Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Εμενα ο Toyomad μου ειχε ζητησει 7000&
|
Εκει και αν πληρωνεις μαγκια,ασηκωτη,λες και ειναι οι τελευταιοι στο ειδος, βρε γραψτε τους ολους,πρεπει να εχουν βαρια @ρχ@δι@ οι τυποι.Ο εξαδελφος μου εχει καταστημα αξεσουρ-βελτιωσεων και εχουν δει πολλα τα ματια.Χονδρικα αναφερω:
1400ευρω ο εξατμισας(ενα καλο παιδι απο τρικαλα που κανει εργα τεχνης) και περιλαμβανει ολοι την εξατμιση απο εμπρος μεχρι πισω full ανοξειδωτη 70mm με δυο καζανακια.Ο ιδιος με αυτα τα χρηματα αναλαμβανει την τοποθετηση του ιντερκουλερ,ολων των σωληνωσεων απο και προς την τουρπινα,τις σωληνωσεις λαδιου αυτης και οτι αλλο χρειαζεται.
400 ιντερκουλερ
300 σκαστρα και κολλαρα σιλικονης
600 τουρπινα κκκ ΚΟ3(την φοραει το Α4)και με 2700 εχεις φυγει απο τον εξατμισα προς τον βελτιωτη.Ο εξαδελφος μου συνεργαζεται με καποιον στην ελλασονα απο τους καλυτερους(ονοματα καλυτερα με p.m) o οποιος με 1000 περιπους αναλαμβανει να ανοιξη μοτερ και να κατεβασει συμπιεση με φλαντζα και ρυθμιση τουρπινας και προγραμματισμος.Εαν παιρνει προγραμμα ο εγκεφαλος(το καλυτερο)τοτε βαζουμε 4 μεγαλυτερα μπεκ και ναλογα προγραμματιζουμε,εαν οχι,1 η 2 εχτρα μπεκ που οδηγουνται με εγκεφαλακι.Εαν θελετε σφυρυλατα με 1000 περιπου, χωρις εργασια, παιρνατε μπιελες και πιστονια και απο εκει και περα πτι γουσταρεις βαζεις
. Μερικα αυτοκινητα τουρπιζονται και με 3000, η κατω.