Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι αυτό που σας χαλάει |
|
05-06-06, 15:41
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι αυτό που σας χαλάει
Για μένα που έχω Ε12 μ'αρέσει πρώτα από όλα η εμφάνιση. Θεωρώ ότι είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Οι επιδόσεις. Δεν είναι μικρό πράγμα να ταξιδεύεις φορτωμένος με 4 άτομα και ανοιχτό a/c στην εθνική και να πηγαίνεις μια χαρά με ένα "ταπεινό" 1.4. Η αξιοπιστία της Corolla και της τογιότα γενικότερα. Τώρα αυτά που με χαλάνε δεν είναι και τόσο σημαντικά... Που είχαμε πάρει την έκδοση Terra pro f/l και δεν έχει όργανα Optitron, και ότι δεν είναι 1.6 ή TS!!(εντάξει, όσο καλά και να πηγαίνει, πάντα θα θέλεις κάτι παραπάνω...)
|
|
|
05-06-06, 16:36
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
μου αρεσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ το σουλουπι η εμφανιση,το χαμηλο κεντρο βαρους του,οι επιδοσεις το car-pc του,ο θοθυβος της εξατμισης. ο θορυβος του τετραπεταλουδου,η απουσια τριγμων,τα καλα χειριστηρια,η ποιοτικη μουσικη που παιζει, το SW που τριζει τα καθισματα και γενικως το οτιδηποτε, μ αρεσει στ αμαξι μου.
ΕΚΤΟΣ απο τα φρενα που οπωσδηποτε θα πρεπει να τα φτιαξω να σταματαει αμεσα!!!!
05-06-06, 18:07
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
χαχαχα τωρα που πες για a/c ενα φιλαρακι εχει το civic ο 16αρι εχει οδηγηση κ 14αρα ε12 εχει ξενερωσει τρελα με το πως του κοβει το a/c στο civic κ την αποδοση του οταν μπηκε στο κορολακι επαθε πλακα κ με την αποδοση του a/c κ το μειωμα τον ps που ειναι ελαχιστο....αυτα ειναι λογια δικα του εγω ακομα απορω πως βλεπει κοψιμο στο 16αρι κ οχι στο 14αρι...
|
05-06-06, 19:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Κι εμένα E12 1.4 με χαλάει μόνο η ανάρτηση (βάρκα στο γυαλό..). Γενικά μου αρέσουν πάρα πολλά στο αυτοκίνητο, ομορφιά, χώροι, άνετο, αν και θα συμφωνίσω με μερικούς στο θέμα της ηχορύπανσης απο τη μηχανή σε ταξίδι, αλλά με λίγο ποιό δυνατά τη μουσική, δεν ακούς τίποτα!!
|
|
|
06-06-06, 09:30
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Με φτιάχνουν:
[tab:d8ba539d48]Η εμφάνιση (το πρώτο Corolla που μου άρεσε εμφανισιακά)
[tab:d8ba539d48]Η δύναμη του κινητήρα (για 1.4 κορυφαίος)
[tab:d8ba539d48]Το στιβαρό πλαίσιο (μετά απο 60000 χιλιόμετρα παραμένει σαν καινούργιο)
[tab:d8ba539d48]Η αξιοπιστία
[tab:d8ba539d48]Η ασφαλής οδική συμπεριφορά
[tab:d8ba539d48]Τα optitron όργανα[tab:d8ba539d48]
Με χαλάνε:
[tab:d8ba539d48]Οι διάφοροι τριγμοί που ακούγονται κατά καιρούς από την "ευρύτερη περιοχή" του ταμπλό
[tab:d8ba539d48]Οι κλίσεις στις στροφές
[tab:d8ba539d48]Tα τζάμια που τρίζουν όταν είναι μισάνοιχτα (ενίοτε κι όταν είναι εντελώς κλειστά)
Θα ήθελα:
[tab:d8ba539d48]Πιο σπορτιφ χαρακτηριστικά όσον αφορά το στήσιμο και το στρίψιμο
[tab:d8ba539d48]Λιγότερο θόρυβο από τον κινητήρα στις υψηλές στροφές
[tab:d8ba539d48]Εργοστασιακό mp3 player!
[tab:d8ba539d48]Να είχα πάρει το 1.6 :-)
[tab:d8ba539d48]Να μπορούσα να αγοράσω το TS :-D
|
10-06-06, 02:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Συμφωνώ σε όλα εκτός απο τον θόρυβο σε υψηλές στροφές και για το 1600 επηδή είναι ηλεκτρόγκαζο !!!
|
|
11-06-06, 01:25
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Με χαλάνε:
Τα πολύ λίγα 80 άλογα, η ανάρτηση, το ότι οι 15αρες βρίσκουν στους θόλους με 3 άτομα πίσω, τα τριξίματα που και που στις πόρτες, η σκουριά που αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της σε ορισμένα σημεία, και η απουσία υδραυλικού τιμονιού, ηλεκτρικών παραθύρων και κεντρικού κλειδώματος.
Μου αρέσουν:
Το σκαρί και η εμφάνιση του (sedan), το καλοδιατηρημένο εσωτερικό, ο κινητήρας διαμάντι, η χαμηλή κατανάλωση, καταλύτης-εξάτμιση-καζανάκι που δεν έχουν αλλαχτεί, παρά τα 16 χρόνια και αντέχουν ακόμα! Και μάλιστα την τελευταία φορά στο ΚΤΕΟ είχα χαμηλότερη τιμή σε ρίπους από τις προηγούμενες!
|
12-06-06, 02:32
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
με χαλάει το ελεεινο τιμόνι της 101, και δενμε πειραζει μου δεν ειναι μηχανικό αλλά που ειναι πολύ αργο και χωρίς πληροφορηση, και με χαλάνε που τα έχουν πάιξει η ταπετσαρίες στην αριστερή μπροστά πόρτα και στην δεξια που εχει καει το δερμα...... επείσης με τσαντίζει το χαλαρό κιβωτιο, ευτιχως που ειναι και κοντο, ακομα με χαλαει που οταν πεταει μουρες μπορεί να γίνει πολύ απότομο με περα δωθε κουνηματα της ουρας, και ο κοφτης μολις στις 6.200 κατι.τι μου αρεσει? η καταπληκτικη του κατα την γνωμη μου εμφανιση, το σχετικα χαμηλο αμάξωμα, η κλιμακωση του κιβωτιου, το τρελο γκαζι του κιητηρα για την κατηγορια του και τα χρονια του.
|
12-06-06, 03:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p="
με χαλάει το ελεεινο τιμόνι της 101, και δενμε πειραζει μου δεν ειναι μηχανικό αλλά που ειναι πολύ αργο και χωρίς πληροφορηση,
|
τι ενωείς χωρίς πληροφορηση ?
12-06-06, 05:15
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
101 έχεις φίλε? καταρχάς οπως ειπα και πριν ειναι πολύ αργό, με την πληροφόρηση εννοώ ότι από το τιμόνι δεν καταλαβαίνεις την ποιότητα του δρόμου και δεν σε προειδοποιει οταν πάει να φυγει το αμάξι, στην περίπτωση μας να πετάξει τους μούρες έξω.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17055702 seconds (82,19% PHP - 17,81% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|