Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

03-08-06, 02:37
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδια σορρυ... λοιπόν φυσικά και δεν έφτιαξε με την τρόμπα νερού με τους καραγκιόζηδες... τσ.αμπα την άλλαξα.... το έφερα το κορολλάκι στον μηχανικό μου εδώ αθήνα και δυστυχώς ήθελε αλλαγμα το ψυγείο μαζί με τα κολάρα του-και τα 3- ευτυχώς έφτιαξε αλλά τσάμπα τα 150 για την τρόμπα...... το καλό είναι ότι η φλάντζα είναι απίραχτη. πάλι καλά
|

03-08-06, 11:28
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Jimpo αν και είναι πραγματικά εκνευριστικό αυτό που κάνουν κάποια συνεργεία, ωστόσο σου λέω οτι στην περιπτωσή σου σε λίγο καιρό θα πήγαινες και για τρόμπα νερού. Πιστεψέ με δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά που έδωσες. Η μοναδική μου παρατήρηση είναι απλά οτι απ την αρχή 150 μου φάνηκαν αρκετά για τρόμπα νερού.

03-08-06, 12:16
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
θα συμφωνήσω εν μέρη με τον φίλο spyros_45 διότι και εγώ και ο Διονύσης έχουμε αλλάξει στην Ε101 μας την τρόμπα νερού.μπορεί να στο έβγαζε σύντομα μπορεί και αργότερα το πρόβλημα και να ήθελε αλλαγή.
|

03-08-06, 13:46
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Εμένα Κωσταντίνε το carina με άφησε απο αντλία νερού στα 170,000 χλμ. Ενός φίλου το κορόλα στα ίδια. Έχω την εντύπωση πως και ο κατασκευαστής στο βιβλίο του ζητάει αλλαγή σε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό χλμ (νομίζω στις 150,000), φυσικά για να προλάβεις τις δυσσάρεστες συνέπειες, το να κάνει δηλαδή ένα γκουχ γκουχ και να σε αφήνει στη μέση του δρόμου!

03-08-06, 20:26
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι, Αθήνα
|
|
Οπως έγραψα στο μήνυμα μου παραπάνω αντλία νερού είχα αλλάξει πέρσι. Τότε είχα αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 160.000 χλμ. και είδα το πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τακτικού σέρβις. Τρέναρα όσο μπόρεσα την αλλαγή αλλά την άλλαξα τελικά γιατί έπρεπε να ταξιδέψω και δεν ήθελα να ψάχνω για συνεργείο στην Κεφαλονιά όπου θα βρισκόμουν.
Τώρα όσον αφορά τη σκουριά στο ψυγείο αυτό πρέπει να είναι καθαρά θέμα συντήρησης πιστεύω. Δεν σκουριάζουν τα καλά μέταλλα έτσι εύκολα...
|

04-08-06, 01:00
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
καλησπέρα σας, όπως πολλοί γνωρίζετε έχουμε ένα ΕΕ101 93 μοντέλο....τα χει τα χρονακια του....κατι ραλλακια 99 μοντελο κ εχουν αλλαξει ψυγειο ξερω...οσο για κατι clio k 205 του 92 κοντευουν για δευτερο ψυγειο....για κολαρα ας μην αναφερω....εχω ριξει τις παναγιες που μπηκα σε αυτα κ δεν πηρα το κορολακι....
|

04-08-06, 09:58
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christos_m";p="
Οπως έγραψα στο μήνυμα μου παραπάνω αντλία νερού είχα αλλάξει πέρσι. Τότε είχα αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 160.000 χλμ. και είδα το πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τακτικού σέρβις. Τρέναρα όσο μπόρεσα την αλλαγή αλλά την άλλαξα τελικά γιατί έπρεπε να ταξιδέψω και δεν ήθελα να ψάχνω για συνεργείο στην Κεφαλονιά όπου θα βρισκόμουν.
Τώρα όσον αφορά τη σκουριά στο ψυγείο αυτό πρέπει να είναι καθαρά θέμα συντήρησης πιστεύω. Δεν σκουριάζουν τα καλά μέταλλα έτσι εύκολα...
|
Για την σκουριά στο ψυγείο φταίνε κυρίως τα νερά που βάζεις...
Γενικά πρέπει να αποφευγεις τα πράσινα-μπλε υγρά.
Κόκκινα μόνο και μόνο Toyota.
Τα υγρά ψυγείου της είναι από τα κορυφαία.
|

04-08-06, 21:31
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
φίλε τα ροζ ελιχα αυτά της τουοτα, έχω τσαντιστεί πάντως που είναι γαμώτο η αξιοπιστία των γιαπωνέζικων παλιών? παιδιά αρχίζει και ξερνάει λάδια... έλεος δηλαδή...
μου φαίνετε ότι θα μείνει στην αποθήκη σε λίγο καιρό και την θέση του θα πάρει ένα Ε30. τι να πω... τουλάχιστον εκεί θα ρίξεις λεφτά αλλά το αξίζει. άσε που αρχίζει τα γκουχ γκουχ που λέει ο φίλος σπύρος. δηλαδή τι άλλα λεφτά πρέπει να ρίξω ακόμα απλώς για να κινήτε? είμουν έτοιμος να ψάξω για παλιό mr2 h palio supra. τελείωσε..... αλλαξοπίστησα...
σορρυ αν προσβάλω κάποιον με τα λεγόμενα μου αλλά αυτή είναι καθαρά η δική μου άποψη
|

05-08-06, 03:19
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
δηλαδή τι άλλα λεφτά πρέπει να ρίξω ακόμα απλώς για να κινήτε?
εισαι ελεος ρε...τι απλως να πηγαινει που το ξεκ@#@αζης καθε ωρα κ στιγμη???? κ γω ειχα λαδι...στο μπουζοκαλωδιο αλλαξα τσιμουχες...τα μπουζι οκ...εσυ που το χες?για να το πεταει παντως θα περισευει θελει να γυριση πιο γρηγορα κ το λαδι το κοβει :P
|

05-08-06, 05:22
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
ρε συ το σκίζω μία στις τόσες. τι λες??? όπως κοιτάς την μηχανή.. κάτω αριστερά στην μπροστινή μερια,,, εκεί κοντά στον ιμάντα.... ελπίζω να είναι τσιμούχες γιατί θα πάει εκεί που ξέρει
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21934605 seconds (81,59% PHP - 18,41% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|