Ρε παιδια ενα εχω να πω!
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη Μ@λ@κι@ απο το να σε τρακαρουν και να μην αφηνουν ουτε ενα σημειωμα εστω ενα συγνωμη.
Πριν περιπου 5 μηνες ειχα παει για καφε στην Αγια Παρασκευη.Ολα ωραια και καλα!Παω να γυρισω και τι να δω? shoothim shoothim shoothim
Μια λακουβαρα απο την ταπα της βενζινης μεχρι το πισω φαναρι το οποιο ειχε κρεμασει κιολας.Με επιασε κρυος ιδρωτας αρχιζω και βριζω Χριστους και δαιμονες εν το μεταξυ ολοι στα μπαλκονια του και δεν ελεγαν τιποτα!
Μαλλον φορτηγακι μου την ειχε κανει την δουλεια γιατι ηταν αρκετα ψηλα οποτε κατσε δουλεψε θυμα για να πληρωσεις 400
ζημια!!
Ενω μια αλλη φορα παλι στην Αγια στα ΜΕΤΡΟ της Δουκισης Πλακεντιας (Καταραμενος τοπος) ενα χαζοκορεατικο Jipaki παει να αλλαξει λωριδα χωρις βεβαια να προσεξει το μικρο αυτοκινητακι που ηταν δεξια του και ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜ με βουλωσε στο ιδιο ακριβως σημειο viking skull shoothim αλλα το καλο ειναι οτι ο τυπας αμεσως σταματησε με ρωτησε αμα ειμαι καλα αλλαξαμε στοιχεια και σε 2 μερες αφου του ειπα ποσο θα παει η ζημια μου τα εβαλε στον λογαριασμο μου ουτε ασφαλιστικες ουτε τιποτα φανταζομαι ποσες στουκες εχει προκαλεσει και τι Bonus εχει!