Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ > ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οργανωμενα μελη στην Θεσσαλονικη και τη Βορεια Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο και mod τον Edessaios.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: ΝorthClubs!
Παλιά 09-04-06, 21:11
Το avatar του χρήστη gazodog
gazodog Offline:
Μέλος

Μοντέλο: εε90
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
gazodog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john78-97";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Να μαι και γω!!
Προταση δικη μου για τις συμμετοχες ειναι η εξης loud loud loud

1ος ο κ."¨γωγος" με το ΚΕ(λογω παλαιοτητος)ο οποιος μπορει να προσφερει πολλες πληροφ. σχετικα με αυτο το κομματι ιστοριας της
ΤΟΥΟΤΑ.(α ρε δασκαλεεε!!!)

2ος ο αγαπητος φιλος SAKIS GLANZA με το turbo του(για λογους που αφορουν τις μετατροπες.)

3ος ο γκαντεμης αφου το θελει..

4ος καποιος απο εσας με TS -κατα προτιμηση ο νεκταριος-gantalf-

.....and last but not least..5ος o mister"waste the gate" Βασιλης λογω ανακατασκευης και καλης χειροφρενιακης συμπεριφορας
που κατα τ'αλλα μπορει επισης να διδαξει στον οποιο κοσμο ρωτα τι ειναι αυτο που ξεχωριζει στον κινητηρα!!!
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια (γκαντεμης)φιλε Γιαννη το μονο που θελω να πω ειναι πως εαν μου κανει αυτην την τιμη το club θα προσπαθησω να παρουσιασω την εε90 μου οπως της αξιζει σε μια τετοια διοργανωσει uthere

Αυτα απο μενα
Παλιά 09-04-06, 21:58
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 450
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Ευχαριστω για την τιμη που μου κανουν μερικοι να με προτεινουν για την πενταδα που θα ηθελαν να εκπροσωπησει το club σε αυτη την διοργανωση, αλλα δεν θα μπορεσω να συμμετεχω για 2 λογους:
Α) Το αυτοκινητο δεν θα ειναι ετοιμο την συγκεκριμμενη ημερομηνια (τουλαχιστον ετσι οπως το θελω εγω) και δεν θα ηθελα να παραστω με μισες δουλειες.
Β) Δεν θα ηθελα επ ουδενη να παραστω στην πενταδα χωρις να εχω γινει πρωτα εγεγραμμενο μελος του Club, προτεραιοτητα πιστευω πως πρεπει να δωθει σε αυτους που εχουν γραφτει ανεξαρτητως εαν το αμαξακι τους "υστερει" εμφανησιακα ή οχι των αλλων.
Με τα παραπανω εκφραζω μονο την γνωμη μου και κανενος αλλου και το τονιζω προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-06, 00:01
Το avatar του χρήστη john78-97
john78-97 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: καπου 'κει εξω
Δύναμη Σεβασμού: 235
john78-97 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gazodog";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια (γκαντεμης)φιλε Γιαννη το μονο που θελω να πω ειναι πως εαν μου κανει αυτην την τιμη το club θα προσπαθησω να παρουσιασω την εε90 μου οπως της αξιζει σε μια τετοια διοργανωσει uthere
Αυτα απο μενα
Δεν κανει τιποτα φιλε Σπυρο!!

Περαν της πλακας ομως , πιστευω οτι θα πρεπε να συζητησεις με τον Δημητρη,μιας και αυτος συντονιzει το ολο θεμα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
, προτεραιοτητα πιστευω πως πρεπει να δωθει σε αυτους που εχουν γραφτει ανεξαρτητως εαν το αμαξακι τους "υστερει" εμφανησιακα ή οχι των αλλων.
Με τα παραπανω εκφραζω μονο την γνωμη μου και κανενος αλλου και το τονιζω προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε Γιωργο εν μερει ομως γιατι ειτε πανε εγγεγραμενα μελη η οχι ολοι εκπροσωπουνε το club ....

Δημητρη, περιμενω απαντηση....

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΣΗΜΙ..ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ?Ε?Ε? ΕΙΜΑΙ? Ε? ΟΕΟ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-06, 00:03
john78-97 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
.....
question question question

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΣΗΜΙ..ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ?Ε?Ε? ΕΙΜΑΙ? Ε? ΟΕΟ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-06, 00:10
Το avatar του χρήστη gazodog
gazodog Offline:
Μέλος

Μοντέλο: εε90
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 242
gazodog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Θα ηθελα να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου προς μερικους που προσπαθουν να αναδειξουν την καθε (εκδηλωση-εκδρομη-συναντηση) λες και επροκειτο για προετοιμασια ολυμπιακου αθληματος.

Εχω να πω 4 πραγματακια.

1ον-Οι περισοτεροι απο εμας τους βορειους ειμαστε καινουργιοι στο club με συνεπεια να μην ειμαστε ακομα πληρης οσον αφορα την (ενημερωση-εγγραφη).

2ον-Εχει εδω και μολις 2 συναντησης που φτιαχτηκε η λιστα των Βορειων με συνεπεια την οχι και τοσο καλη ενημερωση, γιατι μην ξεχναμε οτι πολλα απο τα παιδια δεν εχουν την δυνατοτητα να ενημερωνονται απο το φορουμ.

3ον-Δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη εκδηλωση εχει να κανει τοσο με το ποσο μοντιφαρισμενο ειναι το καθε club μιας και ο σκοπος της εκδηλωσης ειναι κατα την γνωμη μου φιλανθρωπικος, πραγμα που ποτε δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να βοηθησω με την συμμετοχη μου η μη.Και γιατι οχι να δειξουμε και λιγα πραγματα για την ιστορια της Corolla.

4ον-Οσον αφορα για καποιους κυριους (βλεπε Ξυνο), εαν η προτεραιοτητα τους για μια τετοια εκδηλωση ειναι η πλεον επισημη εγγραφη στο club το μονο που θελω να τονισω (προς αποφυγη παρεξηγησεων)ειναι οτι εμεις οι νεοι του (φορουμ-club), οταν θα φτασουμε να εχουμε 1000 δημοσιευσεις να ειστε σιγουροι οτι θα εχουμε στην κατοχη μας ολες τις καρτες (ασημι- χρυσαφι-αργυρη-χαλκινη), και οποια αλλη θα εχει βγει μεχρι τοτε.

Παντα φιλικα και ευχομαι οτι καλυτερο στα παιδια (βλεπε Jim192) που παιρνουν τετοιες πρωτοβουλιες.

Υ.Γ-Ελπιζω στην επομενη εκδρομη στην λιμνη πλαστηρα η εκδηλωση να ειναι το κυριο θεμα.
Παλιά 10-04-06, 02:25
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 450
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:

4ον-Οσον αφορα για καποιους κυριους (βλεπε Ξυνο), εαν η προτεραιοτητα τους για μια τετοια εκδηλωση ειναι η πλεον επισημη εγγραφη στο club το μονο που θελω να τονισω (προς αποφυγη παρεξηγησεων)ειναι οτι εμεις οι νεοι του (φορουμ-club), οταν θα φτασουμε να εχουμε 1000 δημοσιευσεις να ειστε σιγουροι οτι θα εχουμε στην κατοχη μας ολες τις καρτες (ασημι- χρυσαφι-αργυρη-χαλκινη), και οποια αλλη θα εχει βγει μεχρι τοτε.
Ναι, για μενα που ΔΕΝ ειμαι ακομα εγγεγραμμενο μελος, προτειραιοτητα μου ειναι να παει καποιος που τα εσταξε τα ευρουδακια του για αυτο το club, και ας ειναι και ενα απλο αυτοκινητακι, παρα καποιοι σαν και μενα με 1000 ποστ, που ακομα δεν φιλοτιμηθηκαν να γινουν μελοι μετα απο 1,5 χρονο.
Τον εαυτο μου εφραζω και θα συνεχισω να εκφραζω, το ποιος θα οριστει δεν ειναι δικο μου θεμα.
Αν ειναι να παμε για καφε μεσα, ας ερθει οποιος θελει, και για μασα και για χαψα, και για μπανια, και για οτι θελετε. Αλλα εκπροσωπηση, τα full μελη.... εμεις, πισω απο το σχοινακι να χειροκροταμε... επαναλαμβανω: ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-06, 12:10
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Προτεραιότητα έχουν τα αυτοκίνητα που εμείς θα ψηφίσουμε να μπούνε.Με κανέναν αλλον τρόπο δεν θα ξεχωρίσουν.Οσο για τα εγγεγραμένα ή μή καμία σχέση δεν θα χει για τον απλούστατο λόγω οτι αυτη τη στιγμή εχω μόνο δυο αιτήσεις στα χέρια(η μία δικία μου) μου και περιμένω να μαζευτούν εστω πεντε για να τις στειλω..Οποίος θελει (τα είπα και στη εκδρομή,έστειλα και πμ) ας στείλει τα πλήρη στοιχεια του σε μενα να την κανω και να τη στείλω κάτω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-06, 02:13
john78-97 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
3ον-Δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη εκδηλωση εχει να κανει τοσο με το ποσο μοντιφαρισμενο ειναι το καθε club μιας και ο σκοπος της εκδηλωσης ειναι κατα την γνωμη μου φιλανθρωπικος, πραγμα που ποτε δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να βοηθησω με την συμμετοχη μου η μη.Και γιατι οχι να δειξουμε και λιγα πραγματα για την ιστορια της Corolla.
Κοιταξε Σπυρο.,κατ'αρχην στην εκδηλωση αυτη παμε σαν club και οχι σαν επισημη αντ/εια της ΤΟΥΟΤΑ.
κατα 2 λογο εγω ως Γιαννης πιστευω οτι πρεπει να κεντρισουμε το ενδιαφερον του ατομου που θα ριξει τον "οβολο"του με κατι ξεχωριστο γιατι αλλιως αφηνουμε τα αυτοκινητακια μας στο σπιτι και ψηνουμε κουλουρακια προς πωληση , οπως κανουν τα προσκοπακια στην αμερικη....
και κατα 3 λογο εγω προτεινα τα ατομα που προτεινα γιατι αυτα τα παιδια εχουν ριξει χρονο και χρημα πανω στα corollaκια τους...και στο κατω κατω τη γραφης για ποιο λογο να παει καποιος σαν και μενα? Το αμαξι μου δεν αποτελει ενα ιστορικο μοντελο της ΤΟΥΟΤΑ αλλα ουτε ειναι και γρηγορο ωστε να προσφερω κατι..οποτε :"τι 'χες Γιαννη-τι'χα παντα"

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτη τη στιγμή εχω μόνο δυο αιτήσεις στα χέρια(η μία δικία μου) μου και περιμένω να μαζευτούν εστω πεντε για να τις στειλω..Οποίος θελει (τα είπα και στη εκδρομή,έστειλα και πμ) ας στείλει τα πλήρη στοιχεια του σε μενα να την κανω και να τη στείλω κάτω.
κοιτα Δημητρο δεν θα σου στειλω pm αυτην την φορα, αλλα θα τα πουμε στα ισια
ΧΩΡΙΣ επαναλαμβανω ΧΩΡΙΣ να παρεξηγηθει κανενας μας συμπεριλαμβανομενων και των μελων εκ των αθηνων!!!(fanis,ayrton,slobo,billl,marmel,d-p,dj bach κ.α.)
Την αιτηση της εγγραφης την εχω ετοιμη στο συρταρι του γραφειου μου αλλα θα θελα να μαθω που θα πανε τα λεφτα...(ασχετα αν ειναι 5,10,η 20Ε)
ευχαριστως θα πληρωσω το κοστος απο τα αυτοκολλητα και απο τις καρτες στον Φανη(γιατι και αυτος τα βαζει απο την τσεπη του-δεν τα βρισκει στο δρομο)για την εγγραφη..κατα τα αλλα θα θελα τα λεφτα της Β.Ελλαδας να μενουν στην Β.Ελλαδα
για καποιες εκδηλωσεις που θα χουμε και εμεις οπως την βασιλοπιττα ας πουμε για να μην εχουμε ξανα τα παρατραγουδα του στυλ"α ωραια η βασιλοπιττα αλλα δεν ετυχε σε μενα το φλουρι οποτε δεν παιρνεις μια"ετσι?? και ξερεις πολυ καλα ποιοι πληρωσαν εκεινη την μερα και ποιοι οχι....
θα παρακαλουσα και τους νοτιους αδελφους μας να εκφρασουν την οποια διαφωνια εχουν με την παρουσα δημοσιευση ανοιχτα ομως και οχι σαν pm γιατι εχουν ολοι δικαιωμα στην γνωση και στην αποψη.!!
Παντα φιλικα Γιαννης

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-06, 11:04
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
κατα 2 λογο εγω ως Γιαννης πιστευω οτι πρεπει να κεντρισουμε το ενδιαφερον του ατομου που θα ριξει τον "οβολο"του με κατι ξεχωριστο γιατι αλλιως αφηνουμε τα αυτοκινητακια μας ...
To ενδιαφέρον του οποιόδήποτε δεν θα το κερδίσουμε ούτε με τούμπανα ούτε με κάργα ηχοσυστήματα,για τον απλούστατο λόγω οτι εκεινη την μέρα και εκεινες τις ωρες το target group που απευθυνόμαστε είναι ανθρώποι που πιθανότατα δεν θα καταλάβουν,οχι αν ειναι "φτιαγμένα" τα αμάξια μας,αλλά ούτε καν τι μάρκα είναι. Βεβαια στην εκδήλωση τους θέλουμε όλους...και μακάρι να ρθουν και ψαγμένοι,και αψαχτοι και παπούδες και μπαμπάδες,για να δίξουμε οτι δεν είμαστε μια παρέα απο 5-10 αλάνια που βάζουμε κόντρες και βαζουμε σε κίνδυνο την ζωη τους,αλλά οτι είματε μια μέγαλή παρεά και μπορούμε να έχουμε και μεις,μια,εστω και μικρή,κοινωνική προσφορά.

Παράθεση:
....και στο κατω κατω τη γραφης για ποιο λογο να παει καποιος σαν και μενα? Το αμαξι μου δεν αποτελει ενα ιστορικο μοντελο της ΤΟΥΟΤΑ αλλα ουτε ειναι και γρηγορο ωστε να προσφερω κατι..
Δεν έχει να κανει με τιποτα το τι αυτοκίνητα θα βαλλουμε,όσον αφορά το θέμα της εκδήλωσης.Σαφώς όμως και θα είναι ωραία,καθότι θα υπάρχουν πολλά club,ήσυχα, πολιτισμένα και όμορφα να παρευρεθούμε εκεί με όμορφα αυτοκίνητα(οχι απαραιτήτως "τουμπανα").Αλλώστε γι'αυτό ειχα κανει πρόταση για 5 άυτοκίνητα,για να βαλλουμε διαφορα μοντέλα έτσι ωστε να διξουμε και λίγο "πολυποικιλιακοι"...

Παράθεση:
Ευχαριστως θα πληρωσω το κοστος απο τα αυτοκολλητα και απο τις καρτες στον Φανη(γιατι και αυτος τα βαζει απο την τσεπη του-δεν τα βρισκει στο δρομο)για την εγγραφη..κατα τα αλλα θα θελα τα λεφτα της Β.Ελλαδας να μενουν στην Β.Ελλαδα για καποιες εκδηλωσεις που θα χουμε...
offtopic
Ημουν ο πρώτος που το ζήτησε αυτό.Θα ήταν πολύ καλό.Σίγουρα το κόστος (όποιο και αν ειναι αυτό) για καρτες αυτοκόλητα και εξ.αποστ.πρέπει να πληρώνεται,ενώ στη συνεχεια ειναι και τα όποια έξοδα έχει το forum κλπ(δεν ειμαι ο καθυλυν αρμόδιος για τα ανάλυση). Δεν ξέρω τελικά αν είναι εφικτό αυτό,γιατί εγώ απο την μια θελω να έχουμε "ταμειο" αλλά παράλληλα δεν θελω σχεσεις με τα λεφτά σας.Ετσι λοιπόν όπως πολλάκις επανέλαβα:Η εγγραφή ΔΕΝ ειναι υποχρεωτική για κανέναν,όποιος θέλει κάνει όποιος Δεν θελει δεν κάνει.Συνεπώς Γιάννη αφού έχεις ενδοιασμούς, σου προτίνω να μην κάνεις εγγραφή μέχρι να μας πούν τα παιδιά απο την Αθήνα αν θα κρατάμε και μεις καποιά λεφτά,που και γω θα το ήθελα για να μην ειμαι συνέχεια "θέλω απο 'ολους σας 1,65 ευρώ " και στο τελος να μπαινω μέσα! Ούτως η αλλώς λέφτα ΔΕΝ μου δωσε κανένας,οπότε όποιος απο τους 4 που μου έστειλε τα στοιχεία του για την αίτηση εγγραφής,έχει τους ίδιους ενδοιασμους με τον Γιαννή,ας μου στείλει ενα πμ να μην στειλω την αίτηση του.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-06, 12:22
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός

Δεν εχετε καταλαβει κατι.

το κοστος των 20ε ειναι καθαρα τυπικο μπροστα στα τεραστια εξοδα συντηρησης απο server ,site ,trademarks , εκθεσεις , κληρωσεις , πιτες , τηλεφωνα , εκτυπωση καρτων με πλαστικοποιηση αυτοκολλητα και παρα πολλα αλλα που δεν φανταζεστε και ο μοναδικος λογος ειναι για να υπαρχει ενας απλος σεβασμος και να ξερουμε ποιος ειναι οταν μας ζητατε κατι απο μια απλη πληροφορια μεχρι εξαρτηματα ανταλλακτικα αξεσουαρ και πολλα αλλα που τα βλεπετε καθημερινα.

και με την μεγαλη αφορμη αυτη σας πληροφωρω οτι το αργοτερο μεχρι το τελος του μηνα θα κλειδωθουν ολα τα θεματα που παρεχουν support μεσα στο φορουμ για τα μελη που δεν εχουν silvercard και ετσι θα ελαχισοποιηθει το φαινομενο που υπαρχει με οσους με την πρωτη δημοσιευση τους ζητανε ¨η να τους σωσουμε ¨η να πουλησουνε κατι.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ > ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18128109 seconds (83,62% PHP - 16,38% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com