Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Τελος Η Εγγυηση
Παλιά 17-10-06, 21:13
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ενισχύεται η μεταπώληση του αυτοκινήτου μιας και όλα γίνονται στο επίσημο service με την σφραγίδα της ΤΟΥΟΤΑ και είναι όλα καταγεγραμμένα (και στο βιβλίο αλλά και στο σύστημα της ΤΟΥΟΤΑ).

Πάρα πολύ σωστό. Το ίδιο θα έλεγα και εγώ. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο όταν αποφασίσεις να πουλήσεις το αμάξι να είναι γραμμένα στο βιλιαράκι όλα τα σερβις επίσημα από την ΤΟΥΟΤΑ.

Αυτο που λετε ρε παιδια δεν ισχυει γιατι δεν του λενε τα παιδια να παει στου μπαρμπα μητσου το συνεργειο!σε εξιουσιοδοτημενα συνεργεια ειναι ακριβως το ιδιο και ΓΙΑ την εγγυηση του (εφοσον ειναι ακομα ) ο μυθος εχει καταριφθει προπολλου οτι και καλα δεν εχεις εγγυηση αν το κανεις το σερβις εξω,αν το κανεις το σερβις οπουδηποτε (και το εννοω αυτο) με ανταλλακτικα και λαδια που προτεινονται απο τις εταιρειες για το αμαξι σου+την αποδειξη που εκανες το σερβις,παντα by the book, εισαι απολυτα καλυμενος.ΓΚΕ ΓΚΕ?
Παλιά 17-10-06, 23:40
kyro Offline:
banned

Μοντέλο: ZZE 111 (G6)
Περιοχή: Γαλάτσι
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 0
kyro είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
τι να την κανεισ την μεταπωληση οταν τα χεις δωσει 3πλα κ 4πλα για service στην τουοτα ομως?οσο για την δουλεια οκ περνεις κ εγγυηση ενα χρονο για καθε αναταλακτικο...αλλα πας σε ενα σημειο οπου κ να σου χαλαγε το αλλο που το βαλες αλλου με τοσα που χεις δωσει εβαζες κ αλλο....
Άσε που τα service δεν έχουν ακριβά ανταλακτικά. Πέρνεις τα γνήσια και τα περνάς μόνος σου ή απλά κάπου αλλου. Γιατί ρε παιδιά για να το σκεφτούμε λίγο. Τι απαιτήσεις έχει ένα σύγχρονο corolla για συντήρηση; Δεν κάνει κάτι η ΤΟΥΟΤΑ που είναι δύσκολο ή τόσο τεχνικό ή ... Δείτε απλά ποιοι αναλαμβάνουν την συντήρηση του αυτοκινήτου μας στα επίσημα σέρβις, και τι εκπαίδευση έχουν.

Μόλις τελειώσει η εγγύηση της δικιάς μου θα με βλέπουν μόνο για την αγορά των φίλτρων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-10-06, 01:45
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα για λαδια φιλτρα δεν το συζηταω...αλλου...μεχρι κ ιμαντα αλλαξα αλλου....απλα ρε παιδια οκ το πατε καπου...αραξτε να δειτε που το πηγατε...νιωθει ο ανθρωπος?αν ναι θα φανει αν οχι παλι το ιδιο κ πας αλλου...για κανα τεστερ λεει να πας τουοτα κ χοντρο προβλημα...επισεις οσοι αλλαζετε εξω ριχτε κ μια ματια εχει μια βαλβιδα αναθυμιασεων...αυτην πολλοι δεν ξερουν οτι αλλαζει.....κ αν εχει βουλωση δεν δουλευει καλα το μοτερ σαν ηχο...τουλαχιστον
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-10-06, 10:23
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παιδιά δεν λέμε να το πηγαίνει στην ΤΟΥΟΤΑ επειδή εκεί οι μηχανικοί είναι άριστοι και επιστημονες και θα του γίνει καλύτερη δουλεια. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν και αλλού μηχανικοι (όχι εξουσιοδοτημένοι) που ειναι 1000 φορές καλύτεροι από της ΤΟΥΟΤΑ. Εμείς το λέμε από την σκοπιά ότι θα γράφονται στο βιβλιαράκι τα σερβις και αν αποφασισει να το πουλησει το αμάξι αλλιως θα δει ο αγοραστης αν είναι όλα με σφραγιδες ΤΟΥΟΤΑ και αλλιως αν ειναι όλα με σφραγίδες "Μπαρμπα-Μητσος Εντζινίαριν Εβολούσιον".
ΓίαννηG6, όσον αφορά αυτα που λες εσυ....
1ον Μάθε επιτέλους να κάνεις ένα σωστό "quote"...
2ον Αν διάβασες πιο πάνω, τα υπόλοιπα παιδιά τον παροτρείνουν να πάει σε ένα συνεργείο που πάνε τα ταξί και γράφει απ'έξω AUDI-SEAT. Δεν αντιλέγω ότι ο μηχανικός εκεί μπορεί να είναι τσακάλι αλλά απάντησε μου ειλικρινά (επειδή νομίζω και εσυ μεταχειρισμένη την πήρες την κούκλα σου), αν έβλεπες στο βιβλιαράκι των σερβις όταν την αγόραζες ότι τα σερβις δεν έχουν γίνει στην ΤΟΥΟΤΑ αλλά στην "Κος Κώστας AUDI-SEAT".... τι θα σκεφτόσουνα? Πού θα ήξερες αν τα ανταλακτικά και τα λάδια που έβαζε ο "Κος Κώστας AUDI-SEAT" ήταν τα προτεινόμενα από την ΤΟΥΟΤΑ? Νομίζεις ότι όλοι σου δίνουνε αποδείξεις που γράφουνε αναλυτικά τι μάρκα λάδια και ξύδια βάλανε? Συνήθως πας εκεί και απλά σου κόβουνε μια απόδειξη πληρωμής τελικού ποσού.
ΓΚΕ ΓΚΕ ?

Προτείνω να μην το κουράζουμε άλλο το θέμα. Το παληκάρι μπορεί να σκεφτεί και τις δυο απόψεις και να επιλέξει ό,τι τον συμφέρει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-10-06, 14:48
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε μιχαλη αυτο το εικονιδιο δεν ειναι που κανεις quote πανω δεξια ε?ε αυτο παταω τι φταιω εγω που μαμιετε το συστημα

δεν λεμε σωστος σε αυτα που λες αλλα εμενα ενα σερβις ειχε κανει οταν την πηρα και αυτο μεσα στην τουοτα 7500χιλ.οταν το πηρα ειχε12500χιλ και των 15000χιλ το εκανα εγω αρα ηξερα οτι το αμαξι ηταν καθαρο απο αυτην την αποψη.οπως λες και συ ας αποφασισει μονος ου δικο του ειναι το οχημα σωστα?
Παλιά 18-10-06, 14:58
antonios Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
antonios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδιά δεν ξέρω κι εγώ. Πρέπει να κάνω το service των 60 000 χλμ και να αλλάξω το ventilater μου όπως και μερικές άλλες μικροεπισκευές και δεν είμαι βέβαιος αν αξίζει να πάω στον toyotakia της γειτονιάς που είναι και γενικό συνεργείο ή να πάω στην toyota. Πάντως όποτε έχω περάσει από επίσημο συνεργείο βλέπω ότι σίγουρα δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στο αυτοκίνητό μου...
Παλιά 18-10-06, 16:47
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ G6";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν το πηρα ειχε12500χιλ και των 15000χιλ το εκανα εγω αρα ηξερα οτι το αμαξι ηταν καθαρο απο αυτην την αποψη.
Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν, αν έχει κάνει και πολλά χιλιόμετρα και υποτίθεται είναι και πιο δύσκολο να το πουλήσει το αμάξι, αν δει ο αγοραστής ότι όλα τα σερβις έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΤΟΥΟΤΑ είναι ένα δέλεαρ για να πειστεί ότι διατηρείται σε καλή κατάσταση και να το αγοράσει.
Αλλά όπως λες και εσύ, η τελική απόφαση είναι στα χέρια του κάθε ιδιοκτήτη.

Υ.Γ.: Έτσι γίνεται το σωστό "quote" βρε ανάπηρε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-06, 02:16
pwpwpali Offline:
banned

κ ξαναλεω...ποσα παραπανω θα βγαλεις αν ειναι ολα στη τουοτα?αφου θα στα χει παρει η τουοτα πιο μπρωστα τι να τα κανεις?το σωστο σερβις γινετε αν το πας εκει κ κατσεις απο πανω να δεις τι κανει....το αντε το παραταω κ φευγω θελει πολυ προσοχη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-06, 10:27
madvinegar Offline:
Administrator

Το θέμα δεν είναι πόσα παραπάνω λεφτά θα βγάλεις. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι θα πουλήσεις ακριβά το αμάξι επειδή έκανες όλα τα σερβις στην ΤΟΥΟΤΑ (αν και παίζει και λίγο αυτός ο παράγοντας... Του δείχνεις του αλλουνού ότι, και καλά, το πρόσεχες). Το θέμα είναι ΑΝ θα καταφέρεις να πουλήσεις το αμάξι όταν ο άλλος βλέπει σέρβις από τον Μαστρο-ανάπηρο!
Τι να το κάνω να έχω γλιτώσει 1.000 ευρώ από τα σερβις (και πολλά σου λέω) και να μου μένει το αμάξι εξω από το σπίτι και να μην πουλιέται...?
Για να μην παρεξηγούμαστε, αναφέρω απλά την άποψη μου και παραθέτω μια μικρή εμπειρία. Ο πεθερός μου, εκτός από το CARPAINT, έχει και μαγαζί με εμπορία αυτοκινήτων και πολλές φορές, αν δεν έχω δουλεια, πηγαίνω και κάθομαι μαζί του. Ε, μην νομίζεις ότι όλοι οι πελάτες γνωρίζουν αν ο μαστορας στις αντιπροσωπίες είναι πιο καλός από τον μάστορα της γειτονιάς κτλπ. Είτε κοπελίτσες μπαίνουν να ρωτήσουν (γι'αυτό πάω και κάθομαι να του κάνω παρέα... ), είτε παππούδες και είναι πολλοί λιγοι εκείνοι που πραγματικά ασχολούνται με τα αυτοκίνητα. Με το που μπαίνουν μέσα να ρωτησουν για ένα αμάξι ζητάνε το βιβλιαράκι των σερβις και με το που βλέπουν ότι όλα τα σερβις έχουν γινει σε αντιπρόσωπο λένε "καλό είναι!" και το κλείνουν.... Κάπως έτσι δουλεύει το σύστημα όταν ο άλλος δεν πολυγνωρίζει από αυτοκίνητα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-06, 17:47
pwpwpali Offline:
banned

αν ολα δουλευουν οκ κ το αυτοκινητο ειναι σε καλη κατασταση μεσα εξω...ασχετα που κανεις σερβις αυτο φαινετε....κ ειδικα ενα τουοτα φευγει ευκολα απο αυτον τον τομεα μονο κ μονο απο το ονομα που εχει κανει στην αξιοπιστια....κ παλι αν θες να παρεις καποια καλη τιμη πρεπει το αυτοκινητο μεσα στα 1α 3-4 χρονια να το δωσεις.τεσπα....γνωμες του καθενος ειναι...οτι νομιζει ο καθενας οτι τον συμφερει κ εχει κ το αναλογο μαροθλι βεβεα την αναλογη στιγμη
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ manosgod TOYOTA AURIS 1 31-03-18 01:11
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ApoTheo ΦΟΡΟΥΜ 3 30-12-10 03:26
ΕΓΓΥΗΣΗ COROLLA E 15 DIM71 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 9 04-05-10 20:17
Εγγυηση Fanis SUPPORT 5 11-06-04 18:16
ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 29-03-04 22:14

Page generated in 0,16716599 seconds (82,19% PHP - 17,81% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com