Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Τι Μοτέρ Να Βάλω??!!!
Παλιά 20-05-06, 22:39
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 844
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καταρχας τα τουρμπο σπανε απο αχαριστια του ιδιοκτητη,στο λεω αυτο επειδη ξερω-εμαθα καποια πραγματα.Απο την στιγμη που πειραζεις και μια βιδα αρχιζει η αντιστροφη μετρηση σε ολα τα μοτερ μα υπερτροφοδοτουμενο μα ατμοσφαιρικο
Λοιπον:
1)αγορα μοτερ 4E-FTE 1000Ε το πολυ 1200Ε(να προσεξεις να εχεις πολλαπλασιαστη και μαπ σενσορ καποιοι δεν τα δινουν και σου λενε εξτρα αλλα δεν ειναι ετσι ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ!!)
2)τοποθετηση 600-800Ε(αναλογως τον μαστορα)
3)ιντερκουλερ 600Ε(μιλαμε για καλο ετσι οχι καμια...)
4)εξατμιση:250Ε(το πολυ downpipe),100Ε σωληνας και 190 το πιο ακριβο τελικο!!
και καλο ειναι πριν βαλεις το μοτερ να στο ανοιξουν και να στο κανουν καινουργιο(βασικα να το ελενξεις)με κοστος πληρης ανακατασκευης 600Ε+ποσα θα παρει για το ανοιγμα εμενα παντως στοιχησε ολα μαζι 800Ε
5)φρενα:400Ε τοποθετημενα(πισω δισκο αναφερομαι)
Y.Γ.
Σπυρο αστα να πανε με κυνηγανε ολοι τωρα με εχασαν απο πελατη...
Τι να παρεξηγηθω ρε συ ενταξει ηθελα και τα επαθα ειπα να γλυτωσω καποια λεφτα και τα εδωσα αργοτερα δεν λεει τιποτα!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-06, 02:06
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 511
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχας τα τουρμπο σπανε απο αχαριστια του ιδιοκτητη,στο λεω αυτο επειδη ξερω-εμαθα καποια πραγματα.Απο την στιγμη που πειραζεις και μια βιδα αρχιζει η αντιστροφη μετρηση σε ολα τα μοτερ μα υπερτροφοδοτουμενο μα ατμοσφαιρικο
Λοιπον:
1)αγορα μοτερ 4E-FTE 1000Ε το πολυ 1200Ε(να προσεξεις να εχεις πολλαπλασιαστη και μαπ σενσορ καποιοι δεν τα δινουν και σου λενε εξτρα αλλα δεν ειναι ετσι ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ!!)
2)τοποθετηση 600-800Ε(αναλογως τον μαστορα)
3)ιντερκουλερ 600Ε(μιλαμε για καλο ετσι οχι καμια...)
4)εξατμιση:250Ε(το πολυ downpipe),100Ε σωληνας και 190 το πιο ακριβο τελικο!!
και καλο ειναι πριν βαλεις το μοτερ να στο ανοιξουν και να στο κανουν καινουργιο(βασικα να το ελενξεις)με κοστος πληρης ανακατασκευης 600Ε+ποσα θα παρει για το ανοιγμα εμενα παντως στοιχησε ολα μαζι 800Ε
5)φρενα:400Ε τοποθετημενα(πισω δισκο αναφερομαι)
Y.Γ.
Σπυρο αστα να πανε με κυνηγανε ολοι τωρα με εχασαν απο πελατη...
Τι να παρεξηγηθω ρε συ ενταξει ηθελα και τα επαθα ειπα να γλυτωσω καποια λεφτα και τα εδωσα αργοτερα δεν λεει τιποτα!!
Να τα παλι .Εφτασες τα 4000 ευρω και ξεχασες τηνν τουρπινα που κανονας στα μεταχειρισμενα 90% ειναι για τα μπαζα.Δεν λες του ανθρωπου να τουρπισει το δικο του καλυτερα, η μαλλον πολυ καλυτερα.
Παλιά 23-05-06, 09:57
wastegate Offline:
Moderator

Ηρακλη ξερω τι λεω οι τουρμπινες στο 90% των μοτερ που ερχονται απο εξω ειναι καλες και μην αμφιβαλλεις 3 μοτερ πηραμε αυτον τον χρονο και ειδαμε ακριβως το ιδιο.Τωρα για το εσωτερικο των μοτερ το καθενα ειχε την δικια του ιστορια αλλο βγηκε καλο,αλλο ηθελαν αλλαγμα τα τσιμουχακια και αλλο εσπασε πιστονι αργοτερα.Να τουρμπισει το 13αρι μοτερ δεν νομιζω να παρει τα αλογα τα εργοστασιακα και δεν εχει βελτιωσιμοτητα δεν ειναι 4A-FE μην μπερδευεσαι..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-06, 20:38
Rl

Δηλαδή ρε παιδιά θα πρέπει να σκάσω 4000 για το μοτέρ του στάρλετ με 130 κάτι άλογα???!!!!Αλλιώς τα υπολόγιζα..Όταν λέτε ανακατασκευή τι εννοείτε?Άλλαγμα φίλτρα,τσιμούχες,ροικές κτλ..?Άμα βγαίνει τόσο το κουστουμάκι δεν το αφήνω έτσι κ να του φορέσω τουρμπίνα,εγκέφαλο κ άλλα απαραίτητα απο του σταρλετ?τεσπα εγώ θα προτιμούσα το 1.6 το κομπρέσορ κ ο κάθε 1 μου λέει άλλα.Ο 1 μου λέει οτι γαμ..κ δ σπάει ο άλλος οτι βγάζει προβλήματα.Πως μπορώ να ξέρω την κατάσταση 1 μοτερ?μόνο αμα το ανοίξει ο μηχανικός?Πριν το βάλω πάνω πρέπει να του κάνω σερβις?4000 πιστεύω είναι πάρα πολλά για 1,3 τούρμπο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-06, 21:57
wastegate Offline:
Moderator

Ανακατασκευη ειναι να το κανεις ολο καινουργιο μεσα και να αφησεις μονο τις μπιελες.Βασικα δεν πας για 130 αλογα αλλα για 160(το πολυ).Αμ σκεφτεσαι τα λεφτα ποσο θα σου πανε καλυτερα αφησε το μην κανεις τπτ στο αμαξακι σου και ειδικα για το κομπρεσσερατο που η τιμη του ξεκιναει απο 1500Ε και φτανει μεχρι 2500Ε.
Υ.Γ.
και στο δικο σου μοτερ να κανεις αυτα που λες παλι πρεπει να το κατεβασεις για ανακατασκευη μηπως και αντεξει τα παραπανω αλογα

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-06, 03:31
Rl

Παιδιά τελικά σκεφτομαι να κρατησω το μοτερακι μου παρόλα τα 220000 χμ που εχει κανει κ να τουρμπίσω αυτο!"Γνωστος" βελτιωτης μου ειπε οτι μου τουρμπιζει το μοτερ μου στα 150!!!αλογα ΧΩΡΙΣ ν αλλαξει πιστονια κ μπιελες κ μου δινει κ εγγυηση 1 χρονο!..Κ ολα αυτα με 2000 .Επειδη εχω τις ενστασεις μου για την εν λογω μετατροπη σκεφτομαι να του βαλω ενα light turbo στα 0,4-0,5 χωρις ν αλλαξω πιστονια μπιελες.κ φθηνα θα μου ρθει κ πιστευω οτι θ αντεξει μιας κ τα πιστονια νομιζω ειναι παρομοια με του σταρλετ.Ελπιζω σε καλα κ καπως πιο γρηγορα χμ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-06, 12:20
wastegate Offline:
Moderator

χαχα το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?Με το που θα τουρμπισει θα κανει μπαμ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να μην κανει μπαμ μονο και μονο απο τα χιλιομετρα που εχεις και εκτος απο αυτο τι τουρμπινα θα βαλεις Τ25?κοιτα και για να κανεις τουρμπισμα θα χρειαστεις αντλιες,παραλληλο αλλα μπεκ,αλλη εξατμιση,ιντερκουλερ ασε μην το ψαχνεις και μην πιστευεις ολα ετσι
Υ.Γ.
θα σου προτεινα να αφησεις το αμαξακι σου ετσι

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-06, 19:24
petewrc Offline:
banned

Περιοχή: KΑΛΛΙΘΕΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
petewrc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε Rl θυμασαι τι λεγαμε στη συναντηση την περασμενη παρασκευη????Εχω κανει μια δημοσιευση ειδικα για σενα ριξε μια ματια θα σ'ενδιαφερει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-06, 17:05
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 294
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ουφ,ουφ,ουφ.Τι αλλο θα ακουσω;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-06, 11:04
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιατι ρε σι mechanicaf τι λένε τα παιδιά και σε χαλάει? το παληκαρι λεει δεν εχει διαθεσιμα πολλά λεφτά.... και γουστάρει τουρμπο... γούστα είναι αυτα.... εσί δεν πέρασες από την φάση ψαξήματος πριν βάλεις το 20v?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μοτέρ απο glanza σε 4zz?? kosmo555 Μοτερ. 4 25-06-13 01:24
Μοτέρ TS σε G6??? butlerakos TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 08-05-11 01:34
Τη Αντιστρεπτικι Να Βάλω?? Anonymous TOYOTA COROLLA E 12 14 02-01-09 11:36
Θέλω να βάλω φίλτροχοάνη στο corolla... karagiannis TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 20-10-07 20:01
Πρόβλημα στο μοτέρ... πλυμμήρας TOYOTA COROLLA E*101 36 17-10-07 09:55

Page generated in 0,16251397 seconds (81,33% PHP - 18,67% MySQL) with 38 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com