Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Τα Νεα Προστιμα Του Κ.ο.κ.
Παλιά 02-09-06, 20:03
fanis81 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ 90
Περιοχή: Στην μαμά πατρίδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 235
fanis81 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Τα Νεα Προστιμα Του Κ.ο.κ.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από F1Circus";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Πάντως εχθές που έκανα ένα "δρομολόγιο" σε μια αγαπημένη μου διαδρομή (Τρίπολη - Μεγαλόπολη, για όποιον την έχει δει και κάνει),
στο κατέβασμα δεν είχε κανένα μπλόκο και στην ανάβαση (μεσολάβησαν 15') είχε 2 (για ταχύτητα και ζώνες).
Θα ήταν σύνηθες να τα συναντήσω απόγευμα Παρασκευής (έξοδος Αθηναίων προς Καλαμάτα) αλλά σίγουρα όχι Πέμπτη
Τη διαδρομή αυτή έχει τύχει να την κάνω τακτικά φέτος και πέρσι το καλοκαίρι για Σαβ/κο στην Καλαμάτα. Από όλες τις φορές μία φορά πέτυχα περιπολικό σταθμευμένο κάτω από δέντρο για καφεδάκι και αρκετές φορές στη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από Κυπαρισσία επειδή είχε γίνει κάποιο ατύχημα (παραβίαση stop συνηθίζεται σ'εκείνο το σημείο). Είχα την εντύπωση ότι δεν αστυνομεύεται σχεδόν καθόλου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-06, 00:56
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να πιαναν και τοπο...να πω τουλαχιστον κατι κανουν...εδω δινουμε ενα σωρο λεφτα στα διοδια και οι δρομοι ειναι για κλαματα...ι λεμε τωρα...κατα την γνωμη μου για την μονη παραβαση που θα πρεπει να εξαντλουν την αυστηροτητα τους ειναι για το αλκοολ γιατι αυτοι που πινουν περνουν κι αλλουσ στο κεφαλι τους τωρα για ζωνη τι να πω....δεν εχω δικαιωμα να μην βαλω...?αν και παντα βαζω απλα λεω τωρα...επειδι ξερουν ομως οτι οι ελληνες δεν φοραμε γι αυτο και βαρανε...
Παλιά 13-09-06, 23:43
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
να πιαναν και τοπο...να πω τουλαχιστον κατι κανουν...εδω δινουμε ενα σωρο λεφτα στα διοδια και οι δρομοι ειναι για κλαματα...ι λεμε τωρα...κατα την γνωμη μου για την μονη παραβαση που θα πρεπει να εξαντλουν την αυστηροτητα τους ειναι για το αλκοολ γιατι αυτοι που πινουν περνουν κι αλλουσ στο κεφαλι τους τωρα για ζωνη τι να πω....δεν εχω δικαιωμα να μην βαλω...?αν και παντα βαζω απλα λεω τωρα...επειδι ξερουν ομως οτι οι ελληνες δεν φοραμε γι αυτο και βαρανε...
Αλκοόλ, κόκκινο φανάρι και stop ! ξεκόλ....ασμα κανονικό θα έπρεπε !

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-07, 19:29
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Μπορεί κάποιος να πει πόσο είναι το πρόστιμο για τα φιμέ προστατευτικά των πινακίδων; Αυτό δεν είναι παράβαση του τύπου μη χρήση ή παραποίηση της πινακίδας;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-07, 20:36
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Είναι παραποίηση της πινακίδας και νομίζω ότι με τον καινούργιο ΚΟΚ το πρόστιμο είναι 83 Ευρώ.....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-07, 10:39
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
για ζωνη τι να πω....δεν εχω δικαιωμα να μην βαλω...?αν και παντα βαζω απλα λεω τωρα...επειδι ξερουν ομως οτι οι ελληνες δεν φοραμε γι αυτο και βαρανε...

Σίγουρα ειναι και αυτο που λες αλλά νομίζω η αιτιολογία είναι πως αν δεν φοράμε ζώνη σαν εθνος, θα έχουμε πολλούς θανάτους, μειώνοντας έτσι το ανθρώπινο δυναμικό μας σε περίπτωση πολέμου.
Με λίγα λόγια το κρατος σε υποχρεώνει να μείνεις ζωντανός για να μπορεί να σε χρησιμοποιήσει όταν χρειαστεί.
Αν κανω λάθος διορθώστε με.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-07, 10:42
Το avatar του χρήστη Intruder
Intruder Offline:

Μέλος

Περιοχή: Καλλιθέα
Δύναμη Σεβασμού: 270
Intruder είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν και το παταω οσο παει το corolla μου κι οτι αναφερω παρακατω το εχω κανει και εγω με εχουν "ζωγραφισει" και για δεξιοτεχνια δεν ειναι μονο αυτες οι περιπτωσεις που ειπωθηκαν παραπανω οι μονες..... και η υπερβολικη ταχυτητα ειναι τροπος που περνεις τον αλλον στο "λαιμο" σου! οι "σφηνες" αναμεσα απο αυτοκινητα, τα "κολληματα" στους προφυλακτηρες κτλ...... δεν ξερεις τι αντανακλαστικα εχει ο καθε οδηγος (γυναικα ή αντρας δεν κανω διακρισεις) και πως θα φερθει κατω απο φοβο, πιεση, αγχος κτλ!

γνώμη μου χωρίς να κρίνω κανένα για την οδήγησή του!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-07, 12:09
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Intruder Εμφάνιση μηνυμάτων
αν και το παταω οσο παει το corolla μου κι οτι αναφερω παρακατω το εχω κανει και εγω με εχουν "ζωγραφισει" και για δεξιοτεχνια δεν ειναι μονο αυτες οι περιπτωσεις που ειπωθηκαν παραπανω οι μονες..... και η υπερβολικη ταχυτητα ειναι τροπος που περνεις τον αλλον στο "λαιμο" σου! οι "σφηνες" αναμεσα απο αυτοκινητα, τα "κολληματα" στους προφυλακτηρες κτλ...... δεν ξερεις τι αντανακλαστικα εχει ο καθε οδηγος (γυναικα ή αντρας δεν κανω διακρισεις) και πως θα φερθει κατω απο φοβο, πιεση, αγχος κτλ!

γνώμη μου χωρίς να κρίνω κανένα για την οδήγησή του!!!
Γιώργο το ακούς;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-03-07, 16:21
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Στις 3 Ιουνίου ξεκινά να εφαρμόζεται το νέο point system και ανακοινώθηκαν επίσημα οι βαθμοί ποινής για κάθε παράβαση. Το νέο σύστημα προβλέπει ότι στην περίπτωση που σημειωθούν 3 σοβαρές παραβάσεις απ'τον ίδιο οδηγό, μπορεί να χάσει την άδεια οδήγησης για 6 μήνες!
Oι έξι παραβάσεις του νέου πόϊντ σύστεμ, οι οποίες θεωρούνται ως οι σοβαρότερες για την πρόκληση ατυχήματος και έχουν τους περισσότερους βαθμούς, είναι:

· Oδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ (5-9 βαθμοί)

· παραβίαση STOP και παραχώρησης προτεραιότητας (9 βαθμοί)

· παραβίαση ερυθρού σηματοδότη (9 βαθμοί)

· οδήγηση για εντυπωσιασμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων (9 βαθμοί)

· παραβίαση σιδηροδρομικών διαβάσεων(9 βαθμοί)

· αναστροφή κίνησης ή οπισθοπορεία σε αυτοκινητόδρομο ή σήραγγα (9 βαθμοί)

Επίσης με το νέο σύστημα προβλέπεται η αφαίρεση των αδειών οδήγησης για έξι μήνες με αποτέλεσμα ο οδηγός να πρέπει να δίνει ξανά εξετάσεις, παρακολουθώντας υποχρεωτικά τα μισά από τα μαθήματα οδήγησης που προβλέπει ο νόμος. Η παραγραφή των ποινών του ποϊντ σύστεμ γίνονται μετά από τρία χρόνια (σε δύο για τους επαγγελματίες)*

Πηγή: pathfinder

*(Ευτυχώς έχω επαγγελματικό δίπλωμα.χεχε)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-03-07, 16:39
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 303
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δυστοιχώς στην Ελλάδα υπάρχουν οδηγοι που δεν σκέυτονται τίποτα κανέναν και καθόλου.Οταν ακουω στερεοφονικά ηχοσυστιματα αυτοκινήτου τέρμα σε ώρες 24 εως και 5 το πρωί καποιοι θέλουν να ισιχάσουν ή οταν βλέπω ατυχήματα σε φανάρια που έφτεγε άτομο που πέρασε κοκκινο καλ΄΄α κανουν.Οταν στην Ευρώπη στραματάνε στο πορτοκαλί και εμεις επιταχύνουμε σε βαθύ πορτοκαλί???Καλά για αυτοκινητοδρόμους δε λέω πας οπως θες οσο θες ειτες ειναι 200 ειτε 180 ειτε 160 κανένας δεν πάει με 120 που ειναι το όριο το έχεται παρατηρίσει???Εχουμε και κάποιους ενωχλιτικούς που αν πας με 120 κι ερχεται με 180 θα σε πάρει ζβάρνα ανάβει τα φώτα πατάει κορνες δεν ειμε υποχρεωμένος να του ανοιξω αν δεν περάσω τη νταλίκα ουτε και να πατίσω παραπάνω για να περάσει ας περιμένει και θα του κάνω στην άκρι και κολάνε και σε προφιλακτίρες λες και δεν τον βλέπω απο μακρια μουρχεται στο μισό μετρο με 130+
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17325091 seconds (82,78% PHP - 17,22% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com