Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 257
θα ερθει και ο κουμπαρος σου ρε???ε ρε γελιαααα....βαστα ενα σπαγκο να τον σερνουμε!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GUS : 16-03-07 στις 13:42.
Δύναμη Σεβασμού: 257
Και με σπαγκο γινεται δουλεια...
Δύναμη Σεβασμού: 239
Καλησπέρα στο καλύτερο παρεάκι τση Κρήτς!!!!Ούτε και εγώ το βλέπω να έρχομαι λόγω παντρειάς ενός φίλου μου αλλά το πρωί θα περάσω και εγώ για ένα γειά...Άλλωστε έχω να σας δώ καιρό και πρέπει να δουλεψω και λίγο τον πρόεδρο...Καιρό έχω να το κάνω και μου έλειψε....Χε χε χε χε...Άκι σου έρχομαι....:-)
Δύναμη Σεβασμού: 240
παιδια χιλια συγνωμη, απλα κοιμηθικα το πρωι κ με το ζορι συκοθικα να ειμαι κ στης μαλαδες που ηθελα να δω εναν φιλο που ετρεχε, παιδια συγνωμη παντος..
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 382
Περάσαμε τέλειααα... όπως πάντα άλλωστε!!! @yahoo
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα παιδιά από το PuntoClub που μας συνόδεψαν στην εκδρομή!!
Έπεται και συνέχεια...
Γιατί όχι και μια Παγκρήτια συνάντηση με όλα τα Club!
Φωτό από την εκδρομή σε λιγάκι...