Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hagi
Γεια σε όλους!!
Έχω πάρα πολύ καιρο να επισκεφτώ το forum και χαίρομαι πολύ το βρίσκω ζωντανό και δυνατό!!!
Είμαι κι εγώ άρρωστος corollakιας και μετά την Ε90 μου τι μου λέγανε όλοι πάρε εκείνο πάρε το άλλο έτρεξα και πήρα τον Μπέμπη Ε15!
Θέλω να του κάνω καποιες μικροαλλαγές αλλά είμαι άσχετος και χρειάζομαι συμβουλές και βοήθεια!
Μπαίνω στο ψητό.
Πρώτο, θέλω να βάλω προβολείς xenon.
Το τι έχω ακούσει δεν λέγεται!! Τι θα μου λιώσουν τα φαναρια, είναι παράνομοι, θολώνουν τα φώτα, θα καίει ρεύμα, η ΔΕΗ θα έρθει αυξημένη κι άλλα τέτοια κουφά.
Τι κάνω? Είδα μια Ε15 με φώτα xenon και πραγματικά τα έπαιξα!! Άλλο πραμα!!!
Τι πρέπει να προσέξω? Χαλάει κάτι στην εγγύηση?
Δεύτερο, θέλω να βάλω ένα body kit που έχει η Celestial. Ξέρει κανείς αν αξίζει τα λεφτά του? Επειδή αυτό το lip spoiler της TTE κάνει 330 ευρώ (!!!!!) υπάρχει καμιά αεροτομή που θα είναι για αμάξι και δεν θα πρέπει να μας πιάσει τον κ***ο κάθε αντιπρόσωπος?
Και τελευταίο, θέλω να βάλω ένα ελεύθερο καζανάκι (τα λέω καλά?? συγχωρείστε με αν σας τα λέω στραβά). Θα χαλάσει κατι στην εγγύηση? Θα έχω θέμα με ΚΤΕΟ αργότερα? Από απόδοση τι θα δω?
Αυτά τα ερωτήματα μου!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις απαντήσεις σας!!!
Νίκος
|
φιλε Νικο καλοριζικο το εργαλειο σου και πολλα & ασφαλη χιλιομετρα.
οσο φορα το bodykit δεν μπορω να σε βοηθησω το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι κανενα αξεσουαρ δεν κουμπωνει τελεια και αρμονικα πανω στο αμαξι σου παρα μονο της μαμα τοyota.(το λεω αυτο γιατι δουλευω σε αντιπροσωπο και βλεπω διαφορα.αρκετα απο αυτα αγγιζουν τον ορο "αηδια" οχι γιατι απο θεμα γουστου αλλα απο θεμα εφαρμογης πανω στο αυτοκινητο σου).ειναι πολυ ποιο φθηνα τα αφτερμαρκετ αλλα ειμαι τις αποψης αν ειναι να κανεις κατι καντο σωστα.
για το καζανακι που λες συγγουρα θα εχεις προβλημα με το κτεο αν ειναι "ελευθερας" οπως λες λογω θορυβου+ξεχνας την εγγυηση στο συγκεκριμενο κομματι του οχηματος που αν θυμαμαι καλα εχει και τον καταλητη πανω(εν θυμαμαι καλα ειναι μονοκοματη απο τον καταλητη και πισω).τσεκαρε το και συ.
τωρα για τα ξενον που λες αν ειχες auris θα σουλεγα βαλτα αυριο το πρωι αλλα τα δικα σου φαναρια δεν εχουν προτζεκτορα και η δεσμη διαθλατε πολυ με αποτελεσμα να στραβωνεις τους υπολοιπους χρηστες του οδοστροματος.στην περιπτωση που θες να τα βαλεις δεν λιωνουν τα φαναρια μην το φοβασαι,μονο να τα μονωσεις καλα να μην βαλουν υγρασια.και την εγγυηση την ξεχνας στο συγγεκριμενο κομματι του οχηματος.
οσο αφορα την εγγυηση οτι μετατροπη κανεις σε μη εξουσιοδοτημενο καταστημα δεν σε καληπτει η εγγυηση στο συγγεκριμενο κομματι.πχ(αν βαλεις ξενων φωτα και βαλει νερα το φαναρι θα πατησουν σε αυτο και δεν θα στα αντικαταστησουν.δεν μπορουν να σου πουν κατι ομως οτι εχεις ξενων και γιαυτο χαλασε το r/cd ή οτι χασανε λαδια τα αμορτησερ απο τα ξενων)
ελπιζω να βοηθησα.και παλι καλοριζικο