Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-10-12, 21:29
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 506
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
επαναφερω διοτι εκανα ενα υπερατλαντικο ταξιδι και κατεληξα στο ecuador ωστε να επιστρεψω αεροπορικως
η βενζινη κει κατω εχει 2$ το γαλονι.
το γαλονι ειναι σχεδον 4 λιτρα.
δλδ εχει 0.40ευρω το λιτρο...

το εκουαδορ τροφοδοτειται με καυσιμαα απο την βενεζουελα.
φανταζομαι ποσο θα χει στην βενεζουελα...

ευγε μας...
Πανο και εδω απο τα διυλιστηρια με 0.55 βγαινει η βενζινη μας ,τα υπολοιπα 1.15 ειναι Φ Ο Ρ Ο Ι ! ! !

Γαλονι = ~ 3.7 λιτρα!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-16, 11:20
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 298
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ξεθάβω το θέμα, αλλά υπό διαφορετική σκοπιά...

Είχε γίνει παλιά ένα συγκριτικό από γνωστό περιοδικό του χώρου, και τα αποτελέσματα από πλευράς απόδοσης/κατανάλωσης είχε βγάλει πρώτη την SHELL V POWER Racing (μειονέκτημα η υψηλή τιμή της!!). Ακολουθούσε η BP ultimate, η EKO KINITRON και η...CYCLON !!!

Εσείς ποια βενζίνη (εταιρεία-οκτάνια) χρησιμοποιείτε? Εντυπώσεις?
Παλιά 01-07-16, 11:40
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και εγώ εκεί έχω καταλήξει πλέον. Shell Vpower αλλιώς 100άρα από άλλες εταιρίες. (από τότε που πήρα turbo δλδ δεν εχω βαλει απλή).
Λόγω της προσφοράς κοιτάω να βάζω τις Τρίτες για να ρίχνω κάπως την τιμή.

Δεν ξερω αν εχει διαφορά σε αποδοση (θεωρω πως εχει), αλλά και μονο που θεωριτικά κάνει καλυτερη καυση και σου κραταει τον κινητηρα πιο καθαρό, θα συνεχισω να την βαζω.
Βεβαια, εγω δε κινω και το αμαξι πολύ. Ισως για καποιον που το κινεί πολύ να ειναι απαγορευτικό από αποψη οικονομίας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-16, 11:57
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Με την SHELL Racing, από συγκεκριμένο πρατήριο της παραλιακής, δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα σε full boost. Ίσως επειδή είναι "εταιρικό" και όχι ιδιόκτητο. Ίσως και με τις BP ή ΕΚΟ (αν και τις έβαζα πιο σπάνια).
Με όλες τις άλλες, αν και 100άρες, είχα πειράκια & "κοψίματα"...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 01-07-16 στις 12:13.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-16, 20:41
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1029
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εγώ εκεί έχω καταλήξει πλέον. Shell Vpower αλλιώς 100άρα από άλλες εταιρίες. (από τότε που πήρα turbo δλδ δεν εχω βαλει απλή).
Λόγω της προσφοράς κοιτάω να βάζω τις Τρίτες για να ρίχνω κάπως την τιμή.

Δεν ξερω αν εχει διαφορά σε αποδοση (θεωρω πως εχει), αλλά και μονο που θεωριτικά κάνει καλυτερη καυση και σου κραταει τον κινητηρα πιο καθαρό, θα συνεχισω να την βαζω.
Βεβαια, εγω δε κινω και το αμαξι πολύ. Ισως για καποιον που το κινεί πολύ να ειναι απαγορευτικό από αποψη οικονομίας.
καλησπερα! που εχεις χαθει εσυ????
εγω εδω και αρκετο καιρο θα ελεγα βαζω ΜΟΝΟ shell και μαλιστα τωρα με την προσφορα βαζω μονο Vpower και εχω και καρτα για ποντους σαφως.
Και διαφορα σε γκαζια αλλα και στην τσεπη καθως 1 λεπτο παραπανω δεν ειναι τπτ μπροστα στις καλυτερες επιδοσεις και σε καλυτερη οικονομια.
Δεν ριχνεις απλως την τιμη τις Τριτες την σκοτωνεις!!! μιλαμε 1 λεπτο διαφορα στο λιτρο εχει, ενω κανονικα ποσο εχει 10?
και εγω το δουλευω καθημερινα, κανω 120χλμ μονο για την δουλεια την εβδομαδα και αμα πηγαινω εξοχικο που τωρα παω συνεχεια τα Weekends +90χλμ ακομα.
Επισης εβαζα ασετον κοντα 100% καθαροτητα και ειχα τρελη διαφορα σε επιδοσεις αλλα τωρα σταματησα γιατι αρχισε να πατιναρει ο δισκος!!! προφανως απο τα πολλα οκτανια παραπανω... θα ξαναδοκιμασω να δω ομως, εχει και κοντα 100.000χλμ. Ισως κατω απο 95.000χλμ δεν θυμαμαι ακριβως. Τον εχω απο τον Σεπτ 2007 παντως.
Επισης παντα μετρουσα ποσα λιτρα εβαζα αλλα τωρα καθε δευτερη τριτη δεν μπορω να το κανω αυτο, γιατι αφηνα να αναβει λαμπακι για να βαζω να δω μην με κλεβουν, στην τελεταια γραμμη μολις αναψει λαμπακι επαιρνε μεχρι τακ αντλιας ΑΚΡΙΒΩΣ 40 λιτρα. Και με το AEM wideband βλεπω να μην ειναι νοθευμενη....πριν αρχισω να βαζω μονο SHELL τι εχει μετρησει δεν λεγετε! ποσα 17αρια με τερμα γκαζια και το κεφτεκ να σερνεται!!!! μαμω τις νοθειες τους!!!!!
με SHELL παντα με τερμα γκαζια-τουρμπισμα εχω 10.2-10.3 ουτε μισο βαθμο παραπανω!!!
Mερικες φορες δοκιμασα και SHELL VPOWER RACING αλλα ενω εχει διαφορα σε επιδοσεις, ειναι τοσο μικρες με την σκετη vpower που για μενα δεν αξιζει την διαφορα κοστους!!!
περιττο να πω πως αμα δεν ηταν η προσφορα καθε Τριτης δεν θα εβαζα καν vpower απλα ασετον 120ml ανα 40 λιτρα βενζινης και ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη.....το εχω κανει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, αλλα ασετον φαρμακευτικο με καθαροτητα κοντα 100% οσο γινεται και ΟΧΙ με λαδι μεσα!!! στην v power ή ακομα καλυτερα στην racing απλα δινει φτερα στην κυριολεξια!!! στο δικο μου μοτερ 4EFTE απλα ειχα παθει πλακα!!!!
οποιος δεν φοβαται δοκιμαζει, οποιος φοβαται δεν δοκιμαζει απλα πραγματα....εγω δεν φοβαμαι και το κανω ειναι 100% ακινδυνο ειναι πολυ μικρο το ποσοστο!!!
επισης με κρυο μοτερ πηγα να βγαλω καρτα και εβγαλε την καθαροτερη που εχω δει ποτε!!! μετα απο μερικα χλμ μπορω να μυριζω την εξατμιση και δεν μυριζει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!! απιστευτο λεμε!!!!!
οι διαφορες ειναι ιδιες με την χρηση υδρογονου που εκανα στον αερα εισαγωγης, αν το ηξερα απο πριν θα ειχα γλιτωσει 450 ευρω....
τονιζω οτι με το ασετον δεν καταλαβαινω οικονομια δλδ αν εχει διαφορα ειναι σχεδον αμελητα αλλα το παταω πολυ κιολας! αλλοι λενε οτι εχει και οικονομια. Αλλά για τις επιδοσεις και μονο για μενα λεει! το παιρνω 6 ευρω το λιτρο ακριβως αυτο εδω βαζω http://www.demou.gr/portal/component...b61ee3acfb.jpg
ξεχασα να πω πως απλη βενζινη shell + ασετον αυτο παραπανω βλεπω καλυτερες επιδοσεις απο σκετη vpower racing....
oταν καποια στιγμη δεν ειχα πολυ βενζινη μεσα και ηταν vpower racing, ειχα βαλει 50ml super dynamic αυτο εδω http://www.superdynamic.gr/index.php...d&productId=14 + ασετον εκει τρομαξα πραγματικα! αφου δεν ξηλωθηκαν οι μπιελες και τα πιστονια παλι καλα!!!!
το εκανα για δοκιμη και εγω λεω οποιος θελει να δοκιμασει κατι απο αυτα ειτε ασετον ειτε το superdynamic να το κανει με απλη βενζινη. Το μοτερ με τοση δυναμη καυσης τραβαει πολλα ζορια καλο ειναι να μην το κανουμε.
Εγω προσωπικα με την vpower θα βαζω μονο ασετον, σταματησα προσωρινα για να τσεκαρω τι παιζει με το πατιναρισμα του δισκου καθως πηδαγε απο 2000 στις 4000 στροφες και μετα εδινε αποτομα.
Οταν σταματησα το ασετον δεν γινεται αυτο, ενω παλιοτερα δεν γινοταν. Νομιζω οτι πατιναρει και με την δυναμη καυσης που δινει παραπανω τον κανει να πατιναρει περισσοτερο.

Υ.Γ δεν το σκεφτηκα εγω, το κανει πολυς κοσμος και το ειχα διαβασει στο περιοδικο 4τροχοι!!! το αναφερουν και στο forum http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=34240

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-07-16 στις 22:47.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-16, 10:38
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 235
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βάζω και εγώ πλέον συστηματικά εδώ και 6 μήνες Shell V Power τις Τρίτες με την προσφορά, παίρνω και τα ποντάκια (εντάξει, αυτό είναι και λίγο κοροϊδία, πρέπει να βάλεις πολλά ευρώ σύνολο για να πάρεις κάτι πολύ χαμηλής αξίας) και πληρώνω με χρεωστική Εθνικής όπου έχω επιστροφή 2%.

Δυστυχώς έχω τύχει στο διάστημα Οκτώβριος 2015-Μάιος 2016 δύο φορές βενζινάδικα με νοθευμένη βενζίνη (το ένα Shell μάλιστα, όπου έβαλα την απλή γιατί ήμουν σε ταξίδι και δεν είχε την προσφορά). Στην περίπτωσή μου μου κάνει νερά στο ρελαντί, δεν κρατάει δηλαδή και σβήνει, ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις εκτοξεύεται και η κατανάλωση στα 10-12lt/100km.
Και τις δύο φορές το πρόβλημα λύθηκε με κάποιο καθαριστικό βενζίνης και φουλάρισμα μέχρι την τάπα με καλή shell v power.

Πάντα μετράω καταναλώσεις οπότε έχω μια σωστή "βάση" μέτρησης.
Χρησιμοποιώ FuelLog & Fuelio σε android, και online στο fuelly, ενώ κρατάω και ένα excel για λόγους backup.

Στο 1400 ήμουν μέση περίπου 7.6lt/100km σε βάθος 4μιση ετών (περίπου 40.000km), τώρα με το 1800 είμαι +1lt αλλά οδηγάω και πιο γρήγορα, ενώ κάνω και αρκετά cold starts και μικρές διαδρομές (1-2km) την εβδομάδα όπου δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί το μοτέρ. Γενικά μπορώ να πω ότι το 1800 σε ταξίδι αν συγκρατηθώ και δεν τρέχω είναι πιο οικονομικό από το 1400.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-16, 11:01
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δείτε παρακάτω την λίστα με τα 1375 πρατήρια βενζίνης έχουν ενταχθεί στο σύστημα εισροών-εκροών (12-09-2014):

http://www.fpress.gr/diafora/item/20882
Παλιά 04-07-16, 14:25
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημερα! προς ενημερωση.....http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500088080

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δείτε παρακάτω την λίστα με τα 1375 πρατήρια βενζίνης έχουν ενταχθεί στο σύστημα εισροών-εκροών (12-09-2014):

http://www.fpress.gr/diafora/item/20882
πως να βρεις κατι εκει μεσα? πρεπει να ψαχνεις ωρα! δεν μπορουσαν να κανουν καποια κατηγοροποιηση? εχει καποια και δεν το καταλαβαινω εγω? πολυ ανακατωμενα τα βλεπω.
Και το κυριοτερο δεν λεει τι μαρκα ειναι το πρατηριο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-16, 21:38
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 235
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-16, 22:41
NikiforosGT Offline:
Moderator

προγραμμα για πρατηρια δεν χρειαζομαι γιατι βαζω εδω και πολυ καιρο μονο shell οποτε εχω το δικο της app. https://play.google.com/store/apps/d...ral.shellsmart
Για μετρησεις καταναλωσης κτλ δουλευω αυτο https://play.google.com/store/apps/d...mycar.activity
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
S.O.S!!!! Πρόβλημα με βενζίνες στο 20ν. GEORGE N. 4AGE 20v Levin 15 13-10-15 20:08

Page generated in 0,20026588 seconds (82,14% PHP - 17,86% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com