Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
|
|
06-01-15, 02:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Όπως και να έχει, κανονικά πρέπει να είναι στη μέση, που αντιστοιχεί σε περίπου 90-94 βαθμούς (έχω μετρήσει μέσω ODB).
Στο 90% που λες εσύ μπορεί να είναι και 110 βαθμούς τα υγρά του κυκλώματος ψύξης.
Είπες συμπλήρωσες υγρά, αυτό σημαίνει ότι τα είχε χάσει; Η στάθμη τους τι έδειχνε;
Ο ανεμιστήρας παίρνει μπρος σε αυτές τις περιπτώσεις;
|
06-01-15, 16:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
πειραιας, νικαια
|
|
και το δικο μου στην μεση και δεν κουναει. φιλε μου ποσες γραμες πανο απο την μεση λες και ασε την κλημακα 0-100
|
07-01-15, 22:19
|
Νεότατος
|
|
|
|
Υγρα συμπληρωσα ναι. Τωρα προφανως τα ειχε χασει. Να σου πω με κουτακια ειναι στο κουτακι πριν τα κοκκινα. Δηλαδή στην αρχη απο το τελευταίο κανονικο κουτακι. Σημερα πηγα κ πηρα το obd μηπως φανει κατι εκει. Ασχετο με το καλοριφέρ τι παιζει? (Μπορει να ειναι και σχετικο!) Ενω η θερμοκρασία ειναι στα κανονικά δεν βγαζει ζεστο. Πρεπει να περασει καμια ωρα τουλάχιστον για να βγαλει ζεστη!!!
|
08-01-15, 02:27
|
Νεότατος
|
|
|
|
Εντομεταξυ ειδα το ts compressor και έμεινα με τις ζανταρες του! Αυτες ομως που βρηκα σε 18" ειναι 5αρες ετσι βρηκα αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/161544367681 και θελω τη γνωμη σας! Οι ζαντες που βρηκα να μοιαζουν ειναι οι AXXION AX5. Ολες οι γνωμες δεκτες!!
|
08-01-15, 15:10
|
Νεότατος
|
|
|
|
Τα νεα μου σχετικα με το obd. Μου εβγαλε στα faults το εξής σφαλμα P 1693 το οποιο δεν ξερω τι μπορει να ειναι αλλα σε αναζήτηση στο ίντερνετ μου εβγαλε το εξής αποτέλεσμα http://www.dtcsearch.com/P1693/?from=Torque
|
08-01-15, 15:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
Αν δεν το εσβησες το σφαλμα πηγαινε σε μια αντιπροσωπια να το τσεκαρουν με το γνησιο διαγνωστικο μηπως βγαλει τπτ αλλο.
|
08-01-15, 18:22
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Αποκλειστικα για το TS ειναι βλαβη στην βαλβιδα του lift ocv η οποια κατα πασα πιθανοτητα επειδη λειτουργει με πιεση λαδιου και σε συνδιασμο οτι σου ανεβαζει θερμοκρασια παιζει να τα επαιξε το κυκλωμα λαδιου. Μετρα την πιεση του κυκλωματος και δες αν εχεις πιεση πανω απο 5 bar.
10-01-15, 02:11
|
Νεότατος
|
|
|
|
Το σφαλμα δεν μου αναβει σε λαμπακι μονο στο obd μου το δειχνει. Οσον αφορα τη θερμοκρασία σημερα ανεβηκε για τα καλα. Προφανως απ οτι καταλαβα κ γω κατι με τις βαλβίδες το lift και γενικα σε αυτο το χωρο παιζει το σφαλμα. Νιωθω βασικα οτι το αμαξι δεν παει καλα δεν δουλευει σωστα. Λες να μας δωσει καμια αντλία στο χερι? Πως μετραμε τη πιεση του κυκλώματος? Μαλλον το κύκλωμα οπως λες Κοσμά γιατι στα γκαζια (δλδ πολλες στροφες) ανεβαζει, μολις σταματήσω κ δουλεψει ρελαντί πέφτει ραγδαία οπότε μαλλον το κυκλωμα ειναι!.
|
10-01-15, 04:57
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vadomez
Το σφαλμα δεν μου αναβει σε λαμπακι μονο στο obd μου το δειχνει. Οσον αφορα τη θερμοκρασία σημερα ανεβηκε για τα καλα. Προφανως απ οτι καταλαβα κ γω κατι με τις βαλβίδες το lift και γενικα σε αυτο το χωρο παιζει το σφαλμα. Νιωθω βασικα οτι το αμαξι δεν παει καλα δεν δουλευει σωστα. Λες να μας δωσει καμια αντλία στο χερι? Πως μετραμε τη πιεση του κυκλώματος? Μαλλον το κύκλωμα οπως λες Κοσμά γιατι στα γκαζια (δλδ πολλες στροφες) ανεβαζει, μολις σταματήσω κ δουλεψει ρελαντί πέφτει ραγδαία οπότε μαλλον το κυκλωμα ειναι!.
|
με όλο το θάρρος βλέπω ότι το συζητάς και καλά κάνεις με όλους εμάς αλλά δέν θα είναι καλύτερα να το πάς να το δούν πρίν γίνει καμιά ζημιά
|
10-01-15, 11:32
|
Νεότατος
|
|
|
|
Νικο μου καλα κανεις και το λες και φυσικά εχεις δικαιο! Εννοείται πως θα το παω να το δουν και εννοείται πως το συζηταμε για μια καλύτερη αντίληψη του θεματος και οχι για να το κανω μονος μου! Απλα επειδή τα εξοδα αυτες τις μερες ηταν αρκετα (ο αϊ Βασίλης μονο μας βγηκε 100€!) Θα προτιμούσα να παω γνωρίζοντας ηδη!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16846204 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|