Το θέμα δεν είναι πόσα παραπάνω λεφτά θα βγάλεις. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι θα πουλήσεις ακριβά το αμάξι επειδή έκανες όλα τα σερβις στην ΤΟΥΟΤΑ (αν και παίζει και λίγο αυτός ο παράγοντας... Του δείχνεις του αλλουνού ότι, και καλά, το πρόσεχες). Το θέμα είναι ΑΝ θα καταφέρεις να πουλήσεις το αμάξι όταν ο άλλος βλέπει σέρβις από τον Μαστρο-ανάπηρο!
Τι να το κάνω να έχω γλιτώσει 1.000 ευρώ από τα σερβις (και πολλά σου λέω) και να μου μένει το αμάξι εξω από το σπίτι και να μην πουλιέται...?
Για να μην παρεξηγούμαστε, αναφέρω απλά την άποψη μου και παραθέτω μια μικρή εμπειρία. Ο πεθερός μου, εκτός από το CARPAINT, έχει και μαγαζί με εμπορία αυτοκινήτων και πολλές φορές, αν δεν έχω δουλεια, πηγαίνω και κάθομαι μαζί του. Ε, μην νομίζεις ότι όλοι οι πελάτες γνωρίζουν αν ο μαστορας στις αντιπροσωπίες είναι πιο καλός από τον μάστορα της γειτονιάς κτλπ. Είτε κοπελίτσες μπαίνουν να ρωτήσουν (γι'αυτό πάω και κάθομαι να του κάνω παρέα...
), είτε παππούδες και είναι πολλοί λιγοι εκείνοι που πραγματικά ασχολούνται με τα αυτοκίνητα. Με το που μπαίνουν μέσα να ρωτησουν για ένα αμάξι ζητάνε το βιβλιαράκι των σερβις και με το που βλέπουν ότι όλα τα σερβις έχουν γινει σε αντιπρόσωπο λένε "καλό είναι!" και το κλείνουν.... Κάπως έτσι δουλεύει το σύστημα όταν ο άλλος δεν πολυγνωρίζει από αυτοκίνητα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.