Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Re: Golf Gt... |
|
23-03-06, 15:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Golf Gt...
παιδια χαλαρώστε, τα άλογα δεν ειναι στραγάλια.... και εγω ειμαι υπερ των Ιαπωνικών κινητήρων, αλλά αυτό δε σημαινει οτι οι Γερμανοί δεν ξερουν να παργουν δυνατά μοτέρ!!!
Σχετικά με το κόστος του αυτοκινήτου θεωρώ οτι ειναι οριακά τσιμπημένο, όπως βέβαια και όλα τα Volkswagen. Πιστεύω οτι απευθύνεται σε αυτους που εδειναν 20000 χιλιαδες ευρω για το Ίμπιζα κουπρα, αλλα δεν εχουν τα 10.000 ακομα για να παροουν το Gtι.... Φανταζομαι οτι τα σερβις του θα ειναι καπως τσιμπιμενα, αλλα η καταναλωση του λογικη... Αυτο το αυτοκινητο ειναι η απαντηση των Γερμανων στα ατμοσφαιρικα διαμαντια την Ιαπωνίας... (βέβαια αυτοι δεν μπορουν να παιζουν στην ατμοσφαιρα!!!). Είναι ενα συστημα που τα εχουν ψαξει να ειναι δυνατο, αξιοπιστο και σχετικα οικονομικο. Μην περιμενετε να γινουν ρεζιλι με αυτο το αμαξι. Στο δρόμο θα σκοτώνει....
Να στεναχωρησω;;; Μην περιμέντε απαντηση απο την Τουοτα.... Εχω καταλάβει οτι η πολιτικη της για την Ευρωπαϊκη αγορα τα τελευταια χρονια στοχεύει σε ενα διαφορετικο μεριδιο της αγορας και οχι στα Gt. Όλα τα καλα τα κρατανε στο νησι τους οι σχιστοματιδες....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
23-03-06, 15:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το αυτοκινητο αυτο εχει φυγει σε αλλο επιπεδο και ειναι πολλη εξυπνη η ιδεα της VW.Πιστευω πως θα πουλησει αρκετα και θα τσαγιαζει αρκετα δυστηχως....Εγω παντως θα το επερνα και δεν θα επερνα ts για κανενα λογω το αυτοκινητο αυτο εχει πολλη μεγαλυτερο μεσο ορο σε ολα(δυναμη-στησιμο-πλαισιο-αξιοπιστια) .Εγω παντως εχω σκοπο να το δωσω το Ε12 σε κανα χρονο για τι θελω τουρμπο και γερμανο.Η τοΥοτα δεν φερνει τουρμπο οποτε χανει ενα μεριδιο αγοραστων....
|
23-03-06, 16:07
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
καλα ακουγοντε τα παραπανω του μιχαλη αλλα ας τα δουμε στην πραξη. παντα ηταν ζημιαρικα το golf. ας δουμε τι θα κανουν απο αξιοπιστια ποτε θα καψουν λαδι και φυσικα ποσα σασμαν θα αλαχτουν μεσα σε μια χρονια. αφηστε δε τα ηλεκτρικα προβληματα. καινε εγκεφαλους για πλακα πεφτουν τα ηλ παραθυρα μεσα στις πορτες καινει βεβτιλατερ στον πρωτο μηνα λειτουργεια τους και φυσικα πολλα ακομα που μονο οι ιδιοκτητες golf το ξερουν και σπανια ξαναγοραζουν golf αφου την πατησουν. πολλοι ειχα παραπονα απο το golf 4. καλο ακουγεται αλλα ειναι αληθινο το gt?
|
23-03-06, 16:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Η παραγωγή του TS έχει σταματησει. και αυτό γιατί το μοτερ ήταν προδιαγραφών EURO-III
Η VW ποντερει στο μοτερ αυτό μακροπρόθεσμα. Αν δεν κανω λάθος παιρνάει όλους τους πριορισμούς ρύπων που προβλεπονται απο το Κιοτο. (Euro VI αν δεν κανω λαθος).
Αρα θα ειναι στην αγορα τουλαχιστον μεχρι το 2016+ αν δεν κανω λάθος.
Η Toyota θα απαντησει κατα πασα πιθανοτητα με το Νεο Corolla TS (αν βγαλει ποτε).
Μαλλον και οι Ιαπωνες θα πανε σε τουρμπο και κομπρέσορες γιατι ατμοσφαιρα + πολλα άλογα = πολλύ ρύποι.
Το νεο Typer-R θα φοραει το υπάρχον μοτερ Euro IV. Και αυτοί θα πρέπει να βρουν αλλο μοτερ μετα το 20012.
οποτε μαλλον οι γερμανοι ανοιξαν τον χωρο και θα ακολουθήσουν οι αλλοι.
Εγω πάντως πιστεύω οτι αφου υπάρχει GTI το GT μαλλον μπορει κα να του κοψει πωλήσεις. Ισως να μην ειναι τοσο σοφη κίνηση.
Θα δούμε ποσο θα πουλήσει.
Εγω δεν θα επαιρνα ποτε τουρμπο μονο και μονο λογω συνττήρησης.
|
23-03-06, 16:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="40284
καλα ακουγοντε τα παραπανω του μιχαλη αλλα ας τα δουμε στην πραξη. παντα ηταν ζημιαρικα το golf. ας δουμε τι θα κανουν απο αξιοπιστια ποτε θα καψουν λαδι και φυσικα ποσα σασμαν θα αλαχτουν μεσα σε μια χρονια. αφηστε δε τα ηλεκτρικα προβληματα. καινε εγκεφαλους για πλακα πεφτουν τα ηλ παραθυρα μεσα στις πορτες καινει βεβτιλατερ στον πρωτο μηνα λειτουργεια τους και φυσικα πολλα ακομα που μονο οι ιδιοκτητες golf το ξερουν και σπανια ξαναγοραζουν golf αφου την πατησουν. πολλοι ειχα παραπονα απο το golf 4. καλο ακουγεται αλλα ειναι αληθινο το gt?
|
Δεν έχεις άδικο Πάνο... Καρφίτσα δεν πέφτει στον κινητήρα...
|
23-03-06, 16:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Η τιμή του, αν αναλογιστείς δύναμη, στήσιμο, ποιότητα κατασκευής, φαίνεται σχετικά λογική!!! Προσωπικά πιστεύω πως θα πουλήσει!! Γιατί, αν κάποιος είναι να δώσει 22000+ ευρώ για golf 1600, θα το σκεφτεί αρκετά πιστεύω!!
|
23-03-06, 17:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Να πώ την αλήθεια εγώ θα φοβόμουν να πάω να κάνω κάποιο μεγάλο servise σε αυτό το αυτοκίνητο. Φαντάζεστε κόστος για ιμάντες κτλ κτλ κτλ. Ίσως να έχει ποιο ακριβά service και ποιο πολλά προβλήματα από το gti λόγω περισσότερων ανταλλακτικών και κινούμενων μερών!!!
|
23-03-06, 17:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ρε παιδια... Τι πάθατε;;; Συζητάτε για Golf;;; Μα για Golf;;; Ότι και να κάνουν οι γερμανοί πάντα Golf θα είναι. ότι ήταν το pundo gt κάποτε, θα είναι το golf τώρα. και μάλιστα τότε άλλαζες μια τουρμπίνα με 400,000 δρχ και ολα καλά. τώρα;;;
|
|
|
23-03-06, 19:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Όντως όλα ωραία,καλά και ποιότικά φαίνονται και πάλι υμνοι θα ψαλούν για το νεο Gt όπως και για όλα τα golf 5 (1,6,Gti),απο τον ειδικό τύπο!Όντως ένα golf 5 είναι στημένο
,έχει απτή ποιότητα κατασκευής και ποιοτικό σε υλικά που "πιάνεις". Ολα αυτά είναι που κανουν καθε φορά τα περιοδικά να γράφουν..και είναι αλήθεια.Λίγα περιοδικά κανουν αναφορά στο κόστος τον ανταλλακτικών το οποίο πολλές φορές είναι μικρότερο απο το κόστος εργασίας...Εχουμε vw group(Α4-polo) και μάλλον δεν θα υπάρξει άλλο...Για τους εξείς απλούς λόγους.Τα 2 χρόνια εγγύησης ειναι υπερβολικά λίγα για το κόστος κτήσης των αυτοκινήτων και πιστεψτε με θα την χρειαστείς για παραπάνω,δεν γουσταρω να με γδύνουν στο service λές και ειναι χειρούργοι(βεβαια αυτο ίσως δεν ισχυει σε όλες τις αντιπροσωπείες) και τρίτον αυτές οι "παιδικές αρρώστιες",όχι φώτα όχι παράθυρα λάδια ξύδια κλπ με τρελλένουν! Αν σήμερα λειτουργούσα με το συναίσθημα θα ήθελα ένα gti, η λογική μου όμως μου το απογορευει και την βρίσκω μια χαρά με την ts μου!!!
|
|
|
23-03-06, 21:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
|
|
με 300€ κάνεις την εγγύηση 4 χρόνια (από 2).και μιλάμε για ολική καλύψη
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17069602 seconds (81,55% PHP - 18,45% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|