Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > Ειμαι νεος

Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-06-06, 13:55
Το avatar του χρήστη stm2001gr
stm2001gr Offline:

Μοντέλο: AE101
Περιοχή: Στην κατηφόρα!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
stm2001gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλά χλμ. και προσοχή αρχηγέ. Έχουμε το ίδιο μάξι, και είναι πολύ καλό για ένα αρχάριο, αρκεί να το σέβεται στα γκάζια. Δεν φεύγει ο κώλος με καμία παναγία αν δεν το κάνεις εσκεμμένα . Πιστεξέμε χάλασα τα λάστιχα σε στροφές με ανάποδα τιμόνια. για να μάθω και για να βάλω αλουμίνια μέσα σε 20.000 χλμ. Αν θες τη συμβουλή μου οδήγα όσο πιο τυπικά μπορείς γιατί έτσι πρέπει, και για να ξεγκαβλώσεις βρες μία περιοχή (αλάνα) ή σε κανένα επαρχιακό δρόμο ξεχασμένο από το θεό, κάπου που να μη διατρέχεις κίνδυνο να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ή χτυπήσεις, και ΄λιώσε το μέχρι να μάθεις. 2 Mitsubishi χάλασα μέχρι τώρα και νομίζω ότι δεν πήγαν άσκοπα. Όταν με το καλό αποκτήσεις εμπειρία θα δεις ότι ένας οδηγός που ξέρει να σερφάρει στην άσφαλτο είναι καλύτερος από ένα συνετισμένο με την ίδια εμπειρία.
Παλιά 08-06-06, 15:21
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Αναμένω Το Δίπλωμα

Αρχισα να ζηλευω με τοσα Ε101 εδω μεσα! Κατσε να βαλω τις καινουριες ζαντουλες και μετα θα βγουν καινουριες φωτο και απο τη δικη μου ρολλα
Παλιά 08-06-06, 15:42
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 261
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εμενα γιατι φευγει ο κωλος σαν πουστης ρε παιδια? χαχχαχαχα ελεος...εμενα φευγει ελεινα ο κωλος..με καινουργια λαστιχα ( ελεινα ειναι τα λαστιχα μαλλον... )
Παλιά 08-06-06, 16:56
simer_gr Offline:

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 0
simer_gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι σημαινουν τα AE 101 κλπ;Επίσης θα ηθελα να του βάλω καποια στιγμη τις 4μπούλονες του MR2...Θα μετράνε;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-06-06, 17:40
stm2001gr Offline:

Ρώτα κάποιον μέσα στο site που έχει mr2 αν είναι 4χ100 καρέ. αν είναι έτσι τότε καλό είναι να συμβουλευτείς τι offset έχουν και να προσθέσεις αν χρειάζεται αποστάτες. Το ΑΕ σημαίνει 1600 το ΕΕ σημαίνει 1300. Το 10 σημαίνει corolla του 92~97 και το τελευταίο 1 σημαίνει sedan. Το δικό μου είναι ΑΕ 107 =1600 95 liftback.
Ρε συ lovis τσιγκουνιές στα λάστιχα κάνεις ή τα καράφλιασες γρήγορα από τα χειρόφρενα?
Καλή η κουβέντα εδώ αλλά φίλε Ηλία κάνε μια βόλτα στη σελίδες του club και διαβάζοντας θα σου λυθούν πολλές απορίες.
Εγώ είμαι περίπου 3+ μήνες μέλος σε αυτό το υπέροχο club, είμαι κάθε μέρα στο internet, διαβάζω σελίδες του και μου λύνονται όλες οι απορίες. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω τόσα λίγα pm. Δεν σου λεω να μη γράφεις τις απορίες σου και να μη κάνεις ερωτήσεις, απλώς το σωστό είναι να βρεις τη σχετική σελίδα με το θέμα και να συμετάσχεις. ΄Να ακολουθείς τους κανόνες για να είσαι ωραίος και τυπικός και να μην δίνεις δικαίωμα σε κανένα. Έχω μπει στο Honda και στο starlet club Ρε παιδία δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται! Το αδιαχώρητο! Και κυρίως στο Honda! Το δικό μας είναι το πιο ευχάριστο και συμμαζεμένο. Ένα μπράβο στα παιδιά που το συντηρούν.
Αυτό που θέλω να σου πω λοιπόν είναι καλώς ήρθες και συνέχισε αυτό που κάνουν οι προκάτοχοι τόσο καλά!
Παλιά 08-06-06, 17:52
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Οι ζαντες του mr2 πρεπει να εινα 16αρες! Το αμαξακι σου οπως και ολα της γενιας του ενισταται στο να φορεσει μαγαλυτερη απο 15αρα ζαντα γιατι τα καλαμια απο τις αναρτισεις πισω ερχοντα αρκετα προς τα εξω με αποτελεσμα να βρισκει η ροδα στον θολο. Με μικρη πατεντια μπορεις να το διορθωσεις το προβλημα. Εγω δεν ηθελα να βαλω χερι στο αμαξι. Ειχα 16αρες, μου παρουσιασε το προβλημα που σου περιγραφω παραπανω, τις πουλησα και παω για 15". Κατι αλλο τωρα οι ζαντες που ζητας στο λεω απο τωρα ειναι πανακριβες ακομα και μεταχειρισμενες οποτε καλυτερα να βρεις μια αλλη ζαντα απο το εμποριο και να ειναι της αρεσκιας σου. Ασε που το κορολλακι σου τοτε θα ξεχωριζει πολυ περισσοτερο
Παλιά 08-06-06, 17:55
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Α και κατι αλλο το σενταν πεταει ευκολα κωλο αφου πρωτα ομως εχει πεταξει μουρη. Αφησε αποτομα γκαζι στη στροφη και ελα πεσμου μετα! Εκτος και αν εχεις δωσει αρκετα λεφτα για στησιμο! Εγω παντως με τα καyaba δεν το αποφευγω το μοθρη-κωλος. Ναι μεν δεν σπαει αποτομα αλλα σπαει!
Παλιά 08-06-06, 19:49
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το f/l mr2 εχει 16αρεσ πισω 15 αρεσ μπρωστα κ το προ f/t 15αρεs παντου....φιλε με το διπλωμα εκπαιδευσου καλα στον ογκο πρωτα αλλο μηκος το yaris αλλο το corolla
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-06-06, 21:44
stm2001gr Offline:

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Έχω kayaba μαύρα, 15'' 195 με Bridgestone και μπαίνω όπως θέλεις στις στροφές, με γκάζια, χωρίς, με τσαρούχια, με στρταβoτιμονιές και πάντα διαβάζει ο πίσω τροχος τον εμπρός. Μόνο αν πάρω πολύ απότομα φουρκέτα πάνω από 90 μοίρες και ακολουθήσω πορεία από ανοιχτά-απότομα κλειστά, το σπάσω με δευτέρα και έχει φορτωμένα 70~80 χλμ τότε υπερστρέφει, αλλά! δεν χάνεις τον έλεγχο! με λίγο ανάποδο τιμονάκι διορθώνει. Ε!!! τότε τι περιμένεις! και καροτσάκι με κουλούρια να ήταν δεν θα κράταγε!
Αυτό όταν θέλεις να κάνεις μαλακία έτσι! Το υπερστρέφεις εσκεμμένα! Αν έχεις φαρδιά λεία, την 90 μοιρών στροφή με καλό οδόστρωμα την παίρνεις ρολαριστά πολύ χαλαρά. Μήπως έχεις PIRELLIA? Όταν γυρνούσα με τα μαμά ζαντικά, είχα PIRELLI και ήταν κλάυτα Χαράλαμπε, αλλά μόνο μέσα στην πόλη που έχε χάλι οδόστρωμα και στο φρενάρισμα. Δούλευα τότε MOTOROIL και από Θεσ\νικη που κατέβαινα πήγαινα μέσω Κάζα για να το σπάσω στις 2 τα μεσάνυχτα. Το τακούνι στο λάστιχο πέρναγε το όριο. Ψάξου κάτι παίζει με το αμάξι σου, τα λάστιχα ή οι δρόμοι που συχνάζεις είναι γυαλί, και ίσως και με ανάποδες κλίσεις.
Φιλικά Σταμάτης
Παλιά 08-06-06, 22:35
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε πολύ πολύ φιλικά...
Μάλλον δεν πας το αμάξι σου στο όριο...
Αν μπείς πατημένος και αφήσεις το γκάζι, θα φας μια χαστουκάρα από τον κώλο που δεν θα
προλλάβεις να δεις από που σου ήρθε.
Δεν υπάρχει corolla που να μην το κάνει αυτό (Μπροσθοκίνητη), Ελαττώθηκε αρκετά στη Ε12 και μόνο τότε. Όλες οι άλλες αν τις πιέσεις υπερστρέφουν αμέσως μετά την υποστροφή.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > Ειμαι νεος

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δίπλωμα για μηχανή dinos OFF TOPIC 15 23-06-07 14:12
θα περνούσατε, αν δίνατε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου σήμερα...; hatzidi2 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 13-03-07 05:46

Page generated in 0,15916610 seconds (81,59% PHP - 18,41% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com