Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
10-10-06, 16:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Με κάλεσαν 2 φορές και στη μία θυμάμαι καλά, δεν βγήκε αποτέλεσμα με την πρώτη εκλογή και ακολούθησε 2 Σαββατοκύριακο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην εφορευτική επιτροπή δεν πηγαίνουν κάποιοι κοπανατζήδες και πολύ καλά κάνουν. Ο δικαστικός δεν κάνει κάτι γι αυτούς που λείπουν παρά μόνο όταν το δυναμικό είναι μικρό και δεν μπορεί να βγάλει εις πέρας τις εκλογές. Σε αυτή την περίπτωση έρχεται το στρουφάκι και σε περισυλλέγει. Δεν πήγα λοιπόν το δεύτερο ΣΚ εφορευτική επιτροπή γιατί νευρίασα. δεν θα είμαι εγώ το κοροΐδο! Τελικά ήρθε ένα ευγενικό στρουφάκι μου χτύπησε το κουδούνι και σα δικαιολογία είπα ότι αποκοιμήθηκα. δεν με περιμάζεψε άλλα μου είπε ότι πρέπει να πάω. Ήμουν πιτσιρίκος όμως τότε! Μιλάμε για την εποχή που ήμουν λύκειο.
|
11-10-06, 01:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
φιλε σαββα δεν εισαι ο μονοςςς ((((( και εμενα με καλεσαν στην επιτροπη και μαλιστα τακτικο μελος ((. κοιτα να το αποφυγεις μαλλον ειναι δυσκολο και πολυπλοκο οποτε 1)παρτω αποφαση και πες οτι πας καπου που δεν εχεις ξαναπαει με αυτην την ιδιοτητα. 2) θα δεις τοσο κοσμο εκει με αποτελεσμα να δεις και πολλες γυναικες. ωραιες και λιγοτερο ωραιες. οποτε παρε καρτουλες με νουμερα απο το 0-10 και παρτω σαν καλλιστεια. αντε τυχερουληηηηη και του χρονου στα καλλιστεια του ΑΝΤ1 διπλα απο εμενα )))))))
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
|
Re: Με Βαλανε Εφορευτικη Επιτροπη, Πως Μπορω Να Μην Παω Νομι |
|
11-10-06, 01:53
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Re: Με Βαλανε Εφορευτικη Επιτροπη, Πως Μπορω Να Μην Παω Νομι
Αφου καθεσαι και τα ξυνεις ολη την ημερα παλιοδημοσιε υπαλληλε, κοπρε, μονο να κυνηγας της εμρη την γυναικα σου και να αμολας παιδια εισαι, πανε κανε και κατι καλο για την κοινωνια του Φιλλυρου!!!
Μια λαμπα στο σπιτι δσε πηρε 5 ωρες να την αλλαξεις, 4 κιλα εβαλες μεχρι που να αναψει, αχρηστε, εκει εσενα να φωναξουν που ψ@λοβαρας ολη μερα!!!
Εμενα ρε θα φωναξουν?
Πως? πρεπει πρωτα να με βρουν!!! ουτε η γυναικα μου δεν με βρισκει!!!!
|
11-10-06, 01:56
|
|
|
|
|
Αυτο που χρειαζεσαι για να γλιτωσεις απο αυτο το μαρτυριο ειναι ενα χαρτι γιατρου.Καλο ειναι να πας σε γνωστο σου γιατρο (αν εχεις αν δεν εχεις αστα) και να του ζητησεις να σου γραψει οτι εχεις μια σοβαρη ασθενεια(καρδια ας πουμε).Θα το πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης και τελος.Το πιο πιθανο ειναι να υπαρξει και δευτερος γυρος και θα χρειαστεις να ξαναπας.Ασε που εκει θα χασεις ολη σου τη μερα και θα ξεμπερδεψεις ξημερωματα.
Παντος μια μερα μιλωντας με ενα φιλο αστυνομικο μου ειπε πως αν ερθουν να με ξανακαλεσουν να πω πως το ατομο που ζητανε εχει φυγει και ζει σε αγνωστη διευθυνση η οτι βρισκεται σε επαγκελματικο ταξιδι και δεν γνωριζω ποτε θα γυρισει.
|
|
Re: Με Βαλανε Εφορευτικη Επιτροπη, Πως Μπορω Να Μην Παω Νομι |
|
11-10-06, 11:53
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Χαράρε
|
|
Re: Με Βαλανε Εφορευτικη Επιτροπη, Πως Μπορω Να Μην Παω Νομι
Είμαι νέος στο forum, και είχα την εξής εμπειρία σε βουλευτικές:
Επειδή δούλευα εκείνες τις μέρες, ήμουν από τους πρώτους που πήγα να ψηφίσω, πρωί-πρωί, δεν έιχαν ανοίξει ακόμα οι κάλπες. Μπαίνω μέσα και με το που βλέπουν το όνομα στην ταυτότητα, μου λένε ότι με ψάχνανε γιατί ήμουν εφορευτική. Μα ρε παιδιά εχώ κανονίσει δουλειά, άσχετα που ποτέ δεν έλαβα κλήση.
Τέλος πάντων με τα πολλά με αφήνουν να φύγω για να κανονίσω τις δουλείες μου με την προοπτική ότι 11πμ θα ήμουν πίσω.
Ε, δεν ξαναγύρισα! Και μάλιστα τους έστειλα με τον αδερφό μου μια βεβαίωση από τη δουλειά μου, ότι θα πρέπει απαραιτήτως να παραβρίσκομαι στην εργασία μου καθ' όλη τη διάρκεια των εκλογών.
Ούτε με έψαξε κανείς, ούτε είπαν τίποτα στον αδερφό μου σχετικό, ούτε με ξαναενόχλησε κανείς από τότε.
Όλα είναι θέμα "θράσους" σ' αυτή τη χώρα...
|
11-10-06, 18:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
|
|
για οσους ακομα δεν ξερουν που θα ψηφισουν μπειτε εδω : http://www.ypes.gr/services/eea/eea.htm
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
11-10-06, 22:41
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
πολθ καλό site φίλε διονύση! ωραίος, πολύ χρήσιμο
|
12-10-06, 00:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
|
|
ναι εχω μαθει και για τους φιλους μου και για συγγενεις :Ρ και τους δουλευω....
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
12-10-06, 00:26
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
xaxaxaxaxa καλά τους κανεις
|
12-10-06, 00:28
|
|
|
|
|
Εγω παλι δεν μπορω να βρω για κανεναν.Μου βγαζει οτι δεν βρεθηκαν αποτελεσματα.Ολα στα Ελληνικα δεν τα συμπληρωνεις?Θελει και το Ε.Ε.Α αν ναι τι ειναι αυτο?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16073608 seconds (81,42% PHP - 18,58% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|