Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Μοτερ..μπαμ!!!!
Παλιά 25-06-06, 21:18
rr22b Offline:
Νεότατος

Περιοχή: thessaloniki
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
rr22b είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από speedc";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ισως να έπρεπε να ανοιξω άλλο τόπικ αλλα αν θέλουν οι moderator ας το μετακινήσουν.
Εχω και εγω το 4E-FTE στην κορολιτσα μου και πήγαινα μια χαρά ωσπου τον Ιανουάριο γυρνώντας απο ταξίδι και μετά απο τρελο σπάσιμο (περίπου 180- 190 χλμ/ω για καμια ώρα με 5 ατομα) όταν εφτασα αθήνα και έπεσαν τα χιλιόμετρα βλέπω λαμπάκι μηχανης yell κοιτάω θερμοκρασία yell yell yell yell . Κάνω στην ακρη και είχε χάσει όλα τα νερά΄του ψυγειου απο το παγούρι αφου τα νερά είχε γίνει ατμός. Αρχικά είδαμε οτι το ψυγείο είχε σκουριάσει και αλλάχτηκε γιατί θεωρήσαμε οτι το πρόβλημα ήταν εκεί (φλάντζα δεν είχε πάρει). Με τα πολλά αφου γινόταν το ίδιο μόλις το πλάκωσα πήγαμε για καπάκι. Απο τον Φλεβάρη μεχρι και τώρα το έχω πάει πάνω απο 7-8 φορές στον Κοντραφούρη ο οποίος έκανε όλη την δουλειά (της επισκευής, οχι της αρχικής μετατροπής) και λύση δεν έχει δωθεί ακόμα (δηλαδή οταν το πλακώνω και μετά πέσω σε κίνηση ή σταματήσω βγάζει νερά απο το παγούρι, οχι βέβαια οσα πριν που τα πεταγε επάνω αλλα βγάζει) και δεν νομίζω να δωθεί αφου και εγώ κουράστηκα και αυτός τα μάσαγε οτι και άλλο να βάλουμε πάλι δεν ξέρουμε αν θα είναι καλό και τέτοια. Στην τελική ας έλεγε απο την αρχή οτι εγώ δεν πέρνω ευθύνη για την δουλειά αυτή ή δεν σου προτείνω να το φτιάξεις αφου με 450 ευρω (καπάκι, φλάντζα, θερμοστάτη, εργασία) θα αγόραζα ενα ατμοσφαιρικό 1.3 και θα ειχα αυτοκίνητο τουλάχιστον. Δεν ξέρω τι να κάνω και περιμένω την συμβουλή σας.

Υ.Γ. Το καπάκι καινούργιο μου είπαν οτι έχει 2500 ευρω shoothim shoothim
Ειναι πολυ πιθανον φιλε μου να σου εχει πετσικαρει το μπλοκ δυστυχως..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-06, 23:06
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 265
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικά αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να το κινώ στην πόλη μόνο οπου ελέγχω τα νερά και το γκάζι. Στο τέλος του χρόνου πάω φαντάρος και μετά θα δώ τι θα κάνω. Πάντως να αρχίσω να ψαχνομαι για μπλόκ και να δίνω λεφτά πάλι αποκλείεται. Αν μπορούσε καποιος να μου πει οτι είναι 100% αυτό οκ αλλα εχω κουραστει να ψαχνομαι στα τυφλά.
Ελπίζω πως αν δεν το πολυζορίζω να με βγάλει τουλαχιστον.
Παλιά 26-06-06, 10:01
Το avatar του χρήστη chris
chris Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA 111 TURBO 209ps
Περιοχή: abelokoipoi-halandri-marousi
Δύναμη Σεβασμού: 275
chris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

να ειμαι και εγω........!99% ειναι απο φλαντζα.φιλος μηχανικος με το ιδιο μοτερ ειχε τα ιδια συμπτοματα ακριβως.ειχε οτι και εγω στο μοτερ απο θερμοστατες ταπα ψυγειου ολα τζι τζι και οταν αποφασισε να αλλαξει φλαντζα βρηκε ενα παρα πολυ μικρο ριγμα της στον 3 κυλινδρο.απο τοτε ολα μια χαρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-06-06, 14:08
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 519
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

παντως δημητρη εισαι ο μονος που λεει οτι σπαει ευκολοτερα ενα ατμοσφαιρικο απο ενα τουρμπατο. θα σε παρουν με τις πετρες ρε. ηρακληηηηη που εισαι ρεεεεεεεε
Τι να πω ρε πανο.Ο 4a-fe περιμενει.Η λυση ειναι μια, τερμα γκαζι απο χαλκιδα εως καμενα βουρλα, με 38c,εκει ξεχωριζει η ινα απο το σιταρι.Παντως οταν γυριζα απο το ακροπολις με 38c, λιγο μετα απο την εξοδο τις θηβας στην εθνικη βρηκα ενα corollaki με intercooler,εκοψα,τον τσιγκλισα αλλα μηδεν ανταποκριση,μαλλον θα καταλαβε οτι θα ηταν ματαιως ο κοπος και ετσι συνεχισα τις 200αρες+.
Παλιά 26-06-06, 14:42
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 309
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
το αμαξι φλατζα εκαψε δεν εσπασε.. τι πιο ευκολο να καψεις φλατζα.. και ποιοσ σας ειπε οτι τα τετραπεταλουδα δεν καινε φλατζα και δεν σπανε φλατζα το ιδιο ευκολα η και ευκολοτερα απο τα τουρμπατα? φερτε μου ενα τετραπεταλουδο να δουμε αν 8α αντεξει οσο το τουρμπο στα χερια μου.. εχω σπασει 1 ατμοσφαιρικο μαμα 1.3 και σε αλλο ενα εχω καψει φλατζα.. δεν 8ελει κοπο πιστεψτε με.. το τουρμπο αντεξε πολυ περισσοτερο..και για οσους δεν πιστεουν οσοι με ξερουν να πουνε πως το παω το αμαξι..
δημητρη σε προκαλω. να μαζεψουμε κοσμο και να να τα κρατησουμε τερμα γκαζι κοφτες με νεκρα μεχρι να σπασουν. τοτε θα μπορειτε να λετε για τα τετραπεταλουδα και γενικα για τον 4AGE.ΠΟΤΕ δεν εσπασε κανενας. αν εγιναν ζημιες εγιναν απο λεπτομερειες που δεν τις παιρνεις χαμπαρι. ποτε δεν τρυπησε εμβολο ομως. παντως σε προκαλω και εσενα και οποιονδηποτε τουρμπακια να τα κρατησουμε τερμα γκαζι οση ωρα θελετε ακομα και να παμε εθνικη αθηνα-χαλκιδα με πρωτη και τερμα γκαζι. να δεις που τοτε θα αναθεωρησεις ολα αυτα που ειπες για τον τετραπεταλουδο. ελπιζω να εχεις καταλαβει τι εχει τραβηξει στα χερια μου 2 χρονια τωρα..... τωρα θα φοβηθει?

παντως δημητρη εισαι ο μονος που λεει οτι σπαει ευκολοτερα ενα ατμοσφαιρικο απο ενα τουρμπατο. θα σε παρουν με τις πετρες ρε. ηρακληηηηη που εισαι ρεεεεεεεε
Απο περιεργεια..Λαδι σου καιει καθολου με τοσο σκισιμο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-06-06, 15:59
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 519
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Τι ρωτας τωρα εσυ;Παντως αν το ξαναφτιαξεις βαλε εναν ψυχροτερο θερμοστατη και ενα προσθετο στο ψυγειο,σαν αυτο που εβαλα εγω.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  dsc02250.jpg
Εμφανίσεις:  34
Μέγεθος:  77,8 KB  
Παλιά 26-06-06, 16:42
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 277
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λυπαμαι φιλε lovis για αυτο που σου συνεβη ελπιζω να γυρισεις γρηγορα και πιο δυνατος στην παρεα τον τουρμπακηδων,Γενικοτερα παντως το θεμα αγορας μεταχειρισμενου μοτερ ειναι και θεμα τυχης,ας μην ξεχναμε παντως οτι αυτα τα μεταχειρησμενα μοτερ που φοραμε εχουν καποια χρονακια στην πλατη τους αγνωστου χρησης και σκισιματος και εκτος απο τους τυπικους ελεγχους που κανεις οταν πας να δεις ενα μοτερ στον παλιατζη εμπιστευεσαι τον ιδιο που σου λεει οτι ''φιλε ειναι τεφαρικη'' η τον μηχανικο που σου λεει ''εισαι πολυ τυχερος μολις βρηκα αυτο που ψαχναμε'' και τελικα να αποδειχθει οτι ειναι πατατα και αυτο μπορει να συμβει με καθε μοτερ,και που ξερουμε οτι τα μοτερ που μας βαζουν οι μηχανικοι δεν ειχαν καποιο προβλημα παλια σε καποιον αλλον τυπα που ηταν στην ιδια θεση με την δικη μας???
Παλιά 26-06-06, 19:26
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
το αμαξι φλατζα εκαψε δεν εσπασε.. τι πιο ευκολο να καψεις φλατζα.. και ποιοσ σας ειπε οτι τα τετραπεταλουδα δεν καινε φλατζα και δεν σπανε φλατζα το ιδιο ευκολα η και ευκολοτερα απο τα τουρμπατα? φερτε μου ενα τετραπεταλουδο να δουμε αν 8α αντεξει οσο το τουρμπο στα χερια μου.. εχω σπασει 1 ατμοσφαιρικο μαμα 1.3 και σε αλλο ενα εχω καψει φλατζα.. δεν 8ελει κοπο πιστεψτε με.. το τουρμπο αντεξε πολυ περισσοτερο..και για οσους δεν πιστεουν οσοι με ξερουν να πουνε πως το παω το αμαξι..
δημητρη σε προκαλω. να μαζεψουμε κοσμο και να να τα κρατησουμε τερμα γκαζι κοφτες με νεκρα μεχρι να σπασουν. τοτε θα μπορειτε να λετε για τα τετραπεταλουδα και γενικα για τον 4AGE.ΠΟΤΕ δεν εσπασε κανενας. αν εγιναν ζημιες εγιναν απο λεπτομερειες που δεν τις παιρνεις χαμπαρι. ποτε δεν τρυπησε εμβολο ομως. παντως σε προκαλω και εσενα και οποιονδηποτε τουρμπακια να τα κρατησουμε τερμα γκαζι οση ωρα θελετε ακομα και να παμε εθνικη αθηνα-χαλκιδα με πρωτη και τερμα γκαζι. να δεις που τοτε θα αναθεωρησεις ολα αυτα που ειπες για τον τετραπεταλουδο. ελπιζω να εχεις καταλαβει τι εχει τραβηξει στα χερια μου 2 χρονια τωρα..... τωρα θα φοβηθει?

ποιον ρωτας νικο? εμενα η το δημητρη?
Παλιά 26-06-06, 22:00
Το avatar του χρήστη GUS
GUS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: AE101 & HILUX TORNADO
Περιοχή: ΡΕΘΥΜΝΟ
Δύναμη Σεβασμού: 265
GUS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δεν ξερω παιδες...εγω εχω πανω τον 4afe,εχει 260.000 και προβλημα κανενα ουτε διαρροες ουτε τιποτε....κανω πολλα χμ την μερα λογο δουλειας και κατι fsi τα περιποιουμε!!!το συμπερασμα???οτι παθενει ενας κινητηρας το παθαινει απο ανθρωπινο λαθος...γνωμη μου απλα.
Παλιά 27-06-06, 00:26
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 302
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τα 4afe μιλανε απο μονα τους.Ρωτα και τον Ηρακλη που σιγουρα του δινει και καταλαβαινει λαι δεν ειναι και μαμα!!
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΜΟΤΕΡ ts!!!! kostas auris TOYOTA AURIS 17 23-02-15 21:39
Μοτερ για g6 tom ks ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 16 27-09-10 21:13
Tι μοτερ για ΚΕ-35? KOSTAS_KE35 TOYOTA COROLLA KE30 19 08-06-08 20:10
E12 Μοτερ Dr.Saimon TOYOTA COROLLA E 12 4 26-01-08 00:56
Μοτερ analyst78 TOYOTA COROLLA E 12 11 07-02-07 12:03

Page generated in 0,23357511 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com