Λυπον εμενα σπινιαρη με δυσκολια την πρωτη γιαυτο τρωνε ολη καροτσες με το καλημερα ρωτα τον μαρμελ το carinaman αυτοι ξερουν
Το αυτ/το δεν μου μιλαει αλλα του μιλαω και μαλιστα με ακουει ακου π.χ οταν ανοιξα με τηνTS του νεοκλη( που του ειχα ριξει 1,5 αυτ/τα μεχρι τα 185 περιπου) θυμαμε οτι αρχισε να με πλησιαζη γυρω στα 170
και τις λεω καλα το κερδισαμε το στοιχιμα που ηταν μεχρι τα 120
τωρα αν αντεξεις και πανω απο τα 170 ο θριαμβος ειναι εξωλοκλιρου δικο μας και με ακουσε
αν θες να στο επιβεβεωση και ο νεοκλης ενο με πλησιαζε μετα παγοσε η αποσταση τι κιτ μου λες εκεινο δεν σε συνεσθανοταν αυτο το αυτ/το σε νιωθη.
Λοιπον αυτ/τα που με εχουν περαση σουμπαρου STI, λαμποργινη μουργελαργγο, οπελ σπεντερ, πορσε μποξτερ, τα συπερασματα δικα σας
Στα 120 ειναι ο κοφτης τις 2ρας (αλλονον τελικη...
) στα τετρακοσια δεν ξερω υπολογισε ποσο βγαζει η ts και αφερεσε 2 καροτσες και εκει ειμαι
Παιδια εμενα μου αρεσουν οι επιτανχησεις και το αυτ/το το εχε στηση για να κανει μπαμ οσο για τα 120 DjBac ειναι ο κοφτης τις 2ρας οπως εχω πει και πιο πανω, οσο για πιο πανω απο τα 120 ρωτα το νεοκλη και το μαρμελ και το carinaman ξερουν τα παιδια απο πρωτο χερη
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες
http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...