Λοιπόν παίδες εγώ το έστειλα
και είναι το παρακάτω...(πάνω κάτω ίδιο με το κείμενο που έγραψα στην αρχή)
Γιατί τόσο μίσος??
Προ ημερών είχα πάρει ένα autocar όχι για κανένα άλλο λόγο απλά επειδή είχε στο εξώφυλλο
το καινούριο μοντέλο της toyota,το auris.Mε μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι το περιοδικό σας έλεγε καλά λόγια για το συγκεκριμένο μοντέλο,μιάς και τρέφω μια ιδιαίτερη αδυναμία για τη συγκεκριμάνη αυτοκινητοβιομηχανία.Στην τελευταία σελίδα της παρουσίασης ομως έγραφε
οτι είναι πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο μοντέλο(ε12) το οποίο όπως αναφέρετε "αν και είχε αρκετά καλές αποδόσεις,οδηγικά δεν είναι το ίδιο ευχάριστο με τα focus-golf και mazda3".Βέβαια αυτό δεν ήταν τόσο "κακό" που γράψατε ήταν όμως αρκετά προπαγανδιστικό μιας και οποιοδήποτε απο τα παραπάνω αυτοκίνητα αν όχι κατώτερο της corolla σίγουρα δεν είναι ανώτερο αν βέβαια δούμε το θέμα απο όλες τις πλευρές(τιμή-υποδύναμη-αξιοπιστία-desing-επιδώσεις).
Εκεί που πραγματικά πειράχτηκα είναι στην "αξιολόγηση" του περιοδικού σας στις τελευταίες σελίδες.
Παρατήρησα οτι τα ιαπωνικά αυτοκίνητα "υστερούν" αρκετα σε σχέση με τα γερμανικά και δη του group vag.
το corolla(6/10) έχει "περιορισμένη γκάμα" ενώ το golf(8/10) "παραμένει εξαιρετικό να το έχεις και έγινε να το οδηγείς και να βάζεις μέσα την οικογένειά σου"------------>αυτό πως ακριβώς μεταφράζεται στα ελληνικά??
υπάρχουν και άλλα μοντέλα που έχω αρκετές ενστάσεις αλλά θα μου χρειαστεί πολύς απο τον περιορισμένο μου χρόνο για να κάτσω να αναφερθώ.Το μόνο που θα παραθέσω είναι τη σύγκρηση της lexus sc430 με τη mercedes sl350.
lexus sc430 4/10 "Θα ήθελε πολύ να χτυπήσει την sl όμως δεν την πλησιάζει σε κανένα σημείο"
mercedes sl350 9/10 "Ενα απο τα πιο γοητευτικά κουπέ-κάμπριο του κόσμου"
Για να δούμε όμως ΟΝΤΩΣ δεν την πλησιάζει πουθενά?
sc430 sl350
τιμή 106.000 109.000
cc 4300 3500
ps 286 272
kgm 42.7 35.8
0-100 7.3 8.5
lt/100km 13.3 15.4
Απότι φαίνεται η sl είναι σε όλα πίσω.Οπότε ¨Η το περιοδικό σας προσπαθεί να δείξει ένα ανθρώπινο πρόσωπο προς την κοινωνία προσλαμβάνοντας τυφλούς υπαλλήλους ή ΠΑΛΙ το περιοδικό σας προσπαθεί να δείξει ένα ανθρώπινο πρόσωπο προσλαμβάνοντας ανάπηρους-νοητικά καθυστερημένους.......
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ