτεί μία τέτοια ευκαιρία για να ανέβει βαθμολογικά και να αλλάξει φυσικά την καριέρα και την σταδιοδρομία του στο σώμα. Με αυτό θέλω να πω ότι υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες (λίγες βέβαια...) για μία καλύτερη εξέλιξη, αρκεί να το θέλουν και να το παλέψουν...
Παλιά 12-11-06, 01:30
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote="corollapatra";p="60297 Και εάν έχετε παρατηρήσει, στην αρχή του θεσμού, οι αιτήσεις για συμμετοχή ήταν λιγότερες από τις θέσεις. Τώρα όμως γίνεται σκοτωμός για μία θέση στον "ήλιο"...

Και ένα πράγμα ακόμη που έχει σημασία: Κατά διαστήματα, γίνονται στο στρατό διαγωνισμοί (με εξετάσεις) για την εισαγωγή στο σώμα αξκών διαφόρων ειδικοτήτων. Σε αυτές τις εξετάσεις μπορούν να πάρουν μέρος και μόνιμοι. Οπότε μπορεί κάποιος ΕΠ.ΟΠ. να εκμεταλλευτεί μία τέτοια ευκαιρία για να ανέβει βαθμολογικά και να αλλάξει φυσικά την καριέρα και την σταδιοδρομία του στο σώμα. [/quote]

Το τελευταίο φίλε είναι παραμύθακι !! δέν υφίστατε ! σου το λέω και σου το υπογράφω !!!

μόνο αν ξαναδώσεις πανελήνιες και περάσεις σε σχολή !

Όσο για τις αιτήσεις που λές .... ένα θα σου πώ ! η σειρά μου πήρε 1200 άτομα και μέσα σε 1 χρόνο είχαν υποβληθεί 600 παρετήσεις !!

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17863894 seconds (83,37% PHP - 16,63% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com