γιαννη καλα κανεις και τα βαζεις και τα πληρωνεις. δανεικα δεν ζητησες απο κανεναν μας...
το θεμα μας ηταν αλλο....
απλα εχουν δει πολλα τα ματια μου ακουσαν πολλα τ αυτια μου και οπου εχει πολλα κερασια πηγαινω με το μικροτερο καλαθι...
θα βαζες ποτε σου βαλβολινη shell? πιστευω οτι δεν θα εβαζε κανενας μας γιατι ηδη ειναι παρεξηγημενο λιπαντικο ενω καποτε ηταν κορυφη και πουλουσε τρελα....
οταν εψαχνα βαλβολινη για το σασμαν μου να δουλεψει σωστα λογω LSD η shell ηταν η μονη εταιρια στην ελλαδα που ΕΒΑΛΕ τον μηχανολογο της επι τοπου να με παρει τηλεφωνο και να μου εξηγησει για την συγκεκριμενη βαλβολινη που βγαζει η shell αποκλειστικα για το MR2 turbo SW20. ειχα παρει τηλ ολες τις εταιριες λιπαντικων στην ελλαδα για το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ουτε καν η βροντερη MOTUL δεν ηξερε. λες και εχει η motul εργαστηριο η διυληστηριο. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ δεν ηξερε να μου απαντησει τι να βαλω.
. και αφου μου εξηγησε ο μηχανολογος τους τα καλυτερα, τι πρεπει να μπει τι προδιαγραφες καλυπτει η βαλβολινη τους κτλ κτλ εγω δεν την πηρα λογω του οτι κοιταξα την.... παρεξηγημενη μαρκα και φυσικα καθισα εδω...
και ελεγα... ελα μωρε σιγα... shell θα βαλω? ελεος. σιγα τη μαρκα!!!!!
πηγα και πηρα TRD πανακριβη η οποια δεν μπορουσε να ανταπεξελθει!!!!
εχει η TRD διυληστηριο? οχι φυσικα
Η shell ομως ΕΧΕΙ διυληστηριο και ειναι ευλογο οτι κατασκευαζει λιπαντικα για ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ πχ greddy, torco, redex, red line, κτλ κτλ κτλ κτλ... και πολλες αλλες μεγαλες και καλα, μαρκες λιπαντικων....
ειναι απλο. της ζητανε τι χρωμα θελουν τι χρωμα να ναι το μπουκαλι τι πωμα να εχει το μπουκαλι και τι θελουν να καλυπτει!!!!
απλα πραγματα
πιστευω να καταλαβαινεις....