Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|

06-06-06, 15:16
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε παιδια λιγο ηρεμια δεν νομιζω οτι η Ε12 ειναι το κοντραμαξο (!) αν καποιος αυτο ειχε στο μυαλο του οταν το αγοραζε ας το ξεχασει...Το 1.6 παντως μια χαρα τα καταφερνει....
|
 |
Re: Σπαστικο!!!!!! |
 |

06-06-06, 18:22
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
|
|
Re: Σπαστικο!!!!!!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ,ΑΛΛΟΣ ΑΡΓΟ ΑΛΛΟΣ 200 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ABS ,ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΙΡΙΔΙΖΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ .........ΑΣΤΑ.
ANYWAY. ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Edit by Madvinegar: Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία. Μπορείς να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ στην κεντρική σελίδα. Ευχαριστώ.
|

06-06-06, 18:24
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jSkyline";p="
Ρε παιδια λιγο ηρεμια δεν νομιζω οτι η Ε12 ειναι το κοντραμαξο (!) αν καποιος αυτο ειχε στο μυαλο του οταν το αγοραζε ας το ξεχασει...Το 1.6 παντως μια χαρα τα καταφερνει....
|
ΕΓΩ ΜΕ 1.4 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΩ.
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 97 HP. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ viking
Edit by Madvinegar: Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία. Μπορείς να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ στην κεντρική σελίδα. Ευχαριστώ.
|
 |
|
 |

13-06-06, 21:21
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
MIXANIKE φίλε μου θα συμφωνίσω μαζί σου αλλά δυστηχώς είναι φορές που έχω ξενερώσει με το μωρό μου(Ε12 1.4 f/l 2005).Αλλά είναι φορές που έχω πεί ότι δέρνει κόσμο!!!Και εξηγούμαι:
1.Το ξενέρωμα:Δεν γινεται,γκάβακας,με Lacetti να μου χτυπάει κόφτες με 1η και 2η και με το που να καρφώνει την τρίτη να μου ρίχνει μισή καρότσα για καλημέρα....(γνωστό 1,4 λόγω γειτονίας)
2.Το ξύλο:Starlet 1.6 με Ε/Π/Φ να πηγαίνουμε δίπλα δίπλα μέχρι και τρίτες!!!Έβλεπα τον τυπά που είχε κοκκινήσει και γούσταρα τρελά!!!!Μετά βέβαια επήλθε η ισοπποπία αλλά η κ@υλ@ πρωί πρωί(7:30) ήταν ότι έπρεπε....!!!!
Astra 2005 1.6 η ίδια ιστορία πάλι!!!Θα πρέπει πάντως να τον δικαιολογήσω γιατί όπως μου είπε ήταν άστρωτο....!!Πάντως η έκπληξή του ήταν έκδηλη στα μάτια του όταν του είπα ότι είναι το μικρό!!!!!!
Το γεγονός πάντως είναι ένα,όπως ειπώθηκε και πιό πάνω:Το μωρό μας δεν είναι για κόντρες και άλλες τέτοιες μαιμουδίες!!Σε αυτήν την περίπτωση θα είχαμε επιλέξει ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο!Αλλα μωρε αδερφέ μου,ένα ξεμούδιασμα μερικές φορές είναι εκ των ούκ άνευ....
|

14-06-06, 08:51
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τι εννοήτε ότι δεν είναι για κόντρες ρε παιδιά; 1.400 κυβικά είναι το αυτοκίνητό μας και σε σύγκριση με τα υπόλοιπα 1.400άρια που κυκλοφορούν στην αγορά είναι από τα καλύτερα και γρηγορότερα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...
Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς πήρε το Corolla 1.4 για να κάνει κόντρες... Εξάλλου ποιο 1.4 αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας (εκτός από το Golf TSI) είναι για κόντρες;
Φιλικά, Ανδρέας
 |

14-06-06, 10:22
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΑ
|
|
starlet 1.6 δεν υπαρχει μεχρι 1,3 μιλαμε για μαμα παντα ετσι.
|
 |
 |

14-06-06, 10:32
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Το οτι υπαρχει υπαρχει ξερω 2.Το ενα μαυροκαπακο στη αθηνα και ενα απλο 4Α-FE εδω στην θεσ/νικη!!
 |

15-06-06, 12:27
|
 |
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Το οτι υπαρχει υπαρχει ξερω 2.Το ενα μαυροκαπακο στη αθηνα και ενα απλο 4Α-FE εδω στην θεσ/νικη!!
|
αρα αυτο που λες ειναι οτι το 1,6 το starlet με το μαυροκαπακο παει τα ιδια με μια corolla 1.4???? question question

15-06-06, 13:31
|
 |
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παιδια και μένα με πειράζει αλλα όταν τα βλέπω στης διαφιμήσεις αλλα νιώθω ανώτερο τους α΄φου οδηγώ corolla αξια ανεκτίμητη.Θέλω να μου πίτε που ήταν οι εταιρίες αυτές το 1996 που παρουσιάστηκε το διαμάντη της TOYOTA VVT-i και ειναι και βραβευμένος και αξιόπιστος ο δικός τους ??? Που ήταν τώτε η KIA Daewoo ή πωσ τη λένε τώρα chevy ή chevrolet.ΔΕΝ ήξεραν τη θα πει VVT-i.Για μας η toyota ετημάζει κάτι καλό τον vvt-iD4 και δεν μηλάω για τον diesel D-4D που έιναι κορυφή.Αλλα για τον νέο βενζινο κινητήρα toyota λεπτομέριες στο site www.toyota.gr τεχνολογία.

15-06-06, 13:40
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Το κορόλα ναι είναι απο τα πιο γρήγορα στην κατηγορία του. Αλλά πόσο πιο γρήγορο? Για δευτερόλεπτα?Οχι βέβαια, για κλάσματα όμως ναι. Και σεις προσπαθείτε να βγάλετε άκρη σε συνθήκες δρόμου? Ε πιστεύω λοιπόν πως σε αυτό το επίπεδο την διαφορά την κάνουν τα μπαλάκια και η έλλειψη φόβου του ενός οδηγού και όχι το αυτοκίνητο.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23537707 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|